Мира Добрева на палатка без грим

43-годишната водеща на "Денят отблизо" за пръв път се осмели да нощува в палатка.

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева на палатка без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хиляди хора живуркат на палатки зиме и лете и нямат имоти по затворени градчета и частни имения, и пак оцеляват по чудо някакси. Нека си припомни как е било по времето на баба й на село нали все с това парадира, че е "обикновена " жена от село?

тя е пасла крави,та на палатка ли няма да е.Хубава работа.Виждала ли е по родопските махали палатки.

Само не разбрах коя е тая та на всичкото и отгоре ''звезда'' сте я изкарали помествайки я в ''звезди''..Може би заплащането е било добро за да сложиш някой от който никой освен родата му не се изнтересува там???

Мира "без грим", но за сметка на това по толкова много ботокс, че не смее да се усмихне.

...ако на спирала, очна линия и гланц на устата е без грим, добре.... в сравнение с Илиана Раева и дъщерите й вярно е без грим.

Смисълът на кавичките е ирония. И на мен ми е ясно, че има грим, но това е малкото зло. На 43 години, ако така се циментираш, какво те чака на 60 не искам и да си представям.

СЕЛТАЧКА С ГОЛЯМИ ПРЕТЕНЦИИ......

ГолЯми, голЯми, мноого голЯми - като твоите!

Ако може да сложите снимка на госпожата и къде е ходила до тоалетна.

Коя е тази ????Гледах снощи нещо малко и що да видя - хората с дънки тениски а тая се разголела и с някакви шалчета сякаш на прием тръгнала след като знаят че ще са на село а и все кусури намира сякаш в кралски покои живее. С право хората са казали - кога стана калайджия кога по почерня задника

Браво! Какъв брутален прогрес, от егреците около Аламовци до палатка Южното черноморие. егрек - лятна, открита, кошара за овце, б.а.

Затова пък отиде на вечеря на един баир в гората с дълга вечерна червена рокля

Тази е тотална овца, вервайте ми !

Вярваме ти!

някак си "'снощи" не се връзва с "ще"......

Хубава е Мирчето, ама за друг жанр, не става за журналистика. Да беше станала модел или тъдява нещо. Аз съм старомодна и не разбирам защо всички трябва да ми гледат снимките и да четат за преживяванията ми. Това е кичовско много. Пък и децата си пуснала да ги гледаме. Досега не съм прочела нито един пост от фейса, който да е забавен и стойностен, само простотии и ексхибиционизъм.

Отварт е тази жена ,голяма лигла!

С ниско интелектуално ниво, тв водеща-читател на аутокю, но с големи връзки. Това е положението - мила, родна дивотия.

Навсякъде е така в БГ! Мири колкото искаш!

Че той и "Слави" е "читател на аутокю", скърпено от куп сценаристи, и какво му е? Ей го на, и президент иска да става, и там с аутокю и сценаристи мисли да я кара. А Мира поне за президент не се натиска.

Тая Мира като я гледам в Черешката на тортата, съвсем ми падна в очите...Еееееееее, няма такова мрънкало...Ще я видим и нея накрая, но толкова негативно същество...ужас! Пък с претенции, бре

Много сте точен! Поздрави! Няма какво да се добави!

гледах я снощи в черешката на тортата, то такава лигава жена е, че не го очаквах, но пък си показа характера, дребна душица си МИРО

Бих се пробал и с Мира, и с дъщеря й, пък с която стане. Ако стане и с двете, още по-хубаво! Разбира се, дискретно. Никоя майка не би допуснала да споделя любовник с дъщеря си.

Споделят, споделят!...

Еее, тази куха лейка се оля... Какво ни интерисува къде е и какво прави. По-добре да си иде на селото до Златоград и да помогне на майка си да ниже тютюна. Жената се оплаква, че дъщеря й съвсем се е префърцунила и забравя от къде е тръгнала. Снобщина и суета!

Той съседа на бос крак чорапи обува - защо Дир-а не публикува тази ексклузивна новина ?!

Мира ми опъна палатката

И ти тръгвай за "Градина", да й отвори ципа!

Нямам кола.

Аз ги харесвам и двамата. А вие големите критикари, можете ли колкото тях? Ааа да, умеете да критикувате от компютъра?! Насочете лошите си мисли към лошите неща. Поне може да има повече смисъл.

Хубава жена, но мно-о-ого превзета.

Вече с увереност може да се твърди, че Георги Торнев е по-симпатичната половина в двойката!

За пръв път чувам че за да прочетеш книга трябва да отидеш на палатка.

искаммм яяяя гоолаааааааа

Тръгвай за "Градина", ако още е там и си я съблечи!

Преди да отидете минете на психиатър белким ви помогне да се осъзнаете:))))

То и аз ходя на палатка без грим ;)

То голяма романтика бе - сред 30 други палатки - кошмар - виж на снимките ...

EUROn

Тая беше некфа водеща от Българска Негледана Телевизия нали ? Ужасна е.

Да, на дъщеря и бих и се изцъкал на очилата :)

Боже, какъв подвиг! Спала една нощ на палатка!!!

Прилича на г.з

Сетила се мара да се побара.....

познавам ги и двамата и нея и Жоро.живееха в нашия комплекс.тя вечно намръщена и недоволна,никога не се усмихва и гледа надменно.добре че мъжът и я бута да взима пари.

Снимките от живота в палатката изглеждат смешни и нагласени на фона на снимките от яхтата, джета и луксозните шезлонги. И странно защо, но всичките палатки в този лагер са абсолютно еднакви. Напомня ми на сцена от някой филм. Там където аз ходя на палатка никога няма две еднакви. А мъжа на това момиче с какво се занимаваше, не правеше ли филми?

Що са идиотска фотосесия?

Аууу, каква новина! Ако кажете, че и сама си е купила хляб и си е направила кафе на газов котлон просто ще онемея! Ще излезе, че и тя е като нас от планетата Земя.

лелеее, нищо общо с екранната мира....

И с грим и без грим, все си си така грозноватичка, Мире.

Некъв хорор некъв хел

На какво отгоре е това огромно самочувствие, дето го демонстрира тая женица?!?!

За такива като тази е подходящо изречението "комбайнеро интелигентска" извинявам се на Слави. А това с книгата "колко небрежно,колко интелигентно" ще се разплача. Фолксджуйките ми се издигат рязко в очите. А за снимките с децата: Е то си личи от самолет че са на къмпинг. Що се тъй излагат тия хора, неам айдия дет са вика на чист български

Са от морето в Несебър, където са били преди да отиде / отидат/, на палатка някъде си. Абе, да става купон. Ако не си нарави малко реклама, кой се сеща за нея.

Тази жена ако чак сега е спала на палатка през краткия си 43 годишен живот, и ако това е новина , здраве му кажи.През соца палатката беше закон.Освен това,дори някой да не си пада по палаткова почивка , то би могъл да се похвали само ако е изкарал например една или повече нощи в подножието на вр.Мусала или Вихрен.Там е тръпката.На морето и баба знае.Номерът е да няма хора на километри и да чакаш мечки и вълци цяла нощ.Това е преживяване.А ако Мира Добрева е опънала палатка в двора на някой хотел,това е само за публикацията в някой сайт.Иначе не й стиска да спи на палатка ,там където истински си струва и където не е за всеки.

Добре де, как изглеждат е едно. А как се ши.ат - там как е класацията, я споделете.

Не са били в Несебър или поне на плаж бяха във Влас. Една седмица близо изкараха. Снимките им са добре подбрани. Беше хубаво да я видите в цял ръст, по бански. Времето не прощава. На ден виждам стотици жени с по хубави тела тука на морския бряг. За младите котета, да не говорим. Рускини, украинки и българки, няма кой да стъпи на малкия пръст на тия три нации, по красиви жени. Господ ни е дал перли, не жени.

и румънски коври, има много яки братле :)))

Прав си. Има много красиви румънки. При тях също е по трудно да видиш грозно, отколкото хубави жени и наистина са доста палави. При нас по плажа няма много, но в Несебър и Равда най вече, има доста. Хотелите на братя Велчеви са пълни от края на април с румънци. И по на север, от Варна нагоре. Обаче с румънка не съм си имал работа. Имат палави погледи, но само на англииски може да се разберем, а и от тях много не го знаят.

Някои румънки, почти всички унгарки и чехкини ... това са най-красивите жени. Рускините и украинките са хубави, но докато са млади, после стават нещо страшно. А нашенките ... разбирам, че трябва да ги подкрепяме, защото са си наши, но обективно погледнато трудно се класират в топ 20 ... и то аки не броим 80% от тях, щото са дебели или мустакати, или нечистоплътни ... или просто грозни.

Да бе, да. Унгарки, чехкини, полякини, ами то и англичанки и ирландки и испанки има хибави. Ама една на цял жилищен комплекс като Младост. Не ги гледай по порно филмите. Ходи в Унгария да видиш ботори братче. На триисет години са като прасетата дето отглеждат.

Мира е голяма хубавелка, а името и е ефирна мелодия за слуха - веднага правим асоциация с ДОБЪР (Добрева) МИР (Мира). Трудно може да си представим, че красавица с толкова кармично име като малко момиченце е търчала след овце, крави, кози, патки и кокошки. Но като се вгледаме по-задълбочено в нейния лик без грим откриваме редица прилики с гореизброените добичета и живинки. Тя наистина за пръв път нощува в палатка! Като дете е спала или в кошарите, краварника и кокошарника, или под открито небе в тютюневите ниви след бране на жълтото злато на Родопите - тогава палатка в Златоград са могли да си позволят само по-заможните селски труженици. Поради тежкия труд не е могла да чете - затова сега наваксва с бисери от световната класика като известния бестселър "Бяло сладко". Прекрасно е , че вълшебно-белоснежните слова на тази книга смазват изстрадалите дебри на нейната чиста като сълзица душа. Мира, толкова се радваме да чуем отново за теб. Твоето екранно присъствие е толкова минималистично, а ние не можем да се наситим на твоята духовна красота и крещим, изпаднали в екстаз: "Още, още, още". Ежедневните задочни срещи с теб и твоето красиво семейство се оказаха дори по-вълнуващи, отколкото предполагахме. Високият ти интелект, аристократичният ти произход и културен начин на изразяване развихрят въображението, отприщват страховете, изправят ни пред самите себе си. Благодарим чистосърдечно. Прекрасно е, че те има , мислиш за нас и ни информираш до посиняване за великите си дела.

Абе търчала след овце, крави, кози, патки и кокошки ... ама предимно след патки е търчала, след тях си търчи и в наши дни :))

Браво, толкова точно и изчерпателно си го казал, че няма какво да се добави!

Aлиосманчо, просто момче, Мира можеш да я иронизираш колкото искаш, но книгата - не, защото е за Петър Дънов, а вие в Златоград не знам дали сте чували за него. Само се излагаш!

Натурална! Без никакъв грим ... само по ботокс, хиалурон и силикон :))

Hе злобейте ! Aня Пенчева , Mира Добрева - позастаряващи , но все още красиви ! Oплюваxте всичко...

В София има толкова красиви и добре поддържани жени на тяхната възраст, само че не са известни. На където и да се обърнеш, все хубави, зрели жени. Може би и много по успели от тях.

а бе то довчера и певачицата "Бергендорф" , която не си сменява фамилията , за да е "шик" не беше позната никому , докато не попадна в обективите на камерите...

Тая палаткарка търси ли мъж до себе си и отгледани дЯца има ли - дайте инфо - да не се лумне някой в тъмното и после да пише жални изповеди!