Коментари - Принцеса Беатрис се раздели с приятеля си | Лайф.dir.bg
назад

Принцеса Беатрис се раздели с приятеля си

Принцеса Беатрис - дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън, се раздели с приятеля си Дейв Кларк след 10-годишна връзка.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Беатрис се раздели с приятеля си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шок! Ужас! БоНба!

Евала на Беатрис :)) И аз така направих, след 8 години връзка. Не беше лесно, но в крайна сметка, ако той не иска това, което аз искам, и то тогава, когато аз го искам, няма как да се случат нещата... Хубаво е една жена да се усети, докато още се котира добре на пазара :)

Вече сте достатъчно умни и грамотни. Вече няма информационно затъмнение и демагогия. Нещата между мъжете и жените са до болка ясни. Жените не трябва да се хващат с немотивирани мъже. Даже и с времето да се стигне до някакъв измъчен брак, хич няма да го бъде. За какво да се жертват жените и защо ще чакат с ГОДИНИ благоволителното предложение? Затова ! сложете край преди началото, така ще си спестите мизерията и прецакването. Ето как да прецените той ли е мъжът за вас. Ако от самото начало, още преди да започне връзката, не настоява, че си неговата дълго чакана любов и ако още тогава не иска брак, просто недей да спиш с него. Ако го направиш, дефакто си безплатна проститутка и слугиня. Звучи старомодно, но ОСОБЕНО В ДНЕШНО ВРЕМЕ все повече жените осъзнават, че е точно така!

Абсолютно вярно! Много по-просто казано човека е несигурен и не му се поема отговорност! 10 г и не знаеш защо е тази връзка ........ Айде за нас българите обяснимо ама тази момам е от кралското семейство .....

Не всеки иска за жена принцеса, ще му налагат ограничения от всякакъв тип. Добре си е живял 10 г., ама тя се усетила, че нещо и бяга, нищо ще хване друг, желаещ да стане съпруг на внучката на Кралицата.

Мисля, че и жените са виновни за да ги оставят. До 2 години няма ли брак - ЧАО! Да му готви мама, да му слугува - мама, да го пере - мама или някоя друга будала. И никакво съжителство без брак, това е най-голямата ни грешка. Ако един мъж получава всичко без подпис, той никога няма да се реши да предложи брак.

Какви ти 2 години. Моля ви, имайте самоуважение. И 2 месеца стигат на влюбен мъж. Секс - след годежа! Но събуеш ли си гащите, не го вини, че предпочита да изяде закуската още в магазина. За какво му е да стига до касите изобщо!

Ами явно че и на други им се хапва и после кой ми ..... в гащите.

Не знам кой ви е втълпил в главите ,че само мъжете оставят жените. Познавам младеж ,който 9 години беше влюбен в съпругата си .С какво ли не я обсипа ,но тя нали си е шавръклива го остави и изчезна .Не го дари и с дете и въпреки всичко той много я обичаше.Та и жените не падат по-долу. Ние не бива да съдим хората,имакой да ги съди.

И очевидно, колкото и да е я е обичал, далеч не е покривал и дори минимален набор от критериите й, защото иначе щеше да му роди дете, па макар и чуждо.

Тука не става въпрос за съдене а за явна неграмотност от страна на жената и безотговорност от страна на мъжа!

Има нещо сбъркано в гените на тези кралски особи...

такива мъже използвачи презирам....да разиграваш една жена 10 години и да и изпиеш младостта като я оставиш без деца е престъпноиподло...но ибългарските мъжеса същите -просто мъжете станаха отвратителни в наши дни

А вие що им се давате толкова лесно и що като са толкова отвратителни, им се пускате, за да не ви зарежат, а?

Защото имаме майки-хипарки от соца. Много кофти са ни възпитали, че момчетата са готини и добрички. Де да бяхме слушали бабите си, ама на.

Леле, ама тя по-грозна и от Мика Стоичкова! Който и да й предложи брак, няма да е от любов, а от алчност.

Дори много си приличат! Сега ако не излезе, че и doctor-ът honoris causa (perduta) е със синя кръв, пак си е работа! Или хайде - жена му поне. Елитното си е елитно.

Това означава ли, че грозните не трябва и не могат да бъдат обичани?

Всъщност прилича на Лейди Гага в типичното си амплоа!

маика и беше доста по...врътлива. дъщерите се мятат на маиките си. може пък и тук да е така - ще и е умръзнало само с него....

Англичаните, които искат брак от дългогодишните си приятелки обикновено питат - ще ме направиш ли достоен мъж, като ми окажеш честта да се омъжиш за мен? Дейв явно няма достойнство.

Той не просто няма достойнство, но е лишил и нея от такова.

да се жени за нея, след като му е дала всичко, от което се е нуждаел и без да му се налага да се бракува! Очевидно повече няма нужда от "удлугите" й.

Използвач. Тя каквато ще да е, той 10 години е бил с нея по своя воля. По-добре, че е решила да се раздели с него. Един мъж и на 50 може да реши да си направи деца, но за една жена ще е доста трудна работа.

EUROn

Това е ужасна новина!

за добрия хумор.

EUROn

:)