Ким Кардашиян свали 32 кг за 8 месеца

Ким Кардашиян отслабна с 32 килограма след раждането на второто си дете миналия декември.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян свали 32 кг за 8 месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена с подчертани цици и дупе. Колко "грозно"! Къде -къде е по-добре да е някаква анорексичка с рлизрачен тен, като ходещите зомбита от модните подиуми напоследък. Това че на мода пак излязоха жени с визия на недорасли момиченца не ги прави красиви. Е може би за някои със скрити или явни хомо наклонности....Значи мъж с големи мускули е добре, ама жена с гъз и цици не? Ким може да не е най-голямата красавица, но определено не е грозна и е много секси. Преди да лепите етикети помислете: Вие ли сте критериите за красота?

Съгласен съм с всички пишещи, които обективно виждат нелепостта на тази "красота". Обаче искам да ви обърна внимание - представяте ли си колко е изтрещял света и върви на още по-зле, след като е направил това недоразумение мултимилионерка, заради "красотата" и?

Господи,какво простотия,та тази е грозна,като съвеста на Хитлер,по грозна е от 3та световна война!Дебелогъза,отпусната,като малеби,а в главата,като пистолет ТТ!Е ако някой,по някакъв начин ме задължи да чукам тази пържола,няма да мога да го вдигна поне една седмица!Тази направо е отвратяга!

Кичо

У деференциала е като Мадара Лиаз с омекнали ресьори предната броня /силикон/ и тя доста амортизе а под косата космически вакоум.

Няма ли да спрете да ни заливате (и да пълните главите на децата) с глупости и "новини" за "звезди", които са известни, само с това, че са известни. То не бяха дупета, силикони, ботокси, прически...

Напълно съм съгласен с вас, незнам каква е тая новина че бизон е стана крава-не виждам къде е разликата

Изключително красива жена!

Грозна работа кой идиот може да каже че изглежда супер с този тлъст задник и що за простотия да си го снима непрекъснато и да го показва на света.Сигурно си е поръчала в къщи ХХL тоалетна!

Колкото и да отслабва...задникът й в дрехи прилича на памперс. Изключително несъразмерен ханш спрямо дупето. Направо прилича на Ферди Мравката :)

лице е много симпатична жена, но този дирник..........

Тази жена е уродлива.... УжасТ!

Отслабнала е и е останал само гзъ.........

Силикона/цимента може само чичко доктор да й го махне.

.....на това викам аз ГЪЗАРКА.....

Добре си е каката.На 100% съм сигурна че на тук пишещите мъже ако им падне кака Кими ще лъцнат от удоволствие и ще повторят.Но иначе и намирате махна.

Бедната Ким ... отслабнала е на акъл само !

диференциала си е същия

Голяма задна фасада.

В турско ще е много вървежна с тая трътка...

Ау, с този голям ханш хич не е за хвалене. Аз не бих се хвалила поне с такива габарити... Ама мъжете по- разбират, може на тях да им харесва!

Широкият ханш е признак за плодовитост.

По принцип е така, но като гледам на последък какви хлебарки, без никакъв ханш и с дребен кокал раждат по 2-3 и се чудя какво става. Ако не вярваш се разходи на вън да ги видиш съвремените "майчета".

Тогаз да ражда жената, не да се вталява!

леле какъв хубав ден за българския народ- гъза кардашян, митю Очите излезнал от болница със силиконов пълнител или нещо подобно, в интимните си части. Нещо за травестита-манкалка, поредните3-4 водещи заглавия и двойна убийца Шмайзер... С тошка или гошка ли беше "квоо стааа". И това докато за турските общини са отпеснати 27 милиона НАШИ пари ото НАШИТЕ данъци за спортни площадки, дами и господа.

Хем е разтоварила самосвала, хем е запазила габаритите. Ей това е парадокс.

нулева симетрия ОООООгроооомен з,,,,

Chefo77

Сега да свали още 10-ина от задника и бричовете и може да заприлича на нещо.

А, тя за тези пълнители по тези места е плащала, за да я превърнат в това.

ох дано да ги свали, че има да я мисля женицата, гошка и митЮ също

каквото и да направи :) конструкцията и като е разкекерчена .. .изобщо не ме кефи .. а накойто му харесва да си я взима

Не е до конструкция, изобщо. Жената си изглеждаше съвсем нормално, преди да й имплантират две баскетболни топки отзад. Безспорно от трудно забележима, стана значително по-впечатляваща, но сигурно й е много неудобно да седи седнала.

На Кението този уродлив силиконов задник наистина ли му харесва?! Егати извратеняка! И горката Ким!

Ама много и голям г...за бе.