Стоичков омъжи малката си дъщеря - танци и скандали

Христина Стоичкова се омъжи за бившия хърватски тенисист Лука Белич.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков омъжи малката си дъщеря - танци и скандали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъщерите му също!

Клиентите са ни скъпи...Мутренски шут... е да добър футболист,но за това е взел чувал наши пари и син буркан...

Някога един не много умен , но за сметка на това доста простоват мъж беше използувал термина "тюфлек" без да посозир аколко много му приляга.

Цялата история е за прости парчета. Едно просто парче отива да снима (формално има право), а друго просто парче го гони (морално има право). Снимките и историята са предназначени за нас - простите парчета дето вместо да сършим нещо полезно висим във форумите.

А! Освен това - що за новина - Ицака псувал и ритал. Ми че той цял живот това прави. Щеше да е новина ако не е псувал и ритал. :)

Много яко си го казал, човек

че беше отдавна 2003 г. бях във Франция. Служителите на хотела, коато казвах, че съм от България всички казвха Стоичков.

младите да са живи и здрави и много късмет. Обаче ицата е завършен недодялян ПРОСТАК!!!

h 1

СПОМНЕТЕ си 1993г., 1994г. - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТБОРА на БГ НИ ДАДЕ ЩАСТИЕТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ !!! ТОЗИ ОТБОР БЕ ВОДЕН от СТОИЧКОВ !!! ЗА МЕН ТОВА ЧУВСТВО бе ПЪРВО, а СЛЕД ВСЕКИ МАЧ на НАШИТЕ МОМЧЕТА ЦЕЛИЯ НАРОД ИЗЛИЗАШЕ ПО УЛИЦИТЕ И ПРАЗНУВАШЕ !!! КАТО се ВЪРНАХА в БГ --> ВСИЧКИ ИЗЛЯЗОХА ДА ГИ ПОСРЕЩНАТ, ЗАЩОТО ПРОСЛАВИХА БЪЛГАРСКИЯ РОД И РОДИНА !!! КАКВО от ТОВА ЧУВСТВО, ДОКОСНАЛО СЪРЦАТА НА ЦЕЛИЯ НАРОД може СЕГА да се сравни с НИЗКАТА "ПАПАРАШКА" ПОСТЪПКА на ТИЯ ДОЛНИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ, ТЕ ДОРИ НЕ СА ДОСТОЙНИ ЗА ИМЕТО "БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ" ... ??? !!! ДА БЯХА ОТИШЛИ в ИРАК, като ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА... или на друго място (СЕГА в СИРИЯ , в ИРАК - при ИДИЛ --> за интервюта...) !!! но НЕ ИМ СТИСКА* !!! А ВМЕСТО ТОВА ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ПЪХАТ В ЛИЧИЯ ЖИВОТ на СТОИЧКОВ, КЪДЕТО НЕ СА БИЛИ ПОКАНЕНИ !!! ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ какво заслужават подобни ДОЛНИ ИЗМЕКЯРИ ??? !!!

...

Човека има 2 млади момичета. колкото и да го плюете парите му са с неговия труд. жени дъщерите си. какво искате. Пожелайте на младите щастие и много деца и от двата брака и това е. каква е тази злоба,какво е това нещо. Мика и Христина са негови деца. вие не обичате ли вашите. Не искате ли да се оженят да са здрави,щастливи ,да имате внуци. какво плюете. Зарадвайте се .

Тука се развиват едни много манипулиращи тези с обаче една и съща цел. Едните казват: 1. Стоичков не е имал право и е простак и побойник, а другите 2. Стоичков е имал право. И аз да бях и аз щях да ги опердаша. Но и в двата случая тезата се гради над това, че Стоичков е посегнал и е бил тия двамата "журналисти". Точно тук е манипулацията. Кой е казал и доказал, че Стоичков ги е бил. От записа не се вижда нищо такова. А дали те не са го псували за да могат по средата на скандала с него услужливо да си включат камерата и да сглобят пасквила? А дали не са си ударили взаимно по един шамар или юмрук в лицето, за да се снимат после с "поражения"? А дали някой изобщо вярва, че няма други записи или свидетели на този "побой"? А дали, ако Стоичков е искал да ги "бие" е щял да го прави сам, а не да им прати охраната? ... Долна манипулация.

Журналята да се сърдят на себе си - когато му беше "бенефиса" на този измекяр, щяха да си счупят краката да го гонят за интервюта, то не беше мазнене, не беше чудо... Нашите журналисти бяха забравили чудовищната му простотия и колко пъти лично тях ги е плюл и обиждал, колко пъти е обиждал българите и България!!! Сега - ох, боли?!! Ще боли, я, като не го игнорирате този дърт харманлийски циганин, а го величаете като "най-великия" българин?!! Алооо, къде го бутате тоя мизерник, забравихте ли истинските велики българи - Петър Дънов, Петър Димков, Борис Христов, Никола Гюзелев, Гена Димитрова, а вместо тях все тая пенюга ни пробутвате и по медии, и по класации и къде ли не...

Ожгелъдин машалла!Ако беше българин щеше най-малкото да ги почерпи.Нахранила се въшката и излезнала на челото.

Срамувам се от тава, че съм българка. В целия свят когато чуят България веднага казват "СТИЧКОВ". А ние простите селяци умираме да оплюваме хората, които са ни подарили национална гордост и малко самочувствие. Жалки сме! А за тези, които са се навирали да снимат без да са поканени по целия свят им казват ПАПАРАЦИ. И това е обидна дума.

Едва ли като чуят България,казват точно "Стичков".

h 1

поработи навън - особено със Испанци и ще видиш как ще те приемат КАТО ТЕХЕН БЛИЗЪК, като разберат, че си българин !

Како, аре стига с тая мантра! Сменете плочата вече.

Някакви тюфлеци изяли два шамара от Христос Стоичков.На кой му пука ?

ме насочихте да мисля - а дали това не го организираха електронните медии - да има какво да говорят, да ги гледат хората с интерес. Щото тази сутрин повече от предаванията им бяха дъвкане на тази тема. Верно казаха малко и за совалката на Борисов и това беше.

За мен Х.Стоичков е най-добрия човек на света.Трябва да има повече хора като него.Така животът би станал прекрасен.Той е човек с огромно сърце.Винаги елегантно облечен,възпитан,никога не използва нецензурни думи,винаги е готов да подаде ръка за помощ на нуждаещите се.Родината за него е на първо място,семейството и треньорите му също.Истински родолюбец.При него няма грам мания за величие.Парвенющината му е чужда.Този човек трябва да бъде носител на Нобелова награда за мир,а не разни физици,математици,лекари и т.н.Поклон,г-н Стоичков.

Иронията ти е тъпа и неуместна. За другото си прав. Наистина си бай Ганьо. И той като теб не признава авторитети. Единственото, което иска е Солунската митница. Успелите и признатите хора те дразнят, нали? Искаш да им кажеш, че не са нищо повече от теб, нали? Искаш да кажеш, че те също страдат, плачат, избухват, ходят до тоалетна и всички други неща, които правят обикновените хора, нали? Да. Прав си! Но те са и постигнали нещо повече. Опитай и ти. Може и да успееш. Но не и във форумите. Тук няма нищо, с което да се гордеят децата ти след време. Не знам дали ме разбра, ама нейсе.

Напротив,съвсем уместна му е иронията на Ганьото.Тук не става въпрос за това кой какво е постигнал в живота си,дали е успял и дали има някакъв авторитет в обществото.Говорим за чисто човешки качества.Кажи ми ти-колко и какви такива откриваш в лицето Стоичков?Пак ти казвам,абстрахирай се от това,което е постигнал в професията си.А това,че плачем,серем и ядем,го правим всички,така че не виждам в каква връзка си го написал.Чакам да чуя с какви качества теб те впечатлява Стоичков.

значи неприкосновени сме само в къщи, и то не е сигурно. Как така ще правим сватба в хотел!!! Там може само селяндури да го правят и го правят и дори ще се радват, че го снимаш, ама няма кой. Мили хора, както някои казват - така ще ,че и по-лошо, щото у нас останаха само циганя, некадърници, мързеливци и лапачи- политици. Всичко свестно, можещи, знаещо и трудолюбиво се изнесе. - ама не в Русия.

тези които претендират за култура, когато оплюват по-силния, по-можещия, по-доказалия се. Говоря и за политическите опоненти, за опозицията. Не мисля, че цялата опозиция е от този сорт. Може би пишат само хора с основно образование, на които им е такова и възпитанието - грозни, гадни епитети. Жалко. Сигурно не са много, сигурно използват различни имена, но е страскящо. Ще рече, че те печелят безприкословно всички спорове и избори.

"безпрЕкусловно"!

Сега като си сложих очилата видях по-ясно:"безпрЕкУсловно".Пил ли си нещо,бе мен?В една дума,две грешки.Той и бате ти Ицо не е способен на такъв подвиг.

И тая сватба не мина без бой по Ганчовски

Тая история смърди от 10 км. Никой ли не си задава въпроса защо записа започва от никъде? Какво е станало преди началото на записа? Дали тия не са псували самия Стоичков за да го докарат до колата си? Дали не са провокирали и друго по пътя и на паркинга? Защо при положение, че е било пълно с други, но поканени фоторепортери, пък и всеки веднага може да влезе в тази роля с телефона си в джоба няма никакви други записи от така наречения инцидент? Как пък няма свидетели от толкова народ наоколо? Много стават въпросите без отговор... Май ще излезе накрая друга история...

Аз не зная в БГ да има по-голям псувач от харманлийския селяк....че той научи целия свят как се псува на български,храчи по съдии и ги рита та едни журналисти ще му се опрат......селенията и простотията са му толкова големи колкото ината да се покаже и докаже.....с това ще бъде запомнен а прислугата около него нека му ръкопляска,тя за това е прислуга

Та какво викаш? С друго света не го знае освен с псувните си, а? Теб някой знае ли те? С какво? Как ти е името? 7/8 ли? Стоичков го знае цял свят с уменията му и с успехите му! Личните и отборните му успехи са безброй. Да ти напомням ли, че беше най-голямата звезда на Барса в продължение на 4 години и остана легенда за тях и до днес, че докара България заедно с другите момчета до 4 място на световното в САЩ, че има златна топка, златна обувка, че е Европейски шампион, че е многократен шампион на България, Испания, Азия и Америка. Да, той има и кусури, но кой ги няма. Ти какво си постигнал в твоята си сфера на световно, европейско, национално, градско или дори селско ниво? Нищо нали. Обаче си наистина много, ама много прост анонимник. Защото, ако имаш нещо да кажеш излез като мъж, застани с името и лицето си и кажи твоята теза. Зашити я. И ако можеш ще спечелиш уважение и признание. Ако ли не ще си понесеш последствията за обидите, които ръсиш така щедро 7/8. Не, че очаквам да го направиш де.

съгласна с долунаписаното. Толкова ли БТВ и Нова са да увеличат рейтингът си, да увеличат заплатите си. Жалки са. Когато от другата страна не застава никой не може да даваш глас само на едната. И те ще кажат като битите - това ние работата. Не не е това работата ви да коментирате отделна личност, която нито е политическа нито от национално значение. Това че тези две медии се изложиха - не е за пръв път, лошото е че зрителите свикнаха.

Ако на мен някой ми вдигне полата да гледа, че и да снима и показва, а пък аз НЕ ИСКАМ това, то първата ми реакция ще е да го сритам в нахалната мутра! Без да ми пука за оценката на обществото!

харватина православен ли е ?

Не се учудвам, че някакви жълтурковци са се самопоканили на тържеството на Стоичков, за да правят провокации и да създадат поредната жалка сензация. Не се учудвам и от якото хейтене по форумите от комплексари, завистници и обикновени толове. Учудвам се от Нова телевизия и от БТВ, които имат претенциите за сериозни медии от национално значение, че когато дават трибуна на тия жълти журналисти не им задават никакви въпроси, от които да се изясни това дали е истина и доколко е истина. И Хекимян и Виктор се изложиха много. Влязоха в схемата и започнаха да пригласят по най-глупавия начин. Ами, ако ни манипулират? Ами, ако истината е друга? Те какво направиха за да я осветлят? Или просто се включиха в хора на жълтурковците за да си повишат рейтингите на сутрешните блокове?... С какво са по-различни от тях? Как не си зададоха тия елементарни въпроси преди да си правят предаванията? Срам и позор!

напълно подкрепям. Не е въпроса какъв е Стоичков, а какво представляват медиите - това не е новина, в приказките на дърдорковците няма факти, във видеото няма бой, и ако вестника е жълт, какво да кажем за нивото на дир-а /вече 2-ри ден виси таз глупост/, на телевизиите и ...... Жалка картина, радвам се, че поне Стоичков до този момент успява да игнорира тази простотия, която явно надминава неговата.

На тролещите срещу Стоичков им съдейсват самите ДИРници, които манипулират гласовете! Не могат да прикрият, че са смазани от комплекси и злоба при присъствието на един истински мъж и човек като Стоичков!!!

сте бъде много залко за bългария, ако " истинските и мъзе и хора" са като стоиков

"Стоичков дойде до автомобила и се нахвърли върху нас. Искаше някакви записи. Опита се да вземе ключовете на колата, но не успя. Биеше ме. През цялото време псуваше на майка и на баща. Опитах се да избягам. Още съм в шок.

Е, друг път да не си навираш мутрата, където знаеш че не може!!!

Къде не може бе, мурзило? По обществените улици ли не може? Другия път да си носят електрошокова палка и да го пребият те.

Псувал го бил на баща !? А стига, бе. 32 години работя по кораби, където се псува яко, но българска псувня на баща до този момент не съм чувал.

"От цървул трандафор не става". /д-р хонорис кауза Х.Стоичков/

"Стоичков пребил журналист", това вече не е новина, новина ще бъде когато прочетем, че журналист е пребил Стоичков. Трудно човек може да си представи по-прост и агресивен тъпак от Стоичков. Що не пребие някой журналист в Щатите или Испания? Щото веднага ще преспи в затвора. Били го снимали. Ами ще те снимат, известен си, биеш тъпана наляво и надясно, че жениш дъщеря си, че вдигаш сватба (която не правиш в двора на къщата или хола на апартамента си, а на обществено място - хотел), и после се чудиш, че имало журналисти и снимали?! Така е по целия свят, всеки известен го снимат и го изтипосват по страниците на вестниците, и него и родата му. В случая не коментирам журналистите, това е друга тема. Многократно съм писал, че в България има журналисти, които са позор за професията, но Законът гласи: (2) Съгласие (за снимки) по ал. 1 не се изисква, когато: 1. изображението е било направено в хода на обществената дейност на изобразеното лице или на публично или обществено място". Ясно и категорично - Можеш да снимаш всекиго на публично или обществено място. Така не се прави! Като не искаш журналисти и досадници на дадено събитие наемаш охрана, която любезно отклонява всички, които нямат покана за събитието. Но да пребиеш някого в ден, който трябва да е един от най-щастливите в живота ти, си е чиста простотия. Повечето от тия, които го защитават са лузъри, които единствено могат да се изживяват с постиженията на другите, които са също толкова прости, необразовани и агресивни като него. Познавам много прекрасни професионалисти, които са нищожества като хора, както и познавам прекрасни хора, които по различни причини не са успели да постигнат нещо значимо в живота си. Човек отказал се многократно от род и Родина, човек неспазващ законите на държавата, в която е роден и израснал, човек, за когото думите честност, почтеност и уважение не означават нищо, заслужава само презрение. Не си създавайте идоли, ставате още по-дребни и незначителни. Кой разбрал - разбрал!

не знам коj си ти, но -браво!

Журналистите малко да се укротят и да не правят на всяка цена новина там,където не им е мястото.Разбира се,че не всеки иска да се отразяват непременно лични съкровени събития,които не касаят другите,след като не им е позволено за какво са продължили атаката.Аз лично не видях в записа Стоичков да ги е удрял и какво правят на един затворен паркинг за лични гости.Журналистите да не прекаляват и да знаят какво им е позволено и какво не

На това се вика журналистическа солидарност :"Междувременно журналист и шофьор се оплакаха от неприятен инцидент ..." "...че Христо Стоичков се нахвърлил ..." и така нататък.Въпрос - Към кого е проявена журналистическата солидарност в сайта?- а. към екипа от в.България днес? б. към спортния журналист от мексиканската тв , Христо Стоичков?

Голям праз, като се замисли човек, че един спортен журналист набил друг.

Бате Ице, ти си пич! /Както винаги!/ Честита радост и на многая лета!!!

Като събереш толкова цигани на едно място не може да не стане бой.

е, Гошо, ти па къде видя БОЙ???? Пишете като сомнамбули. Явно ви е на сърце жълтия вестник с глупотевините и лъжите си.

Не съм фен на Стоичков,напротив, подкрепям,че е страшен простак, но на сватба се ходи с покана...чий го търсят там наглите журналисти,които,със сигурност,не са отишли да го поздравят и да пожелаят щастлив семеен живот на младите,а да търсят поредната пикантерийка,която да размятат из жълтото пространство. Да не говорим,че цялата история с боя е доста странна-оня "в колата",пък тоя отвън раздава ритници по цялото му тяло-единия,явно е кенгуро,а другият,дори не се сеща,че може да го блъсне и да си затвори врата...

Ицата който караше със сини буркани ли ? Ами само заради такива неща хората трябва да го игнорират а не да му ходят на бенефиса ,защото колкото и да е велик ЛИОНЕЛ МЕСИ направи пътека до съда в Барселона за укриване на данъци

голф-комплекса го прочетох като фолк-комплекса.

защо го отразявате,бе журналя?Вие сте си виновни.

Стоичков през 90-те беше приятел с мутрите от ВИС-2, даже ги рекламираше, и колкото и голям футболист да е станал, манталитета на мутра си му остана. Простак не спазващ никакви правила. И затова по едно време му бяха дали и синя лампа, да може "законно" да не спазва правилата. За да се сложи на мястото му Стоичков обаче, трябва да се започне от тези дето му дадоха лампата.

А ти реши да започнеш от Стоичков, вместо самият ти да започнеш първо от мутрите! Я кажи нещо за премиера-мутра, че да те видим!

Че Стоичков е избухлив характер е ясно. Но защо ли не вярвам на тия "журналисти"? Какво са търсили там? Дали целта им не е била точно провокация на този избухлив характер? И дали въобще Стоичков ги е удрял? Защото на записа това не се вижда. Дали не си украсяват историята, за да влязат под прожекторите и да създадат поредната"сензация", която да им осигури още няколко месеца заплати и хонорари. Доста непочтено. Къде са им "невинните" снимки, които са били правили? Как така отиват на един затворен паркинг само за лични гости на събитието, а се опитват да ни убедят, че не са нарушили личното пространство на Стоичков? Още много въпроси могат да се зададат, но някой трябва да се замисли преди да си прави заключения. Май отново някой с много плоски манипулации се опитва да ни води за носа. Е, аз не вярвам. Историята видимо е инсценировка и провокация. Разказа е интерпретация на самите "потърпевши" и засега не съм чул никой да го потвърди. Стоичков съм го срещал лично преди години на едно летище в Европа и мога да потвърдя, че този човек наистина е много препатил от папараци, защото докато не се убеди, че не сме такива ни гледаше с голямо подозрение и се усмихна за снимките, които поискахме чак накрая. После стана любезен и раздаде снимки и автографи на всички. Не отказа на никой. Вадете си изводите сами.

Ама тия много нагли фотографи. Малко им е било боя,риска на професията им.

Къде са били фоторепортерите?! Да не са били в имението на Стоичков?! То всъщност откакто тоя цървул закупи фк Етрополе може би се изживява, че цялата етрополска околия му принадлежи. Питам защо футболният хулиган не е задържан за 24 часа?! Искам президентът да оттегли статута му на посланик на България и Пловдивския университет да го лиши от докторската му титла!

тези журналисти, като са толкова отворени, защо не отидоха да снимат Митьо очите, като го изписват от болницата?

Моля, моля...Митьо очите не са толкова прости, нагли, нахални и ганьовци, като селянина стойне!

Цървул ще викаш на баце ти Бибитко! И браво на Стойчков! Истинският мъж си брани територията и семейството от нашественици! И да не ми говорят за морал, тези, наричащи се журналисти, които първи са нарушили моралните норми!

Абе ицката голем мизерник бе! Да плаша на долнопробните дир и дата да му пускат тука теми за жълти стотинки. Тоя много ниска топка играе. Ама е свършил парата ганьо!

Ама как му се молеше: :) "Излез бе пич, аре бе пичага , излез от колата! Аре моля ти се!" ...да ти набия канчето папарашко!

Престанете да ни занимавате с тоз Стоичков. Та той е един селяндур ритащ топка. Никой няма вина, че светът се е побъркал и го е направил популярен. Как е възможно един хирург, един пилот, един президент..... да получават заплати в стотици пъти по малки от един ритни топковец.!!!!! СВЕТЪТ СЕ Е ПОБЪРКАЛ, НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО СЛОЖИ В РЕД!!

Ако имаш предвид нашия президент и това му е много.

не може да има. Това го знаят и Стоичков и фотографът. А за юмручно посегателство над всеки ареста и обвинение в хулиганство. Това може да стане и на другия ден ,а не на самата сватба, но трябва да стане. Хората трябва да свикнат да си говорят, а не да си замахват един на друг.Те са хора, не животни.