Тони Димитрова разказа за новото си семейство

Тони Димитрова живее с приятеля си Иван Ченов. Двамата се грижат заедно за дъщерята на певицата и сина на музиканта.

Обратно в новината

Коментари - Тони Димитрова разказа за новото си семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иииии б.си майката

Готина е. Много лъчезарен и сърцат човек.

тоя?

Тая?

Тони шишкавелка се оказа голяма мъжемелачка. Да се вземат младите щом се обичат. За любовта граници няма все пак!

Бургазлийка си и вярвам че не си чувала рибар да хване дърта риба. Няма дърта риба -има голяма риба. Гледай да не счупиш "пръчката" на рибарчето.

да са здрави и цасливи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В България,станеш ли малко известен,веднага тръгваш по разврат!От там и си разбиваш семейството!По -добре да си беше останала машинописка,от колкото да става пишмян певица!

Ти па, ако знаеш колко неизвестни са се развратили и прое.али

Гледайки разбитите семейства, то 89% от българите са известни! Но пък ако бяха станали машинописки, кой знае....

Защо няма снимки на този млад, хубав мъж!!! Тая дропла добре, че го пере!!! Друга причина има ли да са заедно освен прането???

Не само пере, и Омлета и е страхотен. Направо от палците на краката ти тръгва густото. Но, млъкни сърце, любовта е за двама.... .

еи много сте негативни. кво лошо има. тони е намерила кои да я почесва, децата живеият в нещо като семеиство. само тои е леко пребн - можело да си вземо нещо по младо, ама нали хората казват че любовта е сляпа.

Ами така е като си в публичното пространство. като не ти изнася - върви продавай банички и се ожени за тираджия. Аман от ощипани благородни девици. покрай скандалите с тониката и тая и цялата формация се компреметира

"тя пере ...." сериозноооо???!!! Егати журналистиката :) Ужас! А Тони ... дано да е щастлива!

журналистиката я пере съчмата, но после всички се радваме на резултатите ..

Нещата са ясни- тоя е действал на принципа "Вземи си кака да те отрака", тая е казала "Обичам телешко" и така

Що слагате минуси бе - само не почвайте с простотиите че музиката ги събрала-тони димитрова има вид на пачавра , която и се чука че две не вижда Това е жестоката истина

Много е позитивна, добронамерена и енергична, дано да са щастливи и да нямат разочарования.

Ама той чак пък толкова по-млад ли е от нея, та да провокира такива коментари

Около 12 години.

Хм, не е малко

хората остаряват по различен начин. Някои остават младолики, други се състаряват преждевременно...хм, но не и в този случай. Тя да вземе да се стегне.

На мен пък Тони ми изглежда много младолика и сладка. Сега за годините си е екстра, едно време не беше екстра за годините си :)

изкренно се радвам на щастието на тони... аз съм на 63 години а съпругът ми е на 25, имаме прикрасен брачен живот... случих на страхотен мъж,, аз все още работя а мъжа ми вместо да хойка си седи вкъщи и се грижи за 24 годишната ми дащеря от втория брак... понякога се грижи и за 22 год ми дащеря от първия брак,, тя е много доволна... и не само това,,, мъжа ми ходи с двети ми дащери на почивка на море, и ме отменя в туй направление ... аз остам вкъщи да почивам палноценно а той да се мъчи с двети ми щерки по плажовете... казвам на всички жени като мен: развеждаити се докато е време с старите простаци и взимаите млади маже.... прикрасно е

Ти да внимаваш какви ги върши тоя млад левент с двете ти щерки на морето. Щото жени на 22 и 25 години нямат нужда някой да ги дундурка

А ти веднага завидя на щастието на жената нали... кой знай какъв нещастен брак имаш и в главата ти са само мърсотии и порно сцени. Аман от зависливите българи не могат да се зарадват на чуждото щастие

ххех ти ме кефиш твоята история истинска или не е баси и готния ироничен пример за "любовта без която неможем" и за палавите стари чанти :)))

чувство за хумор, нека да се посмеем

Дебелашко чувство за хумор и много правописни грешки.

Ооох, случили сте на мъж госпожа. Аз съм доста по-млада от теб, на 59 години съм, и аз се ожених за един 21 годишен сладур, ама точно след 9 месеца той ми изневери с една 78 годишна вегерянка. Да Ви описвам каква вещица беше, цялата кожи им кости с изкустенни чейнета и си била хуйларион в бузите да няма бръчки... Та той забегна с таз вегетарянка и сега кой ги знай каде вегетират двамцата. Има сигнали, че тя го замъкнала прие ескимосите в сибир защото живеели 130 години и тя като станела на 130 той щял да стане на 73.... Ооох сега трябва пак да се моля на предищния ми дрътак да ме прибере въпреки че мирише вече ма мухъл.

Уважаема госпожо, това не е било никаква вегетарианка, а внедрена видна путеноидка-шпионка. Прилъстила е мъжа ви и го е поднесла на тепсия на Късака . Той такива млади мъже ги събира, за да попълва армията си и да воюва срещу санкцийте на ЕС Ама явно и вие сте една неосъзната путеноидка както повечето в този изветрял чат.ха..ха..ха..

Щастливо оженената, не разбрах дали това, което пишеш е майтап или истина. Не разбирам как един 25 годишен мъж може да е женен за 65 годишна жена. Или е повреден или от икономически причини.

Ясно е, че е майтап.

Оженена,а не оженнена!И така,аз съм щастливо четящ глупостите ти и се чудя ако това е истина,което пишеш,си абсолютна наивница на над средна възраст.Успех!

Вие глупав ли сте или просто леко наивен?

Пак бива - почти 50/50 са хванали иронията :) Може и да има надежда ;)

но ме е стах че млад мъж няма дълго да се задържи при стара жена

Това го казваш от личен опит ли? Имал/а си такова съжителство?

Колега, мъдро го каза и дори с "ника" си го доказваш ("радвам им се"). От това по-реалистично и житейско няма. Аз се опитах да изразя също позитивизма си по отношение на Тони, но някакви кухи лейки и лимонки с пресъхнали кладенци ме репликират и праскат минуси, без да са "ф час", че дори не се ходили на училище

Не е необходимо да е от личен опит, за да имат някои наблюдения хората, но все пак - сподели ти, след като имаш опит, разкажи как е при теб, Омъжена за по-млад.

При мен е нормално и смятам, че е важно хората да си паснат. Не може само по външни признаци без да се познават да се съди прибързано какво ще им е бъдещето. То по тази логика би трябвало почти всички връзки да са обречени на разпад, защото все някой е по-стар в двойката.

Бъди щастлива Тони

...и разумна, защото времето върви и не можеш да подобриш рекорда на баба ти Лила!

Ако не можеш да кажеш нищо позитивно и умно, по-добре не анализирай толкова!