Ярката светлина стимулира сексуалното желание на мъжете

Италиански учени установиха, че ярката светлина стимулира сексуалното желание на мъжете, като повишава нивата на тестостерон в организма им.

Обратно в новината

Коментари - Ярката светлина стимулира сексуалното желание на мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе,глупости.!На тумносе стимулира ,защото ми мислят за комшийката

С риск да се разсърди редакторката на статията, ще направя някои уточнения и допълнения, като: Това са опити известни като светлинно въздействие на човешкия мозък и могат да бъдат полезни, но и опасни. 30 минутното въздействие се е провеждало с бяла светлина със специална лампа - само рано сутрин в продължение на не повече от две седмици - не е уточнен интезитета на светлината, ако някой пробва това в къщи може да ослепее. Всички участници в експеримента са били с нормално либидо, целта е била то да се повиши чрез светлинно въздействие. Хормона тестостерон отговаря за либидото и при двата пола и в най-голяма степен се влияе от физическата и емоционална кондиция и възрастта. Мъжкото тяло произвежда тестостерон само вечер от 22 часа до 2 часа сутрин и то, ако помещението е тъмно или силно затъмнено. Много високите му стойности постигнати по изкуствен път водят до импотентност. Продължителното облъчване с ярка светлина рано сутрин и вечер, може да доведе до хормонално разстройство и слепота. Живейте разумно, обичайте жените такива каквито са и всичко ще бъде наред.

Защо само мъжете? Отдавна е доказано, че ярката слънчева светлина активира и при двата пола всички биологични процеси. Това включва - либидо, физическа и умствена енергия, добър метаболизъм и т.н...

Пак учени и пак глупости... Той мъжът нека е на 99 години пък му светни лампата у очите... И без учените е добре известно, че либидото у мъжете умира последно. Даже след като оня у гащите отдавна е умрел. Либидото зависи от партньора,от чувствата, от момента, от състоянието... Ако слабото либидо е болестно състояние се премахват и лекуват причините.

Стою

Недей така! Задължителен стробоскоп в спалнята или където предпочиташ! Даже ритъм ще дава. И то какъв! Стига с лигави свещи, вино и сатен! :D :D Да не говорим за парфюм, ново бельо или каквато и да е промяна на визия. УчЕните с таКВЪЗИ неща не работят.

А сатен- не. Това е такава гадна и хлъзгава материя:) Без свещи и вино пак може... Прекалената и нагласена романтика - не. Лунна светлина, тиха музичка и парфюм.