Чарли Шийн се завръща, ще играе в комедия

51-годишният Чарли Шийн ще се снима във филма "Луди семейства". Той ще бъде и изпълнителен продуцент.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн се завръща, ще играе в комедия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Актьора е истински талант.Следващите серий с Ашчън Къчър са пълна глупост.А колкото до личния живот на Чарли не знам някой от Б-Я да му е светил как живее за да го коментира!!!!!

Къде са другите коментарии.... Алоооо....?

Актьор с огромен талант.следващите серий с АшчънКъчър не струват и две стотинки не продуцентите кьорави ли са?А колкото до личния живот на Чарли Шийн не знам някой от Б-Я да му е светил как живее за да го коментира

Къде видя връзка на застаряването и безразборния секс.....

ВАРИАНТ 1 Причина: алкохолизъм и наркомания Следствие: психо отклонения, мозъчна деменция и неуправляем начин на живот + още повече алкохол и наротици ВАРИАНТ 2 Причина: психически отклонения Следствие: неуправляем начин на живот + алкохол и наротици

И аз съм Шарли !

Огладнях и отивам да вечерям.

Чарли ще и купи Лексус! :)

Не го харесвам като актьор и човек. Обаче двама мъже и половина е наистина култов сериал. Бих казал легендарен. След него сериала се превърна в блудкава боза. Не мога да отрека тези факти. Обаче не мога и да одобря човек, който се друса, пие и скача от цвят на цвят. Живота си е негов и като иска да мре млад - прав му път. Обаче и мнението си е мое и мога свободно да си го изразя. Радвам се, че след години децата ми няма да казват "баща ми умря, защото беше наркоман, пияндурник, спинозен и ни изхвърли на улицата с мама".

всеки има право да живее живота си както намери за добре, а пък последното за което му пука трябва да е мнението на непознати по форуми. в крайна сметка поддържа много добри отношения с бившите си, с децата си и дори част от колегите си от сериала. а пък и баща му и цялото му семейство са зад него и го подкрепят.

В крайан сметка си е трайкал, че има СПИН и кой знае колко мацки, уж приятелки, е ч.укал без предпазни средства. Много пичовско, няма що.

Когато човек е известен и има деца, е повече от ясно, че един ден те ще научат цялата истина за него. И е изключително травмиращо за тях. Цял живот преглъщат и не могат да си отговорят на много въпроси - например: защо от всички бащи точно моя се оказа такъв задник и идиот..?? :(

И тоя ли стана Чичо?

досега не беше комедия, а риалити

Та да хвърля...информация. Нерде баща му /Мартин/, нерде тоя палячо! И те така у Пеуник.

Не ти се получава.

Жалко, че като са те зачевали не е имало презервативи, та е станало фалчето.

Каква точно информация "хвърли" или просто демонстрираш, че си на нивото на чат бот отпреди 15 години, дето има речник от едни думички и ги навързва без всякакъв смисъл ?

Който е безгрешен първи да хвърли камък....Прекрасен актьор,трябва да продължи да играе.

Кифло завиждаш а ???

Очакваше се да се напъне да поработи - нали му свършиха парите!

На 51 години, а изглежа като на 70 със следи от естетични корекции... Алкохолът, наркотиците и безразборният секс... не прощават!

Младият Хю Хефнър. силно казано млад

Както винаги сте безкрайно обективна,другарко!

Потърсете в нета: Charlie Sheen-The Daily Show with Jon Stewart И след него - Charlie Sheen Goes CRAZY on The Today Show Пълен душевен разпад.

Точно това беше първата ми мисъл, че лицето му е на 70. Това не е със злоба, а с много жалост. Иначе е много сладък човек, преди да полудее просто излъчваше невероятно благородство. Гледайте му старите интервюта и ще си припомните. После напълно откачи.