Антон-Константин Анастасов (16) с втора изложба за болката

Втората самостоятелна изложба на 16-годишния художник Антон-Константин Анастасов ще бъде представена в галерия "А-cube".

Обратно в новината

Коментари - Антон-Константин Анастасов (16) с втора изложба за болката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са страхотни. Не случайно момчето има голям успех в чужбина. Уникална чувствителност.

Това куче с висящата п*тка е особено гениално. Чудя се какво ли е искал да каже талантливият творец?

Искал е да каже: Пази, Боже, сляпо да прогледа! (за него се отнася). Като видя претенциозното име ми става ясно каква велика майка има.

Явно коката на бат боко по улиците е от качествените.

А картините не цъкна да разгледаш, нали? Голям психиатър се извъди.

Аз цъкнах! Ко ми беше син първо щях да га фана и да га прЕбия, пък после да видим какви ще ги дращи... Иначе таланта му не мога да го коментирам, дано наистина да е голям!

На мен ми харесаха много картините. Иначе тийнейджърите изпитват много болка при опознаване на света. Така че не е ненормално за възрастта. А това, че превръща болката в образи и ги рисува е самотерапия. Може да има по-малко нужда от лечение от другите "нормални" хора. И... ако биете детето си, сте за затвора. ;)

с тези мрачни картини и още по-мрачни разсъждения за живота, родителите му трябва да го заведат на лекар специалист. Много важно, че някой в ЛА се възхищавал. Детето не е добре, след като и с рисунки заявява проблемите си.

Едни ги избива в криминалност, други се прикриват чрез побоища, докато този младеж рисува. Един З. Фройд може да си напише окончателно теорията само от посещение форума на ДИР - пишещите са били някога и те на 16, но малцина са рисували...

Случайно Антон-Константин ли се казваш или много искаш да имаш такова "забележително" име? Може да е роднина с Ричард Груев.