Единайсетокласничка стана ”Мис София”

Единайсетокласничката Цветелина Тончева от Националната търговско-банкова гимназия в столицата спечели короната на "Мис София 2016".

Обратно в новината

Коментари - Единайсетокласничка стана ”Мис София” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми харесва

Само урви избират за миски....

Митю Пищова,де си бе,ще я пориш ли ?

Сега тръпнем в очакване да разберем кой точно чичак с пари ще "залюби". Ще се постарая да и запомня името :)))

А, в ляво от Мис София, баба й, в светлосиня рокля - и тя се е наредила да се снима до миските : )

Като ги гледам как се надули от високомерие...!

Стою

Момичето си е хубаво. Останалото - халтура. "Мис София" (мис Мъдрост)... Ега ти и тъпнята! Защо не "Момичето на София"? София не е била мис, била е мисис, като ще криворазбираме цивилизацията и ще говорим западняшки. Овдовяла с три дъщери. Които не са родени в Горна Джумая и не са тризначки.

Не ви ли е вече гнус от тези МИСирки?

По принцип да - за да реши девойка да участва в позорен конкурс, трябва да има бъг по дефолт. Суетата и липсата на разсъдък да бъдат водещи качества. Слава богу, че са били само 14 претендентки за цяла София, да се надяваме, че повечето други момичета не са участвали поради здрав разум, не от липса на красота.

Странното е, как те си представят, че участват за ПРЕСТИЖ, а биват опозорени и ги ебт, сочат ги с пръст и стават за посмешище.

А ти как си? Дъската ти как е???

Не е тайна, че всички конкурси за МИС, набират млади момичета за креватите на мутрите и политиците. Те са регистрация на младите проститутки. Ъскава е и художествената гимнастика с 16 годишните пенсионерки с по 1000 лева до живот, за ползуване от политици и дупетати

а едиНАДЕСЕТОкласничка има ли бахти журналистите, не си знаят езика

С някое от поредните реформи, бройни от този сорт ги приеха за дублетни форми.

Не че нещо, но реформата, за която говориш, е била преди много, много години ...

Ужасно... Тя е малка, не е чак толкова красива... Другите са ужас... Конкурса е пълен майтап... Не знам на къде отиваме...

Доста нелеп конкурс, курвички винаги е имало и ще има, кво се възмущавате.

Kakvi sa tezi nedorazymenia i tozi izmislen konkyrs. Sbarkan sviat.

Ако е послушна може и да направи кариера.

Не изглежда зле...в далечината..Но, трябва да сложат възрастова граница.Поне, минимум 21...Какви миски на 17?И разни дъртаци да се облизват похотливо..Извратена работа са тези конкурси.Все едно са сборище на Бузлуджа, ама без кебапчета и лютеница

Пустата му "елитна" гимназия! Да й се не надяваш на инициативите на леля Еми Иванова.

Ако няма да прави кариера на мутреса за какво са и тия конкурси!?

За мен след Антония Петрова друга мис, мистър или мисис не съществува. Тя е моят последен блян и след нея не мога да призная никоя друга. Толкова красота на едно място само в Антония Петрова може да има. Даже стих и посветих: Ах, Антония! Ах, Антония! Ти си моята симфония! Пълна пазва силикония, Дълъг бедер полифония. Джуки, зъби, нос, уши, Кой ли може да ти устои? От Русия чак до Занзибар, И от Аляска и Катар, Всеки фермер с твоя снимка Без да му е нужна свирка, димка Гони дивите прасета, Гаргите и дроздовете.

Тез и на малкия пръст на мис Аскюву немогат да стъпят. Особено на оня рошавата с червените гащета

Момичето не мога да преценя дали е хубаво - много отдалеч са го снимали. Едната подгласничка може да му е майка. Иначе е нормално да прилича на девойка - все пак на 17 години би трябвало да е, най-много 18. Според мен за мис това е крехка възраст, на тези години всеки е хубав по детски, истинските жени чак след 20-22 си личат

Много хубаво момиче и няма кифленско излъчване. Обаче като гледам "конкуренцията" около нея нищо чудно, че е спечелила. Трябвало е журито да е сляпо за да спечели друга :-)

Да ви имам и конкурсите за красота и прочие. Какво красиво намерихте в тази невзрачна и безцветна физиономия?!!

Ми да, друго си е да има силиконови джуки, екстеншъни, 700 кубика сликон в циците и прочее кифленски арибути:-)

педофилията вече е законна както чета, на никой не му прави впечатление и не го интересува докато не не го усети из отзад .... после ..... закона му криф!

Педофилията се отнася за лица под 14 години, а в 11 клас момичетата са на минимум 17, ако не и на 18-19 години (примерно при подготвителен клас).

Като гледам, май не са се затруднили много в избора, когато май не е имало между кого да избират- момичетата май вече не приличат ма момичета. А това нежно момиче още има финото очарование на младостта и красотата! Дано има късмета да ги запази за дълго!

кой е спонсора?

Какво хубаво момиче! Мисля, че участието в такива конкурси само ще й навреди по-натам в живота.

за пръв път избират истинска българска хубост за мис българия -най-после красива с правилни черти с ангелстко излъчване естествена чистота и духовност -браво!

Ааааа недей така да си натрапваш мнениет.За мен Анита Мейзер е много по-красива от тази.

Какъв конкурс за женска красота без тур по бански? Какво да им оценяваме, прическите ли? Догодина очакваме да дефилират с хиджаб, а след това с бурки - само очите им да се виждат. Изврати се тоя свят, ей....

Външността не винаги е показателна, но на пръв поглед бих казал, че това е единствената участничка с вид на девойка/мис. Останалите имат лееко презрял към преработен вид. А изгорелите коси в стил абитуриентски гаф изобщо няма да ги коментирам, както и прекаления грим.

Абсолютно съм съгласна!

От мен ++ за коментарът ви. Бих запитал само: Защо останалите участнички са взели помадата на моята съседка и са с такива яркочервени устни?