Бионсе е най-влиятелната личност в шоубизнеса

Бионсе е най-влиятелната личност от развлекателната индустрия за 2016 г. в класация на "Венити феър".

Обратно в новината

Коментари - Бионсе е най-влиятелната личност в шоубизнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софи Маринова е по-влиятелна. И по-красива.

То шоубизнеса е мъртъв отдавнаааа

Баща и бивш военен свикнала да заповядва от малка . Деформация от малка . Така са семействата на повечето бивши военни . Какво да правя аз със тази ?

Бионсе е едно от най-нещастните чвешки същества в бизнеса. В главата й е пълна каша, личният й живот е драма и за никого по никакъв начин не може да бъде пример. Единствено обект за съжаление. Ако тя е най-влиятелната в шоубизнеса, този бизнес трябва да се закрива просто.

На мен тази мънки уоман не ми влияе по абсолютно никакъв начин.

Циганка

Защо тогава по щатските форуми я наричат "..that talentless slut-teacher Beyonce"?

Такива като Бионсето ги имаме много в нашта сиганска махала в Сливен, даже са с по-светлички кожи и въртят още по-мазни гюбеци. :D

Най ми хареса нощната снимка на фон айфелова къла. На нея Бионсе е с бяло червена рокля, а зад нея се виждат звездите. Само не разбрах белите маратонки вдясно на кого са.

Това е класация само на "Венити феър" и важи за Силиконовата долина.На мен лично не ми влияе по никакъв начин.По поречието на Амазонка местните племена не знаят че изобщо съществува,папуасите от Нова Гвинея също,да не говорим пък за чукчите.Земята се върти и без "влиянието" на Бионсе.

бре каква е таз негърка, че толкова вече се е издигнала! хай да му се не види

тая коза изобщо не я слушам даже

Като се има предвид, че Бионсе се кланя на демони, това означава ли, че този шоубизнес служи на Сатаната? Има много симптоми за това.

Ама разбира се. Ти не си ли виждал Лили Иванова? На 80 години, изглежда като 40 годишна, щот си е продала душата на Дявола.

Лили си изглежда нормално за бивша състезателка по художествена гимнастика. Но виж ти сигурно си продал душата си на Дявола.