Жана Бергендорф призна, че лекува проблем с наркотиците

Във връзка с влошеното си психическо състояние през последните дни Жана Бергендорф даде интервю за "Здравей, България".

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф призна, че лекува проблем с наркотиците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да се тъпче като свиня и да си оправи малко физиономията, че е заприличала на нещо средно между бултериер и небелен самоковски картоф ! Как може човек да е такъв мърляч, не знае ли, че я гледат, поне да се къпе редовно. Ужас. Баба казваше на такива суфли и повлекани. И не ни разплаквайте, моля ви се - нашто ежедневие е далеч по-тежко и се борим да оцелеем.

Не си спомням друг ББ с такива сериозно деформирани личности. Злоба, интриги ... гнездо на оси, свърталище на змии.:))) Застаряващи "звезди" с мания за величие, твърде вероятно да не видят повече "служебни" ангажименти. Някои - инфантилно-наивни, други - потресаващо комбинативни.

Злобна и пресметлива е Ирина , която затихна явно научила за хорската злоба , а Миглена е класи над нея.

абе дочула си ти нещо за класа, ама не си разбрала добре!

Ирина да си взема шалварите , шапчиците , бонетата и изкуствената си усмивка и с бодра крачка да отива при Иван във фермата да дои козите.

Ами да не си ляга с пропаднали типове. Това говори за самата Миглена колко е достойна....

Миглена е на дъното! По пропаднала от Жана, по зла от Ирина, поотблъскваща от Роро-проскубана дърта кокошка, даже плешива

По-морално пропаднало същество от Ирина не сме видяли, скъса се от лицемерие.

По-добре да гледам Жана,за която има надежда да е ,,бивш наркоман'',отколкото Ирина -злобна пресметлива,отмъстителна.Дори Миглена по я понасям-гадна жлъчна-но искрена.

ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БИВШ НАРКОМАН НЯМА?

Моля махнете всички железа от лицето на Жана. Обличайте я нормално. Сложете и кестеняв цвят с червеникави оттенъци,а не това доматено. Направете я поне външно да изглежда нормална. Може да пожелае да стане такава и вътрешно.

Явно освен превъртане на каналите на телевизиите ще трябва и таквиз медии да изключа защото ежедневно ни набиват ''новини'' за нещо което явно бая народ не иска да гледа та медиите го преразказват белким хванат още някоя балама.. Нито е първата нито е последната след като премиера ни преди ''възхода си'' добре го познаваха в силовите групировки

Като почнат да дават акъл колко е вредно, сякаш те самите не са знаели, преди да започнат!

Мани, мани, заради лечението на Жана другите обитатели на къщата го отнасят здраво. Бая си е нестабилна психически... Ама като се замисля, те май повечето нещо си лекуват в тази къща.

Все пак Жана, колкото и да е наркоманка е добър човек. Към наркотика посягат хора със слаба воля и чувствителни. Но като гледам предаванията и чак сега разбрах нещастието на ИВАНЧО, макар и с много предавания и пари. Как само го е увъртяла тая парцалка ИРИНА .Тя е толкова противна, хитра и безкрупулна и сега разбрах как момчето се разведе. Тя вече става грозна и дърта, а КАКА ЛАРА също като и видиме физиономията- дърта с младата прическа-гасим телевизора. Рени е една залязала звезда и жена и да беше си стояла в Израел да гледа там децата си можеше да си намери некои евреин, а тук ще моли за парички. Може да плюят по Миглена, но тя е по достойна, въпреки многото бракове.Мъжете като УТИ са като за цирк ,прилича на хамстер по външност и лош като човек. Клетата журналистка още малко ще се стопи,а дъщерята на Цонев е направо като циганка в държане-oт катун. Тоя да си сложи по семпла перука, че потъва в нея и дразни, Тази година ББ е комичен и отблъскващ.

да ти имам представата за достойна жена. И другите не са цветя, ама Миглена е гьон сурат.дърта и нагла. Ирини поне е готина

ЛЕКУВА СЕ С НАРКОТИЦИ!! Хайде я лекувайте тая в някоя клиника и не я показвайте повече...

Това недоразумение никога няма да се излекува..все по-зле ща става...Тези да ги дрънка на друг-така зависимост не се лекува.Проблема не са й другите -проблема си е самата тя...Оправянето за нея минава първо през нормален външен вид, нормален живот и т.н като всички онези които нямат нужда от наркотици

Жана -тежко детство,татуси,пиерсинг.Само кат я видиш е ясно. Гаджето жиголо танцьор ,задоволяващ стари дами. Значи познайте от 3 пъти,как Жанка е станала наркоманка. дадоха и победата в Трактора. От там парите требе да си ги заработи. Познати са няколко варианта-бой,взимане на паспорти,пристрастяване на жертвата към наркотици и тя за дозата е готова. На Жанка са сложили третия вариант. В шоуто е пак да доистискат едни пари от нея и ако малко се даврандиса,да продължават да я ползват. Като влезеш в тези среди излизане няма,поне ,не жив. Мафията си има елитен бардак рекламиран по твто директ. Тъй е то.Славата никога не е безплатна.

Познавам много хора, които пушат трева от десетки години и са си много ОК. Под ОК разбирам семейни, с деца, реализирани професионално. Така че тия обяснения от типа "кой ми с.а в гащите" Жана да си ги навре пак там. Това че е лабилна по природа никой не и виновен и вместо да павка да взима лексотан. Егати кукундрелата. Субстанциите и били виновни...

Е тя надали само от пафкане на тревица е станала такава кукувица. Цигарите са парлама за нещо по-значително, което употребява. Тя е неадекватна.

TIREX

тя няма проблем с наркотиците а с намиране на $ за тях...

Какъв Брадър, за какъв социален експеримент ми говорите, като театъра е толкова прозрачен -богоизбрани ,позавяхнали и изгладнели участници се ръфат едни други ,когато си искат излизат, влизат ,подозирам дори ,че Иринката , стихнала напоследък си говори постоянно с Иванчо , усетила хорската омраза , ама олигофрените свършиха.

Защо бе, какво не ви харесва? Опознавате българина само за 5 минути. И не ми казвайте, че защото са нарочени за ВИП са такива ку-ку-вици..

Много прилича на едно цигане от квартала дето постоянно диша кале.... и тая да яхва синята ракета и да отлита...

Лечението изисква по-дълъг период от време,от което незабавно следва,че никакви фиктивни номинации няма да я извадят навън. Следващото,за което се сеща човек е,че всеки от участниците се лекува там, и се очертава да ги гледаме до края в пълен състав,защото не виждам да има излекувани досега.

За това, че тя е пълен парцал, едва ли някой има съмнение. Единствено се чудя на съпруга й защо я търпи и защо до момента не я е лишил от родителски права.

Начи лекува абстиненцията с пиенье, така ли?

Нали, уж коката не води до зависимост?

Това е много невярно, но циркулира здраво в пространството. Примерно в САЩ има квартали, където 30-годишните приличат на старци, и хората рядко доживяват 40. Всичко това - от коката. Мислите ли, че това е, защото сами са го пожелали? Уитни Хюстън провали живота и кариерата си заради кока - дали не е искала да спре?

Мястото и въобще не беше в биг брадър. Жалко за нея, не съм оптимист, не виждам воля в нея.

Този сезон бай брадъра е парад на човешката злоба, лицемерие и бездушност. Ето моята класация за най-злобните човечета в къщата: 1. Ирина - на Опосума жена му 2. Надето 3. Кака ви Лара, плътно следвана от 4. Кака ви Лили 5. Ути - до сега си мислех, че дебел човек, злоба не таи, но уви. 6. Торнев, Жоро Торнев - злобар на религиозцна тематика 7. Роро - този инфантил още не знае къде се намира. 8. Миглена Ангелова Поздрави

Торнев е г.е.й! Обществена тайна е преди години с какви спеше! Сега на тази тема е изкукал, и като всеки прикрит е отявлен хомофоб!

Защо ли торнев не е сред тези дами след като днеска докато тая говореше дадоха лентата отдолу с гласовете и той имаше ТРИ за изгонване??Сигурно по гейска пътека е там и той като оная фуста лилито дето е по повлеканска линия

Щом те кефи, гледай си го! Всеки сезон е парад на псевдо звезди, нуждаещи се от кинти и осиновени на хранилка от Нова ТВ. Сега ще ги въртят по всичките си предавания до второ пришествие.

Без Миглена Ангелова,която отстоява и брани честта си.

Това във възходящ ред ли е подредено?

Този сезон е подбран,само гей и женски тип ----най-лошото в жените. Гей със сигурност-Торнев,за туй е такъв моралист,Онзи Алекс Сандър,там съмнения въобще няма.Къдравия Бахаров ,Роро с тез прозрачни блузета и инфантилно поведение. Остават стария с китеника на главата,който може би е пробвал и Ути. Ути е много дебел и злобен.Нетипична комбинация. Жените. УжасТно грозните и ужасТно злобните интригантки-Ирина,кака Лили,кака Лара. Наркоманката с железа по лицето и татуси Жана-която от липсата на дрога е тотално неадекватна. Манекенката алкохоличка,която е готова,заради липсата на връзка със скайп да сложи нещо в храната на другия.Тоест алкохолизиран парцал с психопатски отклонения. Безличния кокал Надя и комплексираната Рени. Но поне само Рени си каза ,че е за парите и за да си върне известността. Емануела,дето прави секс в къщата от там но комент. Умната Миглена ,която иска пари.Но има ум,обаче яко го е закъсала за кинти. И бизнесмена Борко със слаб ангел. Сега искам да попитам нарочно ли сте подбрали този женски състав и мъжки без Миглена и Борко. Може би само те донякъде са нормални в тази къща. Иван опусума-Иване,Иване язък ти за парите,щом това нещо Ирина ти е жена. И моля спрете да ги наричате интелектуалки. Ако екипа на предаването не знае какво е интелектуалец и интелигенция има речници. Защо обиждате интелектуалците. От от кака Пенка краварката има повече полза и ум от колкото целия ви Отбор "интелектуалки" взети заедно. Осъзнайте се. После ,защо децата не учели,ми ако мислят ,че ако ще учат ще станат Ирина,Лили или Лара.

В обратен ред-Миглена е най гадна и злобна

"в последната седмица се чувстваше зле, постоянно сменяше настроенията си и с часове не можеше да спре да плаче" Не се излагайте, тя е вечно в такова "състояние"!

Това се казва "абстиненция"

Проблемни родители, проблемно семейство, проблемни деца...

Само ми е интересно-и без да имаме лични контакти с тоя боклук, на всички нормални хора ни беше ясно,че е наркоманка-нещо,което си личи от 100 километра.Защо продуцентите й,които са до нея всекидневно, се правеха на ощипани моми и черното го изкарваха снежно бяло,вместо да си отворят очите и,ако ,наистина мислят за нея,да потърсят решение на проблема. Ясно е,че в тази къща,ако не се е запасила с достатъчно дрога,рано или късно,ще изпадне в абстиненция...или това им беше тънакат сметка,шоу да има,пък,на каква цена,майна му

Дали е редно шоуто ББ да си правят рейтинг и да печелят мангизи на гърба на нещастното и видимо объркано момиче с куп проблеми и зависимости? Те какво играят, как ще я излекуват ли, как им пука за нея. Те самите за са съд, разиграват я на показ пред цяла Бг, луда я направиха с интригите и конфликтите които заплетоха вътре, само да се гледа бозата наречена Вип Брадър. Накрая ще й метнат едни кинти, ние ще забравим за Жана, а тя ще се самоликвидира като се види в пари. Това за мен е използване, захвърляне, престъпление срещу зависим и слаб човек.

Иринкеее.... Ти не си ли още в брадъра, ма?

На всички ни бе ясно, че девойката е вкарана там от продуцентите си, като чист PR. Спазвайки принцита "няма лоша реклама" и натиквайки я насила под обектива за да се "пречисти", всячески се стараят да им дадт лиценза за ново издание на "Хикс Трактор", че да изринат някой лев !

а Жана мислиш не е в кюпа, нещо гледам пише за синът си, а на него как му влияе ББ? Майка ти по ТВ се опипва с непознат чичко, найс а? Печелеше някви шоута, записваха нещо със саня цяла България подскача колко е яка и готина. Истината е че якото и готиното не ти ли е в главата, ако искаш се татуирай, избий си зъбите, боядисай си косата и ходи чисто гол, си оставаш прост палячо.

Не знам дали Жана може да бъде квалифицирана като боклук, но боклуци са ПОВЕЧЕТО ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ под тази статия. Всеки греши поне веднъж в живота си. Безгрешни просто НЯМА. Колкото и някои да си мислят, че спадат към тази категория. Оставете, Жана ще се изправи на крака, но някои от вас - НИКОГА. Успех на Жана! :-)

То точно защото всеки греши веднъж след първия арест й простих. Ама последва втори. И не с трева, а с кока. И не у тях, а в автомобил на улицата. ..на коя точно грешка трябва да допуснем уеко съмнение в Жанчето?

Напълно съгласен с коментара ви! Вижте на страницата на BIg Brader.Развиляла се тълпа!Дават присъди, слагат диагнози!Заклеймяват,критикуват!Злобари, които обвиняват в злоба! Мислят ,че изразяват мнението на цяла България!

И колко пъти по веднъж сгреши Жанчето? С наркотиците , поне аз знам за ДВА пъти официално. На пиянските изцепки не се знае броят. За външния вид и държанието не коментирам - личен избор да се прави на интересна, според нея, а според мен на идиотка.

Дано да с еоправи. Да ти кажа много ми е гадно, когато хората страдат. Някак си искам всички да са добре. И ако понякога съдя някого, то не е защото е много зле, а просто защото ми се ще да е идеален и да не е такъв. Да се поправи. Иначе да- иделани хора няма.

ама как ще е боклук, тя е велика, красива, умна, талантлива, прекрасна, просто се чудя що не си прави детокс в подходящи болнични условия, а в телевизионно предаване

Пич, не си ли чувал, че свлачище и жена тръгнат ли надолу, нямат спиране!

Е, хайде сега не всички сме наркомани. А и като гледам Жанчето хич не ми се вярва да се оправи поне в близкото бъдеще, защото това е труден процес, а тя се носи по течението.

FuckTheEU

Защо ни занимавате с болкуци набедени за звезди?!

Грешна употреба на "набедени" в случая.

пресата в България е мноого изостанала. Чета вече новините или на руски или на английски. Та не знам защо не кажат, че марихуанта уврежда ДНК-то, т.е. тези след теб ще са увредени от това, че си употребявал. Да взимат, ама вярно тези, които са болни от нещо, така че позлите да надхвърлят негативите. Абе едно вещество уврежда ли плода- няма нужда да го хвалиш.

марихуаната причинява тежка параноя и изобщо изкривява психиката

започнат ли да вземат наркотици- вече имат психични проблеми. Може с наркотиците да са опитали да решат някакъв психически проблем, ама наркотика им довършва проблема в отрицателен аспект. И са ми много жалки, когато започнат да се оправдават как марихуаната им решава проблема. Да бе вярно. Вервам, вервам. Задълбава го при продължителна употреба. Няма психотропно вещество, което да не прощава!

хахаха, милата си прави детокс във ВИП брадър, да гледат всички как повръща, търкаля се и плаче

"Тази сутрин Жана обаче обяви, че вече се чувства перфектно." Снощи Лео й е метнал нещичко през оградата :)

Е те това е новина - Жана взима наркотици.

Нова телевизия, освен "Мисия обазование", която е в пълен прововес на всичките им предавания, които имат затъпяващо, а не образоващо въздействие, са си поставили да изпълнят и мисията "Да спасим Жана." Правят го по много странен начин, като определят Жана като цветна, различна, все още малка, бунтарка и т.н. Хората злоупотребяващи с алкохол, наркотици и други упойващи вещества са големи манипулатори, оплитат се в собствените си лъжи, очакват разбиране, винаги те са жертвата. Пожелавам и все пак успех, ако е решила да реши този си проблем.

Нито едно дете не заслужава да има майка наркоманка.!!!

Я се разкарайте с вашите присъди! ти деца имаш ли, внуци имаш ли? Застраховани ли са , че няма да станат наркомани!

На това дете му липсва любов! Трябва да я обикне някой добър, разбиращ мъж със силна ръка.Да и помогне да излезе от блатото. Всички само знаете да плюете! Била грозна, била луда! Вие сте големи красавци.....

..кой ли мъж не мечтае за такава жена..

Ти от къде знаеш кой за какво мечтае!!!

Очевидно е, че тази жена има психични проблеми-на каква основа, не зная.

Ама наистина е лечебница - кака ни Лили вече нямя очна алергия. не я боли жлъчката, рпаменете и се оправиха, непрекъснато се самоизтъква: аз и вие ..........така, аз така, такива като мен и вас и още подобни..........

Е това няма да попречи на лекетата които държат правото за Биг брадър да я направят победителка. Такива мнение все повече се налага и това направи играта вече безинтересна.

то само наркотиците да и са проблема на тая от..качалка....

Горката, като толкова обича Лео защо се влюби и залитна по Явор Бахаров.... и имам съмнение, че големият мечок който и дадоха от публиката преди влизането в къщата беше зареден с вещества .....

Много добре, тя предпочита да се лекува във Вип Брадър, хем ще й платят. А останалите трябва да получат двоен хонорар, защото нейното присъствие е изнервящо с тази смяна на настроенията, крещене, реване......................

това е вече прекалено, занимавате ни с т.нар. звезди една от друга по-очукани и непотребни , неполезни както за себе си, така и за обществото ни - тази жана я превърнахте едва ли не в жана д арк - френска светиня и героиня за поколения французи - тази жена / нашата жана/ е болна и преди всичко трябва да се лекува, постоянно лъже и се отмята от казаното или започва да съчинява нови лъжи с цел да задържи вниманието около себе си и да изкара някоя пара за дрога - нито е интересна, нито може да бъде пример за подражание- напротив, ние се срамуваме от такива нови издънки на прословутата ни "демокрация"

тази е на "субстанции" доста отдавна, личи си и всеки психолог ще го каже. Когато се взимат наркотици в пубертета, се нанасят сериозни поръжения на мозъка.

Prosti im Gospodi, te ne znaqt kakwo goworyat! Жана, ти си много смела Жена! Успех! И очакваме отново да си на върха! Не всеки може. Но ти ще успееш!