Класираха най-влиятелните тийнейджъри в света

Синът на актьора Уил Смит, Джейдън Смит, беше включен в топ 30 на класацията на сп. "Тайм" за най-влиятелните тийнейджъри в света.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-влиятелните тийнейджъри в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи 90% са в класацията не защото са постигнали нещо, а защото са деца на някого. Попаднал в класацията заради "смелостта да експериментира с външния си вид"! Леле какво невероятно постижение!!!

пропуснали са Лоренцо ..

Тези "влиятелни" келеши са разделени в две групи - момичета с огромни космати вежди и момчета с оскубани такива. Естетическо и "модно" извращение.

Няма как да не са "влиятелни" според медиите, след като служат на масонският социален инженеринг насочен към подрастващата младеж за да я възпитават в сълни плътски страсти, понеже плътта се съпротивлява на Божият закон, който се изпуълнява от любовта и стремежа към истината на свободният достоен човек.

Какви са тия тъпи класации? В какво точно е влиятелен един тийнеджър?

джейдън шит носи роклички, пък дженнър натаковал кърдашиън (а друг дженнър станал травестит), с това...

"за смелостта й да експериментира с външния си вид". " щеше да е много смешно, ако не беше толкова жалко и тъпо. някаква си нищо не правеща в тоя живот кардарашка си намацотила косата и станала влиятелна, че чак и в класация влязла. и това ако са нормални критерии за нещата...горкия, горкия днешен свят!

Luna0102

И на какво влияят, че не разбрах? На мен са ми през кривият макарон. Ако някой тийнейджър може да ми повлияе, то това са моите деца.

Влияят на други тийнеиджъри.

Щука

Влиятелни били... Ами да дойдат да ни свалят правителството, щом са толкова влиятелни. Наркоманчета смешни, станали известни само с това, че имат известни родители.

Най-влиятелните тийнейджъри в света са моите деца!!!

Клоу Мориц и спортистите е ясно защо са влиятелни. Нея съм я гледал в сериозни филми - например "Хюго" и играе добре. Ама другите? От дек на дек?

Защо 90 процента от тези "влиятелни тийнейджъри" очевидно имат тежки психически и физически деформации? И на какво влияят и в каква посока му влияят? На мен персонално ми влияят на чувството на отвращение и погнуса, като го покачват. Има точно два-три образа, които са нормални.

класации за топ идиотите на планетата може би...

Кой/коя или по скоро какво е това нещо което се нарича Джеймс Чарлз? А после защо днешната младеж е тотален упадък......

Чрез "най-влиятелните тинейджъри", масовата илюминатска култура влияе на нагласите на младите неориентирани зомбита.

А точно дрогерията Джейдън Смит да е влиятелен тийн... Световно неизвестен. Знае се само покрай бездарният си баща.

"Дженър отново попада в годишната тийнейджърска класация на "Тайм" "за смелостта й да експериментира с външния си вид" - тъпо, тпо, тъпо.да учи дрите да и подражават и да плюе ърху обществото - влияние със знак -