Никол Шерцингер: Приключих с Хамилтън

Никол Шерцингер обясни, че не си е говорила наскоро с Люис Хамилтън. Той обаче е близък със семейството й.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер: Приключих с Хамилтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро, каката ще се върни при луис!! 100% гаранция!!;))

Григор затова е психически нестабилен, защото чувства несигурност във връзката си с Никол

нали е каката, отлично знае как да им завърти кухите глави...

Аз пък ще се хвана за "най-добрия български тенисист". Първо - това не е вярно, да беше ЕДИН път взел злато, да, ама все додрапа до полуфинал (щото конкурентът се отказа поради травма) и дотам...И второ, като ни е БГ тенисист и туй-онуй, толкова ли пък трябва да ни натрапват "новини" за него, за личния му живот (тя даже статията не е и за него де, ми за гаджето му) - ми не ме интересува, нито пък тези с тежките коментари, като че ви е личен приятел (или враг) и ви засяга с коя бил, с коя скъсал и т.н. (а някой и чакат да е с тях след него...)

Хамилтън за един сезон изкарва толкова пари, колкото Гришката не може да изкара дори да играе до пенсия. Така, че каката скоро може и да се върне при Люис.

Лашкаййййййййййййййййййй Гришо! НЕ обръщай внимание на комплексарите ти най-добре си знаеш кой ти вдига самолета най-добре :)

новия божинка въй гришо ще да е ох...

Тя е приключила но мулатчето се постара да и бръкне във всички дупки които има по тялото.

Люис ще му върже черно. А гришо ще е играчка на егото.

Григорчо много си повярва, и вместо с хубавата и далеч по-млада Маша, се захвана с тази дърта циганка.

Всичко Може Да се Случи. Но да Видя ГРИГОР ИЗРУСЕН, това изобща Не ми Минава през акъла.

като приключи и с гришо, да ми се обади!

Григор е български глупак, развева си ура пред цел свят и си мисли, че всички му се възхищават, докато истинските големи тенисисти се държат с достойнство и не си развяват атрибутите.

а ако може и да обясниш къде 'си го развява' ?! Щото ако не можеш, сам си признаваш, че говориш глупости. Приятелка не може ли да си има човека ?!

Дали е глупак - не знаеш. Дали си го развява - също. На сухо ли да седи? Дали чуждите тенисисти седят на сухо - също не знаеш. А в дир за тях ли да пишат? Пийни още едно, да се успокоиш, български глупако!

ТИ СИ ЧАЛГАР КОМПЛЕКСАР КАТО ПОВЕЧЕТО СЕЛЯНДЕРИ . СЛУШАЙ СИ ЧАЛГА СМРЪКНИ НЕЩО И СЕ СКРИИ В ДУПКАТА С ФОТО НА НЯКОЯ ОТ РОДНИТЕ КУ.ВИ

Замества Гришо ли, кво ?

Циганка стара пуши с лула и си спомня за младоста. Как с балалайка свирила тя чудната песен за любовта. Тумбала, тумбалала, тумбалалайка...

Това ли правите по цял ден, уважаема? Затова само ще четете за Никол в пресата. Нейните песни поне са красиви (аудио и визуално).

Аз съм мъж бе, муйко!

Ето това е спортист, не като нашия лъолъо ! Тая голяма грешка е направила - като отиде в Хасково да прави лютеница, ще види за какво иде реч и сама ще избяга !

И какъв е критерия за льольо или не-льольо? Какво лошо има в правенето на лютеница? Ами хайде другият пък да я заведе в Африка да си набере банани от дървото тогава.

Е нашия какъв спортист е бе? Позьор някакъв, пълен лигьо като футболистите ни ! Само за селфита става ! Според теб ти представяш ли си тази женичка как прави лютеница на село с гумените ботушки ?!? Айде не пиши глупости неподготвен !

нашия и тук никой го не брои за слива...става само за селфи

Аве Григор да я ебе там и т'ва е! Кат' намери нещо по-младо дя я сменя!

Дето е текло пак ще тече!