Гуинет Полтроу: Новият ми парфюм е като афродизиак

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се похвали, че новият й парфюм е специално предназначен за дамите и действа като афродизиак на партньорите им.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет Полтроу: Новият ми парфюм е като афродизиак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм запозната със парфюма, но стила на обличане на Гуинет Полтроу е безупречен- нито веднъж не е била с някакъв неподходящ тоалет. Не е като у нас- чалга стил,съчетан с излишно дебели веждаци, задължително в черна одежда, ултра къса, джуци, силиконици, и т.н. Чувството за стил е нещо,което не предлагат в евтините български полиестерни гаражчета, нарекли себе си бутик, ама така е на нас ни е символ за стил Златката, никлозлета, валериева, и други черни тоалетни чинии.

Уникален е, наистина е секси и стои много дрбре на кожата. Красива и умна с усет на шик е Гуинет.

...'стои много добре на кожата' ... това какво ли ще да значи, за аромат се говори в статията, прочете ли я?:-)

Един и същи парфюм не ухае еднакво върху кожата на всеки човек- зависи от типа кожа, пигментация, възраст и мн. др. фактори- време, сезон, храна и дори настроение.Всеки един от компонентите на всяка кожа се свързва по различен начин с компонентите на парфюма и ги освобождава по различен начин.Ето защо един парфюм ухае или стои по различен начин на различните хора- всеки човек е различен и има различен вкус за парфюмните нотки. Те са три- първо се усещат връхните нотки. След това средните и най- дълго се усещат базовите. Във всяка една от трите групи може да има по няколко аромата. Главни нотки в този парфюм са ванилия и кипарис.Сърце-олибан/смола от дърво в Индонезия/,карамфил, лабданум/ смола от бяло цвете от рода на розата/, а базовите са- стиракс/ дърво в Индонезия- кора или смола/ и хвойна.

Гуинетче, с моята бабка ша подейства ли бе чадо? Че съм дигал самолета от 30 годин.

риклама