БГ журналистка спечели ”Miss Top of the World”

Журналистката Елизабет Методиева е новата "Miss Top of the World 2016". Тя бе избрана на световния конкурс, който се проведе в Ню Делхи, Индия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно този конкурс е бил от типа на Митьо Пищова, то е ясно защо сме спечелили, та другите 2 представителки на Латвия и САЩ са ги избирали да са най-грозните, то затова ние ще изпъкнем, а относно нашата представителка не е красива с тоя клюн как я избраха, ама като видях другите и с клюн и без клюн пак щяха да я изберат!

Защо бе момичета, защо си стискате така грозно муцките и си издувате джуките на всиски снимки? Стига с това, грозно е! А защо са така допълнително уголемени очите на това момиче с грим, и без това са много големи?! Иначе одобрявам болярската обежда, красиво е!

Защото когато мъжете видите пълни устни и се размазвате от кеф, стояли ви секси! А когато видите жена с тънки устни и не я поглеждате. Заради ВАС - МЪЖЕТЕ !!ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ!!!

А заради такива изказвания като твоето за "клюна" се правят ринопластики (пластика на носа). В коментари като твоя се припознават жени с голям нос и хукват към хирурга да ги реже.

Аха, викаш дай да направя муцка, та някой чичко-паричко да ме хареса и да ми купи парцалки, така ли?

Не бе, чиче!Искат да се харесат на мъжете като цяло.

Как сте комплексарииии ахахаха. Ако знаете колко сте жалки отстрани с тези тролски коментари :D

Симпатяга е момичето, браво за победата! Кво само храните, мижитурки... винаги има някой да измисли нещо - къси са ѝ краката, големи са ѝ очите, на баба ви хвърчилото.

Била си е симпатяга, защо й е трябвало да си надува джуките ... Отврат! Даеа и стандарта за красота, като бити и е... в устата всички с претенции за убавици!

Гледам да не пиша простотии, но в случая предизвикателството е прекалено. Тук работата е зле по много направления: 1. Малоумен конкурс, с малоумно име, цели, организатори и участници. Все пак някой явно печели от този пошъл бизнес. И друго, поне явно гримьорите и фотографите са им по-добре, защото от снимките от предния ѝ конкурс на тая - Лейди България, моля ви се, човек може да получи уплах и отврат. 2. Журналистка, която затвърждава стереотипа на съвременната журналистика в България - очевидно проста кифла, чиято работа е да бъде достоверен информационен източник, създадел на ценностна система и коректив на останалите власти, дори не си върши работата и може би това е за добро. Затова пък се явява на де що има конкурси за диви селски пръчки, чийто принос към развитието на обществото е точно обратен на стойностната журналистика. 3. Искрено се надявам животът да не ме среща или поне, все по-малко да ме среща с такива, или с техни почитатели, а и с подобни "новини", и то не защото бих ги избягвал, а защото оттук нататък ще отговорили на поне няколко елементарни критерия.

Много добър коментар!

Поредната кльощава и неособено хубава кифла с напомпани устни. Кажете кой й е "спонсора" и да приключваме темата.

А па ти щот си мноо убав!

Да режат, бе, да режат, щом света им се върти около клюновете! Че няма да станат съпруги на Доналд Тръмп щом е такава трагедия ...

Иска ми се да напиша нещо хубаво, но е трудно. Момичето очевидно има приятна черти на лицето, но няма нито една снимка на която да е с нормално човешко изражение, а не животинско такова или на която да не е нацапотена с грим като клоун. Няма ли вече млади момичета които да могат да се усмихват и да се снимат нормално?

Вероятно с природните си естествени данни жената е по-хубава, но сега в устата е като кокоше дупе, а обилният грим я приближава към излъчването на магистралка или порнозвезда. Доста време трябва да мине, преди този беден, селски народец да започне да оценява истинската, естествена красота и блясък, породени от интелект и естетика. Но в Индия е логично да се цени циганската хубост, за съжаление много близо до тукашните, не съвсем естетични, критерии. Това е положението в днешното мизерно време с триумф на пошлото и евтиното. Но дори да подминем този факт, по-тъжното е, че и в средствата за масова информация, престижни длъжности в държавната администрация и пр. позиците се заемат не от умни, свестни и образовани хора, а от плеймейки, калинки и откровени проститутки, каквито примери имаме, а това оказва неизмерими щети върху допълнителното опростачване на нацията.

Като видях малката снимка, и аз като вас си казах "ква е па таа". Стори ми се сплескана като Мара Отварачката. Ааа, ама друго си е, че е победила в международен конкурс, я, да вида пак по-хубаво. Това, че са я оценили мнозинство индийци обяснява нещата. Ама вярно я видях с по-други очи и ми се стори като за индийка екзотична и хубава :) Освeн това, полудявам ли - на някои снимки ми прилича на Мила Кунис и Марион Котияр, с тези големи сивозелени очи.

На мен ми прилича на Галя от балет ''Сатен'', с тия изкуствено надути джуки. Индийците са я избрали, защото ''примират'' за подобна на тяхната визия, с по-бяла кожа и светли очи. Във Великобритания има над 10 милиона индийци и пакистанци, кремчетата за избелване на кожата се продават като топъл хляб тук - да не изглеждат толкова мургави. Светлите очи са им фикс идея, на о€рките.

Мис Duck Face ;) Красиво момиче... ама с тези чалгарски "муцунки"... си плюе по авторитета.

Красивото си е красиво! Е това е истинска красива жена за разлика от измислената моделка Теди Велинова, псевдокрасивата миска Крокодил и много други.

готина е,но тоя силикон в джуките ми е отвратителен.

Наистина е много по-хубава от останалите й съпернички, но винаги са ми били комични изказвания като "България няма кой да я мине, ние сме номер 1" - по какво няма кой да я мине - по корупция? Замърсяване? Застаряване на населението и беднотия? Защото ако говори за красота - една тъпа корона не прави автоматично останалите ти сънародници неземни красавици и хубавци.

Вие не разбрахте ли, че българките са най-грозните жени. Добре, че сами си гласувате

Голяма комлексарщина. "България няма кой да я мине, ние сме номер 1". Да видиш ти.

Защо на едните снимки има нос като поялник, а на другите - почти чипо носле? И с тоя силикон... Голяма хубост, няма що!

В интерес на истината в Индия има много красиви жени. Там има и много народности и много касти. Има по-бели, има по-мургави. Не всичко е циганор, както ви се иска. Преди няколко години попаднах на един индийски филм, ама не Боливуд, и останах сразена от грацията и красотата на главната героиня. Актрисата се казваше Шридеви, после прочетох, че там била голяма звезда. Наистина хубава. Мисля си, че хубавото навсякъде си е хубаво, а простотията дори под пластиката си личи.

смислено продължение на заглавието "българска журналистка спечели..." би било "награда за журналистика, "награда за литература", "наградата Шерлок Холмс за журналистическо разследване" и др. в този смисъл. спечелването на "top-less of the world" си е кифленско занимание и няма нищо общо с журналистиката, а нашата мома е участвала именно в качеството си на кифла, а не на журналистка, в този конкурс. тунингованата и патешка физиономия я отдалечава съвсем от журналистиката, която професия има за задача да отразява и информира, както и да бъде коректив на власт имащите(откъдето идва и названието "пета власт"). чудя се колко ли журналисти се радват на новината и на мацката...

Прилича на грузинка. Къде го българското, бе? Дори на възрожденски дрешки не мяза.

как е напраила, да стоят обърнати устните й! това по рождение ли е, или има начин? да ти се обърнат устните като на чернокожа! как става това!

с инжектиране на хиалуронова киселина става.

ха ха ха ха ха благодаря желязка, а може ли и със малко олово или желязце, че да провиснат! ха ха ха хха

Взе ми думата от устата - на много от снимките е направо Мара Отварачката !!! Което не е голям комплимент де .....

аве, ти си будала човек, ве! как може да повтаряш кифла кифла толкова пъти, това си е тъпанарско, не прави така друг път, амаха!

На мен пък ми прилича на Евгения Банева.

елизабет, мене ме отрязаха по IP адрес, и не ми дават да пиша на страницата на "ДНЕС" в ДИР.БГ, кажи ми какво да правя; да се облека ли хубаво и да отида да се представя на редакторката, може да отмени решението си. Знам не съм хубав, не съм и интелигентен нямам изказ на политик или политолог, но ще се опитам да й се харесам. Ако е мъж може да не кажа нищо и ще си тръгна. какво ще ме посъветваш?

Много хубава жена, харесва ми. Простено й е за грима, защото личи, че и без него е такава.

Верно ли? Искам да я видя как се опитва да се хареса на някой хамалин или миньор. Те също са мъже.

То пък оставаше от половин милиард жени да не се намерят поне няколко хубави.

мацинка - става за лупа-лупа :)

С упражнения.

Тя наистина си повярва, че това е някакъв значим и честен конкурс ))))

От далеко си личи, че е тъпа като гьон и бурналира лапнмала уй:)

предполагам, че си вече на петата водка или си на нещо по-твърдо? както и да е... наздраве!

ДА Й Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА!НЕ ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЖУРНАЛИСТКА И СЪМ БЕЗПРИСТРАСТНА,НО ИМА МНОГО ЛОШ НАРОД В БЪЛГАРИЯ-НЕ НАПРАЗНО ТАЗИ СТРАНА ВЪРВИ ВСЕ НАЗАД-НЕ НАПРЕД.ЦИГАНИТЕ СА ПО-ЗАДРУЖНИ-АКО ЕДНА БОЗАВА ФИЛИПИНКА СПЕЧЕЛИ-ВСИЧКИТЕ Й СЪНАРОДНИЦИ Я ПОДКРЕПЯТ,А БЪЛГАРКА Е СПЕЧЕЛИЛА НАГРАДА И НЯКОИ Я НАРИЧАТ С ГРОЗНИ ИМЕНА...НЕ ТАКА БЕ,ХОРА!БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗН СЛЕД МАКСИМУМ 20 ГОД ,КАКТО СТЕ Я ПОДКАРАЛИ.дА Й Е ЧЕСТИТА НАГРАДАТА И ДА СИ Я НОСИ СЪС ЗДРАВЕ!