За първи път: Мюсюлманка дефилира с хиджаб на ”Мис Минесота”

19-годишна тинейджърка стана първата мюсюлманка, участвала на конкурса "Мис Минесота" в САЩ с хиджаб и буркини.

Обратно в новината

Коментари - За първи път: Мюсюлманка дефилира с хиджаб на ”Мис Минесота” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо да си различен. Лошо е да дразниш околните с различието си. А още по-лошо е да го натрапваш на хора, които не искат да знаят теб и личния ти избор.

A привърженички на Ку Клус Клан дали ще бъдат допускани до конкурса? Или трябва да изтрият кръстовете, че не е толерантно и ще се обидят някои.

Само на 19 и вече е дебелогъза

Хубава е, ама малко дебелшка ми се вижда.

какви са тези уясни глупости. народа се е побаркал. какав хидяб, какви бурки. хора, какво става сас вас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онзи ден Канадците пък изкараха водеща на новини със забрадка. Разбирам че някой го натиска отгоре да се правят на толерантни, обаче тази простотия до нищо добро няма да доведе.

Някъде из Северна Америка (САЩ или точно Канада), бяха забранили на водещите да носят кръстчета или други религиозни символи. Иначе с кърпа няма проблем.

А глезените как е показала, като и е против религията ?

Егати наглото парче!

Ай стига сте ни занимавали с арабески...

Значи по същата логика на този конкурс би трябвало да могат да участват българки носещи традиционна носия, японки, носещи кимоно и т.н. Биха ли ги допуснали до участие?

Още малко и ще наложат хиджаб с дупчици за очите . Тогава журито зор ще види да оценява 20 чувала по едни дупчици от 5 милиметра

Много ми е интересно как ще бъде оценена красотата и като се е опаковала като чувал с боклук.

Ей нагло племе бе. Къде с агресия и нелегално нахливане, къде с кадифена ръкавица прават всичко възможно да наложат тяхната религи, обичаи и начин наживот. Използват слабостите в политиката и човещината, за да претопят западната цивилизация. Думичко, като човешки права, толерантност, помощ и т.н, а всъщност са мракобесно племе, което връща човечеството в тъмните векове. Необразовано, фанатично, мръсно и болно. Хиджаба ще си носиш в арабията маце, вие защо не позволявате ние да се налагаме над вас и да сеобличаме с нашите дрехи във вашите държави????? Вън! А тия загубеняци дето ръкопляскат на лукавите обработки хептен нямат акъл. Колко трябва ди прост, за да не прозреш какво се случва. Не мога да повярвам.

Бих ти нацъкал стотина плюса, ако можех!

И аз, и аз!

браво.много точно изказване напулно подкрепям да се махат и от европа и от америка уясни твари!!!!!!отиваите си бут вашите дурхави и се обличаите целите с чували ,то това ви е националното облекло-боклуци... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРЦК

То затова трябва да се спре с тая 'толерантност'. Всеки 'пингвин' трябва да бива вкарван в районното за 'рутинна проверка', докато не му дойда акъла. Без насили и културно. По 1 час да го проверяват, по 3 пъти на ден и готово.

И на фона всичко което си писал, изниква един резонен въпрос: Къде е еврейско-масонската нишка тука...толкова ли са отслабнали евреите вече?! или ..де да знае човек какво да си мисли....

Ти ли си западната цивилизация? Явно не знаеш каква култура са дали арабите на света и какъв е приносът им в науката! Смешник! И колко образовано е тука племето,имаш ли представа за каква неграмотност тука иде реч?Искаш ли да дойдеш в службата ми и да видиш как вонят,само веднъж да помиришеш,и то жени-вонят на развалена риба,гняс и свиня.Не се къпят,уж с ВИШО образование!Повръща ми се,а пък тъпи та дрънкат!Мъжете с гранясали яки и така е по транспорта и навсякъде!Тия ли са цивилизацията!!!

Успокои се де....дали са така е! Никой не спори...ама по онова време петрола се е използвал само във военното дело...От началото на 20-ти век, да си чул за известен математик, лекар или какъвто и да е учен от арабски произход? Вече не...не напразно са първи братовчеди с евреите...нищо чудно да са се разбрали за новия световен ред вече...а това за миризмите е твърде индивидуално....

И що е сложила брекети на зъбите, а? Що не не стои "естествена"? Нали няма да се видят под чаршафа!

Бахти и тъпотията на конкурс за физическа красота да елиминираш един от компонентите на женската красота - косата за да прокарваш някаква идеология, която друг ти е натрапил...няма такава ирония да ти отнемат насилствено правата и ти да си доволна от това....

Супер! Ама за да няма недоволни трябва половината кандидатки да са такива и трябва победителките да са сред тях. Иначе няма да е полит. коректно, нали разбирате ...

Не ми харесва... има излъчване на слугиня, робиня или нещо подобно....Вероятно е придобито поради статуса на жените в тези страни...

Пълна деградация. Прилича на Мишел Обонговица

да сте чували за модно дифеле в саудтска арабия или кувейт....това което си е окичила на главата е в противоречие със събитието на което участва и това е МЕГА ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ-щото там от където едва тази униформа жената не я броят за човек а за домашен добитък за разплод

Там откъдето е тая ако размени макар и ЕДНА ДУМА с непознат мъж на другия ден я зариват до шията в земята насред мегдана и я убиват с камъни. Който не ми вярва, да иде и да види.

Сигурен съм, че тая не е от там! А иначе се носят легенди като тази която разказваш...може и да има някъде такива места. Аз просто предлагам за да престанат извращенията като това, просто да се спрат всякакви такива конкурси!...

По време на кръстоносните походи през Средновековието рицарите са предприели масова сеч сред мюсюлманите. Сега голяма част от душите на убитите мюсюлмани и на рицарите са се преродили. Това агресивно преселение на арабелите към Европа представлява изкупване на карма. Не че нещо, ма да ви светна. Затова наглите чернилки искат да унищожат белите християни. И те затова не е хубаво да има войни, масови убийства и кръв. Щото всичко се връща някога. И те така.

тиии да видиш! по времето на кръстоносните походи арабите вече са завладели с огън, меч и религия половин африка, близкия изток и почти половин европа!!! а завладените територии по онова време са били населени с доста хрвистиянско население покрай езичниците. тая твоя карма можеш да си я ламинираш и да си я закачиш на стената до грамотата "идиот на седмицата".

Светулко мамина ти знаеш ли какво е ставало из завладените от арабите земи. Бедна ти е фантазията , то сега в 21 век какви ужасии творят , а пък преди 12 века .....

...това е една от най-отвратителните порнографии които съм чел. А аз не съм гнуслив човек.

тяхна тъпа униформа потиска и асоциира с желанието да се мохамеданизира цялото население на Земята. Отвратително е.

мюсюлманка с нещо си и голямата работа ай,ой,уау,охо леле,...целия свят и българия трябва да разбере и да се диви и мае и чуди и умилява ,да страда,да се радва ,да скача,да тропа,че мюсюлманка видите ли била ...майната ви.Стига с тези мюсюлмани.Целия свят мюсюлмански ли трябва да го пропагандирате.Идиоти.

от 7-годишна в Америка, а още ходи забрадена -те това е интеграция

Красива е, много е красива, но не и е мястото с това облекло там! Другите момичета как са се почувствали така?Едните да са по бански, а тя облечена. Променя се идеята на конкурса.

Да се забрани подобна демегстрация!! Да си ходи у тях драпирана в парцали!

Явно вече на всяко ниво се рекламира и популяризира исляма! Къде е този конкурс? В САЩ. Кой разбута света с "арабска пролет" и докара бежанци на Европа? САЩ. Тогава има ли още някой който да се чуди кой работи и се труди за ислямизирането на Европа?!? За конкурса - жената въобще не е трябвало да бъде допускана, защото вярата и мисленето и не съответстват на правилата на конкурса. В кръга за дефилиране по бански костюми как е участвала?

тя е красива а ти си грозен и отвътре :) сащ е единственият приятел на европа :) и европа е единственият приятел на сащ :) това са хубавите места за живот демокрациите свободата всичко останало е трети свят клонящ към средновековие

Не ме познаваш, а правиш заключения?! Явно си изпълнена с негативизъм, отрицание и омраза към мен, половината свят и всички хора живеещи в тази половина.

Само Русия ще спаси България. В САЩ скоро ще стане голямото земетресение и Маями ще потъне изцяло, както и други райони от Щатите. Поради това при тях ще настъпи финансов и психологичен колапс и както са били преди една от двете водещи световни сили, така ще клекнат и ще им се отели вола!

Абе друго си е някоя скандинавски тип по бикини.

тази е МНОГО красива бе! хъм красотата ще спаси света!

Вече съм абсолютно сигурен, че това ">>>" е графичен еквивалент на закопчалката ти за чалма, която носиш непрекъснато!

Момате в хубава, ама с тая черга на главата няма шанс.

Още веднъж се потвърждава правилото "Хубава, но глупава" Дори не си дава сметка че подкрепяйки публично религиозното облекло атакува сама точно тази свобода която и разрешава да носи каквото си иска.

" Просто си помислете, колко щеше да е скучно, ако всички бяхме еднакви" Ами вие като се зачулите сте еднакви бе ханъм, за да сте различни се обличайте като бели хора.

Да и го......... чакайте само да разберат тия зачухлените че едно бутало без сегмент не може да е по добро от едно бутало с .... че като се развихрят :) голям напън ше падне :)

Ако свали дрешляците ще видите солидно окосмен орангутан. Имат косми по цялото тяло, затова се опаковат надлежащо.

Глупости, арабските жени се епилират навсякъде, за разлика от европейките.

скрий се ма какавидо гнусна

И полека-лека ислямът печели територия. Малоумни решения, които дават зелена светлина на ислямизацията

Докато не заголи кълки и не си покаже пъпа и циците, няма никакъв шанс да спечели конкурса, нищо че е хубавица. Отделно, подобен род конкурси не са ли им в разрез с религията. Майтапът настрана, но очаквам сега като заприиждат арабите, жените им да се "разхвърлят", а ние от ужас да облечем нашите.

Красиво е момичето, спор няма, но да беше пробвала да участва в подобен конкурс в някоя ислямска държава, дори и забрадена щяха да я пребият с камъни. Не разбират и те колко свобода им дава живота в секуларна държава...

....това с мултi- културите си го яжте вие !!!...всяка jaба да си знае гиола !!!...да ходи и да дефилира в CаудиTcка Aрабiя !!!...а варвете в CаудиTcка Aрабiя и дефилираите по прашки ....а отворковци ???? аааааа... ????...да ви бера лаиката смрадлива ....

Скоро и на мис България ще имаме доста сирийки участнички

а дали па тогава нема а съм на първия ред с торба пет кила възрастни домати?! че напраим подиума се едно е гръмнал десет кила тротил с пирони...

Абе хубава е циганката , ама къде са Ку-клукс-клан ? Излагат се , пу .

Сега с аджибата инак садиме у какаото дълбоко ,че да пуска дълбкиии корени палмата!

дали и пред четалът си носи такъв хиджаб ? Как ли ще изглежда?

гади ми се като ги видя тия боядисаните.

Айдее и тах ги почнаха с толорастията. Само че там трябва да внимават, че последна дума има Чичко Колт.

Мдам, то с този нов президент, в САЩ ще стане много актуална втората поправка в конституцията им.....

Мдааа... "За сигурността на една свободна държава е необходима добре регулирано опълчение; правото на хората да съхраняват и носят оръжие не трябва да бъдат нарушавани." Този текст трябва да бъде пренесен в Хартата за правата на човека.

Дира,сложете надпис,че е вредно и опасно малки деца да гледат тия снимки..все пак бабите,където лееха куршум намаляват значително в резултат на топлите грижи на управляващите.

"Щастлива съм, че живеем в САЩ, където всеки е свободен и може да носи това, което си поиска. Горда съм с Халима", сподели майката на победителката" Че в мюсюлмански държави също са свободни да носят това, което си поиска.

а кога по бански?

а къде й е елечето и колана с експлозивите?

при тях има нова мода - дамска превръзка с С4. невидима за околните, можеш да я носиш и с бял панталон, неоткриваема за детекторите...

Добре, че Господ е направил мъжете като видят жена да мислят с другата глава иначе щяхме да я овапцаме. Много ми дреме с шал ли се е наметнала, с шапка ли, фередже ли или с квото ще там... на прангала.

Защо сте толкова въодушевени от това?