Ким Кардашиян и Кание Уест са разделени

Певецът Кание Уест и съпругата му Ким Кардашиян в момента не живеят заедно.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян и Кание Уест са разделени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....този фалира и Кардашиян не иска да го издържа.

Ето това е пример за силна връзка и стабилен брак - при първия по-сериозен проблем, изпращаш половинката да се оправя :) Разбира се, ти го подкрепяш и се надяваш да МУ помогнат. Все пак, ти си половинка само за хубавите неща от живота.

Е то се почва- разддлят се, събират се- трябва да се въртят в публичното пространство- те от това се хранят бе хора- нещо като Божинов и Николета- ту се събираха и разделяха и занимаваха целокупния български народ с глупостите си

Къде пък сравни това караджовско късокрако ци.ане и оная нереализирала се балерина с тези двамата :))) Единственото общо е, че са еднакво досадни :)

И поредното доказателство, че бъдещето е в живот като single. Дори и да имаш деца, не е казано, че трябва да си с партньор под един покрив. Срещи, когато имаш нужда да. Това според моите виждания е приемлив и дори страхотен начин на живот. Много мъже са с дадена жена, за да спестят от домашна помошница или готвачка, но мен това не ме устройва и тези услуги човек може да получи почасово без да си дотяга non stop с някого.

Човек се събира с някой не за да си дотягат, а за да има някой в живота си, когато имаш нужда да има кой една чаша вода да ти подаде!

Не се притеснявай, дълъг и стабилен брак на теб няма как да ти се случи. Ти си една незадоволена, посредствена и самовлюбена женица, която никой мъж не би изтърпял дълго.

Ами ако тий е режисьора на "грабежа", ще има проблеми със съня и още как... Сигурно всяка минута чака ченгетата да потропат на вратата... И после... Жална им майка.... Ама така е като си хем тъп, хем бездарен, хем нарцисист....

Дебелогъзка се развихри.

Фак дем!

Как беше по филмите - в здраве и болест, богатство и бедност докато смъртта ви раздели. Тая го е натирила докато е жив ...

Чувал съм ,че неграта си падат по голями дир-ници и затова донякъде си обяснявах идилията по между им ! Ама явно съм грешал ! Накрая е получил нервен срив завалията ! Между другото коментара ми е и вид анкета . Колкото минуса получа , толкова е и % на онези с големите D-та ! :)

този е закъсал с парите, организира/инсценираха си обир за да грабне застраховката, затова вече не й е интересен и ще го зареже...

Всичко или нищо в името на самореклама! Звучи нещо като Джоли и Пит, ама в порно вариант, умазано в леко кафяво, ама при тая убавица няма как да е другояче.

В кой сериал участват, кой епизод се излъчва вече?

Интересно, много интересно.

Ма кво ми дреме две грозни негра кво правят

Голямата "любов" беше докато господин Уест не затъна в дългове и не изперка. Иначе отношението за обира е като в един стар арменски виц "може и да не е той, ама подозрението остана"

Ама нали нея я обраха в Париж, а той си беше в Америка, защо той откача? Нещо не е така както го обясняват. Но ако наистина е мръднал по-добре е да е далеч от нея и децата.

Престанала е да го пуска в пясъчника в задния двор да си играе и човека е изперкал. Нормално.

ТОЙ ОРГАНИЗИРА ОБИРА В ПАРИЖ,ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ

мръсницъ

Канието да не се отчайва.....Софи Маринова е на линия за него .

Печката се пиянства и се дрогира, обичайно за такива като него и няма да го бъде. Арменката не ще да яде бой и да чисти повърнато и го е разкарала. Другото са ала-бала приказки.

Ох,нямам търпение да се съединим !

канието, кат твой психиатър, препоръчвам 3 месечно лечение чрез живеене в къща в столопиново? Далече ти е? има чудесни квартали в алепо, където лечението давъ същиа резултат. И там не искаш? Последен компромис: фавела в Рио. Внимание! Плажа там ти е забранен, зле ше влияе.

Без значение е кой ще ги друса. Справка - Сийл и немската бивша манекенка.

Това е лоша новина! Много, много лоша! А аз така се надявах, че ще се пръкнат още мънички чернички човекоподобни с невероятни имена!

Дрогата не прощава!

Верно е! Първо уврежда мозъка. И колкото по-елементарно устроен е, толкова процеса е по-бърз и тежък. Иначе и дрогата прощава. След 40-тия ден.

Много сидели на слънце те тес!Особено Канието.