Славея Сиракова обича Алекс Ломски

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева качи колаж във "Фейсбук", на който прегръща Алекс Ломски. Посвети му любовно стихотворение.

Обратно в новината

Коментари - Славея Сиракова обича Алекс Ломски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой родител не желае дъщеря му да се изявява като Ванеса поетеса от скеча на Слави Трифонов!

Жалко за родителите, а дъщеря им явно си е хванала пътя, който е трънлив!

Абе, хора то голям вук тва бе! На мен лично ми прилича на мис Тигрова.....

тъпотата никога не остава ненаказана

редко и хубаво име. Кръстена е на майката на Наско .- баба Славея.

за Илияна не знам, но Наско не е селяк - роден в София с баща известен световен шампион по класическа борба, майка Славея - съдя. Илияна - безспорно световна гимнастичка, но децата - не ги знаех, но сега тази "поетеса" ги орезили. Абе на други известни хора с пари децата им учат я в Лондон, а в Щатите, а тази с порно звезда - браво и се снима полугола - а Наско скоро казваше, че най-голямото богатство и любов са децата му. Жалко - не заслужава това.

Ми то какво да излезе от двамата лустросани селяка - Илиана и Наско? Само не мога да разбера те със Стоичковите се надпреварват кой по-"добър" ПР има или....? Сигурно и ПР-а им е някой от "елитните" - я на Крика жена му, я Екимова....

Оставете Славейчето! Разкажете за Ломски, кога и защо се е развел с Еделвайса? И верно ли Кобилкина е на дъното? Кобилкина срещу Еделвайс? Еделвайс срещу Кобилкина? Възможно ли е?!!

Госпожо Раева-Илияна. Съболезнования за двете ви дъщери. Вижте,момичета се раждат когато мъжа обича повече. Така на вас и на стоичков -по 2 дъщери и мъжете ви все още ви обичат. Но кармата се предава от майка на дъщеря. и от баща на син.Синове се раждат когато жената обича повече. При вас и стоичкови първите момичета които отнасят и по-голямата тежест като първи ,видно е са по-зле от вторите. Помислете си за какво са ви парите. А имате внучка,стоичков и той. Поне за внучките си се постарайте ти и мариана. Защото ,моралния дълг е като материалния,трупа лихви и сина на длъжника плаща винаги по-голям дълг. Мислете поне за внучките си. Морала е основното нещо върху което да работите. Не да правите погачи или да сменят името рамадан,което е още по-голям грях,защото на стоичков зетя си е турчин. Вашето е без брак. Дъщерите ви не стават за нищо. Спасете поне внучките си. Желая ви го от сърце. пиша с малки букви нарочно. всички сме малки.

КАКВА ПОСРЕДСТВЕНОСТ! ИЛИЯНА И НАСКО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ, НО ЩЕРКИТЕ ИМ СА СМЕШНИ КИФЛИ,КОИТО НЯМА КАК ДА НЕ КРЪЖАТ ОКОЛО ФУТБОЛИСТИ ИЛИ ПОДОБНИТЕ ИМ ПОРНО ЗВЕЗДИ.АКО СА МОМИЧЕТА ОТ КЛАСА ЩЕ ПРИВЛИЧАТ МОМЧЕТА ОТ КЛАСА.НО ТЕ НЕ СА И СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО.ЖАЛКО,ЧЕ ИЛИЯНА НЕПРЕКЪСНАТО ГИ БУТА И ГИ ПОКАЗВА - НЕ СА ЗА ПОКАЗВАНЕ.ЧАЛГАРКИ ЛЕПКАВИ

Парите развалят човека! Резил!

ще си трая и няма да се излагам като афиширам такава гнусна връзка

Нали знаеш, като няма друг превоз, ще тичаш до край след последният автобус!

Отвратително, чак гнусно!!!

а уважават ли се?

Наско Сираков, някъде си изтървал нещата жестоко и необратимо приятелю!

Ай честито на семейство Раеви. Може пък зетят да оправи и бабата, че да миряса малко!

Не смятам, че някой може да змести баджанаците Пажин и Йофу.

олеле, милата, да пише любовна поезия на порно актьор, то нема лошо де, ама сепаг това не е ли мъжки еквивалент на проститутките

И на богатите хим не им е лесно! Ей го на, Наско Сираков, зетят му порно звезда!

Славея е синоним на думата "слава". Кръстили са я родителите й да прославя името им. Както виждам от снимките тя действително е решила да прослави името си, но не на гимнастическия подиум като майка й, а на един друг подиум познат на всички ни от "подвизите" на нейната любов - Алекс Ломски. Не си мисля, че нейния "любовен порив" е от вчера. "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака" - това е много стара българска поговорка.

Luna0102

Славея по-скоро идва от славей, а не от слава, като са я кръщавали са искали да може да пее много, навсякъде, на всички езици, но да набляга на френският, защото елита от време оно го предпочита.

Абе, хора то голям вук тва бе! На мен лично ми прилича на мис Тигрова.....

:))) Разбрах те!+++++

Съпричастен съм към сютюеня на Славея.Както и много други.Мерси.

Илиана Райкова случи на зетьове! Явно добре е възпитала щерките, след като и двете извършиха правилен избор - едната с ма.го-футбалер от Сливен, другата с ма.го-стриптизьор от Лом! Зет като мед ... това си пожелават някои тъщи, а тази ги получи два броя :)

Винаги съм се чудил на лични любовни послания изтипосани във фейсбук. Ама тоя поне го разбирам. Щом секса му е публичен, защо не и любовта.

Dir ни разкрива невероятна семейна история. Всеки ден ни прави съпричастни в преживяванията на по един член на сем Сиракови . И така докато малката царичка порасне и почнат и нея да я порят като баба и и леля и.

Излагаме се. То толкоз ли не намери поне един надарен Българин,да ги начеше тея всичките Сиракови,та кат ги хванеш та наред,младо,старо, ...наред,белким къндишат на евтина слава.

Важно, баш ме еня. Щото аз си падам по гурголица паунова, ма няма да казвам коя е еь тъй ши ви държа въ неведение.

Изключително съм впечатлена от доброто попадение на голямата дъщеря на всенародното известното семейство Сиракови и утвърждаването й във висшите слоеве като една умна любителка на любовната поезия. Прекрасен избор! Мъж на място, пък и красив, красив!

на някои снимки-същи майкъл джексън

Е, нищо, де, може да са искали да си правят семейно порно хората и им е липсвал оператор, сценарист и главен герой. Сега го имат 3 в 1 с Ломски! Само че не ми стана много ясно защо оная палавата рашка, жена му Еделвайс, му е била дузпата. Май не е вече толкова корав, на каквито е свикнала във филмите? А както се знае - уморените коне ги убиват! Ама като за Сиракови все още може! Май Наско напоследък го прееб.ват на всички фронтове?

Хлътнало е мацето,напълно я разбирам ! Не е зле пича,пробвала съм го,обаче сегашния ми е класи над него !

За да хлътнеш по порноактьор, трябва въобще да нямаш никой на горния етаж.

не ги знам ...местя го!!!

от 2 седмици като са ни метнали с това семейство сиракови - нонстоп - първо бебето, после майката на бебето, после баба му, сега леля му на бебето с любовника си, утре е ред на дядото на бебето - направо напишете сага за семейство сиракови, че да не останем неинформирани за това велико семейство

това момиче не е в ред.

Наско, Иляно, дъщеря ви може ли да свири на ломски кавал с тез полуоерфектни уста, че ми трябва за духовия оркестър мома с осанка и куа глава!?

Чалгаджийка! Също майка си!

Тая преди се снима гола, сега е с порно-актьор. Добре се развива. Може и до филмите за възрастни да достигне.

Много сте интересни значи, всички говорите в бъдеще време за порното на Славея, сякаш не е факт, че са се запознали, опознали, както и се подразбира ясно какво правят заедно.

Хубаво момиче, но глупавичко (красота и интелект са противоположни неща). Тоа е стар, побелял, затлъстял, изхабен, защо й е да се загроби с него?!

Има голям инструмент, може да оправя и тъщата. А защо не и тъста.

....звучното балгарско име "Aлекс"....уффффффф

Име като за селчо, който иска (или родите му са искали) да бъде оригинален. Иначе в България Алекс се ползва като съкратено от Александра, но само за момиче. Алекс за мъж е твърде гейско!