Гери-Никол възпя задните си части в горещо видео

Едва навършила 18, българската поп сензация Гери-Никол залага на още по-провокативен текст в новото си парче "Готина и луда".

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол възпя задните си части в горещо видео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои правят изкуство, некои бичат искуствено. А има и трети, дето имат два именни дни, обаче не могат да влязат и в двете категории, и маат дупарата, грачейки, та дано някой успее да ги класифицира.

Тази се опитва да се продаде ама има ли кой да я купи? Може би в Турция?

И предника да си показва. Все си е пачавре

...пошло ,тапо ,отврат,.....обаркано дете.....които се радва на този продукт е сериозно увреден !...ако това е детето ..как ли изглеждат "родителите"..на този "талант" ?!?....любопитно ми е ....(както разбрах те подкрепят това)...

Ми да се съберем, щото аз пък възпях предната си част, та сме едно творческо цяло. Песничката немедлено да влезе в новата читанка за първи клас! Вече имаше прецедент, поне да стане традиция.

Вулгарно , мега просташко , смърдящо боклучаво ... Може да е " сензация " само в Столипиново , факултета и и разни знайни и незнайни катуни ;))) Направо си е завършен фекален отпадък .... По-зле от нея са само родителите й :))))

то това е идеята, вече се фабрикуват "парчета" към които само ц.ганите да нямат забележка. То на естетите не може да се угоди, а така е лесно :)

ТАКАВА ГАВРА С МАЛКИ ДЕЦА НЯМАШЕ, ПО ВРЕМЕ НА ЛОШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ, ТАЗИ ОТВРАТ КОЯТО ТЕЧЕ КАТО ПОМИЯ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА Е ОТГЛЕДАНА ОТ ТРИФОНОВ И ПАЙНАРА -ДАСКАЛИТЕ ПО БЕЗВКУСИЦА, ДА НЕ ПРОПУСНА И МИШО ШАМАРА

Кво ви пука, дали пее или не пее, тати има пари и продуцира, ако искате я слушайте или не...така че да е жива и здрава и да харчи парите на тати!!!

Виждала бях съпруг-сводник, но майка и баща, при това достатъчно заможни, да стават сводници на чедото си, още не бях чувала и виждала. Какви ли чудесии нямало по света, Божеее....

Може така да са замогнали, ако са й продавали бебешките и детските й порно клипчета, бая пара е паднала.

228 коментара дотук и нито един позитивен - само отрицание и подигравки. Има значи читави хора в България, следователно има надежда и за страната ни. Рано или късно тези парцалеси а ла Гери-Сопол, както някой находчиво се произнесе, ще се откажат да мърсуват в публичното пространство, защото никой няма да ги гледа и слуша.

Явно не ти се е чело всичко, но има 6-7 в подкрепа на "дупарата". Което пак е много, де.

А знаеш ли кое е най-хубавото. Не само зрелите хора, ами и днешните тийнове масово недоумяват и се подиграват с такива особи. По наше време бяхме с промити мозъци и бяхме по-толерантни, но сега да видиш как спукват от подигравки и осъждане тук-там някоя заблудена лолитка, дръзнала да се покаже във фейса с гол пъп или по бански. Настъпи ерата, в която думата курва вече не е комплимент.

Няма глас, но има г.с!

Това напъване и модулиране на гласа ме дразни повече от клипа и текста! Какви са тия напъни, какво е това чудо?

Аз имах голямо желание да се насладя на новото парче на този млад талант, но издържах само до 1:16. Някой може ли да сподели какво се случва в следващите три минути?

я, мани, не питай...

е СЕМ люпят СЕМки и незнаят кво става докато непълнолетното извратено пуберче полудява

Стига простотии бе....

Ми как ги няма предните части, за задните ще пише :).

Браво... хейта направи хита... :)

Гъгнив гласец, много й отива, ама не се трае.

И все пак.... замислете се, проституцията е най-древната професия на света. Момичето под вещото ръководство на майка си и баща си се усъвършенства и за две години е станала истински професионалист, пък няма значение как точно изглежда. В крайна сметка търсенето определя предлагането. Жалкото е, че и за нейната дупара се намират клиенти. А тя все пак появявайки се на небосклона, нямаща все още 16 години, вече беше ошлайфана долна малолетна проститутка. Е, какво очаквате да е поведението й след две години упорита работа.... резултатите са налице! Бог да пази децата ни!

ГериСопол

Вече няма съмнение, че продуцентите се гаврят с горката женица :)))))))) А, извън темата, не ви ли напомня на Антония Петрова?

еднакво плашещи и изцъклени са, ама оназ поне е висока

Българските чалга творци могат да спят спокойно! Вече има нова генерация чалга, която е смес от рап музициране, съчетано с порно визия! За сметка на това, текстовете са все така профански и вулгарни, каквито бяха в зората на чалгата!

Лолитката е уникален медицински случай- първия човек в историята, при когото мозъчните и глутеусните полукълба са еднакво гладки.

Приятелю, деня ми стана по-светъл с твоя коментар!

А, извинявай, но сравнен с мозъка, гъза й е направо набръчкан.

простакеса

СИ ИЗПОЛЗВА ПОВЕЧЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ,ЗА ПРЕДНИТЕ НИЩО НЕ КАЗВА В ПЕСЕНТА.

Въпрос на вкус .... казало кучето и си облизало задника ....

На тия днешните певици някога им викахме к*ви.

За една бройка да си повърна в устата!

Има енергия и хъс в това момиче. Още е малка, ще доизшлайфа някои минуси, но има бъдеще в нея.

шъ са шлайфа тя, на два цола шъ са шлайфа

какъв клефун изака

Тотална простотия :( И това са младите жени на България...тъжно, много тъжно .... и " ша ва запаля "????

Не всички, това е щерката на Николай Георгиев.

nenova24@abv.bg

И кой е пък този?

Поръчкова статия. Иначе като цяло доста неприятен глас и навсякъде въртят нейната песен. Т.е. те може и да са повече от една, но ми звучат напълно еднакво. И това си е някакъв вид чалга, ама с различен PR.

знаиш ли как мятам гюбеци, кога ша има концерт в пайнер таз

Някой се опитва да имитира Кристина Агилера, но не му се получава! Като родетел ще се чувствам много провалена, ако дъщеря ми заприлича един ден на това дете.

Той родителят й от мъжки пол плаща за цялата работа. Горд е човека. Поинтересувай се за семейството й... А Крисковци, текстописци, режисьори, ПР-и, музиканти и вся остальная сволочь цоцат парички покрай тоя цирк.

Богатия родител си плаща за популяризиране на тази простотия, разиграва всички нормални родители и им се подиграва.

Колкото повече се пише за това т.нар. "парче", толкова по-голяма реклама му се прави. Моля ви, нека всички спрем да го подкрепяме по този начин!

Да! Те на това разчитат...явно от гуугл дават нещо на бащата за генерирания трафик....аз гордо мога да заявя, че след това, което прочетох, не съм гледал клипа и няма да го гледам....

Всеки прави кинти както може, някои с акъл други с дупара...

В България специално, дупарата има значително преимущество.

Чалгара, чалгара да я бара

Това ляот хитът ще е дует, ГериНикол и Фики. Припев "Издислав набара яката дупара.".

Тъй кат гледам яка дупара не видях. Само голяма гъзяга.

Шилo

Първо, това не е пеене, та да възпява. Второ, това не е горещо видео, а безидейно видео с ниска дебеланка. Да е жива и здрава, дълги години да радва малоумните си фенове!

Превъртях видеото (без звук, щото този шум е непоносим за мен), но никъде не видях задника на мацето. Статията е подвеждаща.

Прегледа цялата тази дивотия само и само за да и видиш ануса?!!! И твойта не е лесна брат.

Горкото селянче... До 30 годишна възраст ще е разведена с три деца от три различни бащи. И ще изглежда като 45 годишна. А "парчето" е музикален брак.

КАТО ГЛЕДАМ МОРАЛИСТИТЕ СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ КАК СА ВАМПИРЯСАЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ, ВЕДНАГА МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ПЕСЕНТА НА ГЕРИ-НИКОЛ СТАВА ХИТ !

Ма тя е хит отпреди да я пуснат, бе! Гери-Никол само е събрала целия ХИТ на едно място. Синтезирала е простотията до есенциално ниво.

Недей да бъркаш морала с простотията ! Това са две различни неща! А то горкото , толкова си може! Между другото,става идеално за Мажоретка!

ний в маалата многу и са кефим айшето върти дупара и пендари яку кога ша пей с фики? кога ша има дует че живо ма интересува

Поредното падение.

А предните кога?

След като,и зашият задните...

Защо ли си мисля,че Герито има нужда от душ,подстригване и рязане на ноктенца. После в работен гащиризон на нивата и да сипва на прасетата. така около 10години. Ако не е помогнало,може до живот. Иначе нейното съществуване е безмислено и тя напразно хаби въздух,вода и храна .Ресурсите на Земята просто не бива да се хабят,за да се поддържа--това нещо.Щото тя не е човек.Просто е гнъс.