Съдът отказа да засекрети развода на Пит и Джоли

Върховният съд на Лос Анджелис отказа да засекрети цялата информация за бракоразводното дело на холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа да засекрети развода на Пит и Джоли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лара Крофт да се окаже и тя руски агент? Или Ахил - братовчед на княз Игор от Новгород?

трябва да му се връчи, на някоя холивудска церемония, сериозната награда "бабоеб на десетилетиетието"!Съжителството със съсухрената от доста години, поради това или онова Анджолина, го насочва точно за такова награждаване!А, цялото заблизване около двамата от разни серсеми, щото били не знам еди кои си, е смешно!Всеки, който е пребивавал в по-богатите квартали на американските градове е виждал множество, много красиви млади хора, каквито са все още на възраст днес Пит и Джоли!Че и доста по-впечатлителни като красота! Колкото до други серсеми укоряващи Джоли, че си "махала органите", тя простаци такива не си играе със себе си, защото тъй и е кефнало, а заради сериозни препоръки от знаещи и разбиращи дълбоко нещата лекари!Майката и бабата на Анджелина умират от рак на гърдата и генетичните изследвания при нея констатират наличието на същия опасен генетичен набор във физиологията и! Който на даден етап от възраста и, ще възпроизведе и при нея същото страшно заболяване!Затова се премахват превантивно тъканните структури, които ще са мишена един ден, за "заповеди" от открития зловреден и наследствен, генетичен комплекс, за започване на туморни мутации в клетките, на тия тъканни структури!

тази Анджелина, бивша наркоманка съвсем се е сбъркала, разиграва театър на гърба на бившия си мъж, но да не забравя че истината рано или късно излиза наяве и дано не е на гърба и на децата, защото тя непрекъснато спекулира с тях.

Едно от децата е взето от майката, по нейно съгласие, Анжелина го е харесала. Майката е била болна и бедна, коетоо обаче не оправдава грандоманията на Джоли. Има нещо нереално и нямащо нищо общо с нормалната логика, да осиновиш толкова деца, да премахнеш органи , които са абсолютно здрави .. и да си играеш със съдбите на хората. Тя подлежи на лечени отхосно ментал дисордер. Един ден , може да поиска да направи нещо, което би било в ущърб на собствените си деца.

Кой съвестен лекар ще премахне напълно здрав орган, а? И защо? Заради нечия прищявка? Или Анджелина наистина се бори с онкологично заболяване или е жертва на безскрупулни хора, които са злоупотребили с личната й драма и фамилната й обремененост. А жената не изглежда добре, съвсем се стопи и вместо да изкарвате Брат Пит жертва, по-добре всички да замълчим, защото достъп достоверна информация от първоизточника никой от нас няма. Освен това шест деца за хора с техните възможности не са толкова много. Прабаба ми и прадядо ми са имали 7, бедни са били и все пак са ги отгледали някак, възпитали са ги, направили са ги хора и дори са образовали добре повечето. Това, че под натиска на нашата действителност съвременният българин трудно си позволява и 2 деца, в никакъв случай не означава, че това и само това е нормално.

не мога да разбера само, този защо ѝ играеше по свирката повече от 10 години? Освен да го е държала с някой компромат. Иначе новела с предизвестен край. Само не се знаеше колко страници ще има това 'слово'-блудство. Този срещу какво се продаде? Слава си имаше.