Мик Джагър стана баща за осми път на 73

Фронтменът на Rolling Stones Мик Джагър (73) стана татко за осми път, след като балерината Мелани Хамрик му роди син.

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър стана баща за осми път на 73 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казват, че любовта била сляпа. Ще се съглася с това твърдение само когато някой ми каже за случай в който млада и засукана госпожица роди дете на някой ватман, шофьор, стругар и др. пенсионер на 70+ години. Има ли такъв случай в световната история? Май ще се окаже, че любовта не е никак сляпа

С неговия половин милиард и добър генетичен материал какво друго да прави.Детето му ще каже някой ден аз съм дъщеря-син на Миг Джагър и ще има по сметка примерно 50 Милиона.

бившата му буля Джери Хол, колко го дебна за този пусти, зверски курварлък неговия!?И частни детективи на сюрии му пуска, та да я предупредят навреме и да му скочи, тъкмо когото си събува гащите да клеца!?И с адвокати подава искове в съда и оттам издаваха на Джагъра ограничителни заповеди, когато е на турне, да не приближава до жена на по-малко от 5 метра, ама всуе!?Няма спиране от нищо, брате!?На него сякаш, когато се е родил, са взели та са му хвърлили пъпа на някоя мъстия, върху "оная и работа"!?Най-накрая Джери Хол стана и се махна!Сиреч, разведе се с него булята, зер я срамеше пред целия свят, да я клюкарстват надълго и нашироко, всички жълти таблоиди по света!А, у дома скандал след скандал пред децата, че набързо през годината направил 30-40 нови клецания!?Ей така, между другото!?Уж, докато е у дома и помага около децата или някъде из маршрутите на поредното турне!?Опасен дявол, ей!?

Нека продължава да си мисли така, щом му харесва :)

Ми що да не му харесва. На теб няма ли да ти харесва, ако можеш да направиш дете на такива години и ако си спокоен за бъдещето му! Голяма простотия е да се надсмиваш , все едно Мик е някакъв наивник и си въобразява, че детето е негово. Това съвсем лесно може да се провери на днешно време - даже преди раждането. Ама той едва ли е тръгнал да се съмнява - просто не е някоя дребна душа, дето все си мисли, че някой непременно го лъже. Пък и чуждо да е, като нищо ще го осигури, без да му мигне окото. Абе има мъже на този свят бе, хора, мъже дето не се оглеждат на всяка крачка, сакън да не ги прекара някой!

И защо пък да не е негово? Защо някои си мислят, че мъжете на тази възраст не могат. Могат и още как. И на по-голяма възраст могат стига да нямат здравословни проблеми. При мъжете моженето и меракът умират последни по принцип. При жените обаче не е така. След менопаузата са до там. Могат да си го слагат в пресъхналата хралупа с много лубриканти, ако случайно някой се навие и толкова. Така, че еваларка на пича, че го може и го прави. Детето и майката ще са осигурени. Друг е въпросът, че момата е златотърсачка и ако не са парите на певеца едва ли някоя ще му върже...

Е*ати сбъркания свят!!!

и жалка пасмина комуноиди !!

това е истинската рок-звезда. айде да му е живо и здраво и догодина - още едно!

Той не може да пее. Така казват. Не е мое мнение. Макар че като го слушам, само грачи като проскубана гарга.

ВСЕКИ ГЛЕДА ЛЕСНОТО - ЩО ДА СИ ВАДИШ ПАРИТЕ С БАЧКАНЕ , КАТО МОЖЕШ КАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА А ГИ ВАДИШ С ГЪЗ ?

Мик станал татко, а кой е бащата?!

Luna0102

"През май 2014 г. Мик Джагър стана и прадядо, когато Асизи, внучката му от дъщеря му Джейд, роди момиченце, припомня БТА." Не е лесно да се родиш готов дядо, при това на внуче по-старо от теб.

Ако си на 60 години и имаш млада жена - може да имаш деца. Но ако си на 80 години - сигурно ще имаш!

Блазе му :) ще си лазят заедно :) кат го гледам едвам оди вече и той....

Да, бе, баща! Не е важно да е твое, важно е да си го гледаш като твое! :)

А уж дрогата убиваа и водела до импотентност ...

Да каже какви точно наркотици е вземал. Току виж открият странични ефекти.

Тук се очертава дилема - първо моите ли памперси да сменя или на бебето...

Бебето ще си има братче на 47 :)

Няма лошо

Е, и? Човека има генетичен материал, който си заслужава да се възпроизвежда и наследство да ги осигури. Ти, за твоите, какво направи?

Като го гледаш смяташ ли че генетичния му материал е с нещо по-добър от твоя. Да не говорим колко егоистично е да направиш 7 деца на тази пренаселена планета - дори просташко

С помоща на някой 20-30 годишен и на 100 г. може да станеш татко

Не е първият, не е последният, който става татко, след като е станал дядко. И Пикасо беше така, сега четох, че и наш Ицко Финци ще става татко на 80 и кусур години. На останалите наследници, сигурно не им е много кеф, защото дяловете понамаляват, ама Мик има милиони за всички, така че няма какво да ги мислим. Да го поздравим с "Дърт козел млада върба лющеше" и да сме живи и здрави!

Ето ти западни морални устои...

В къщата върви купон заради бебето, а долу до басейна Жоро чистачка се подхилква.... и си мисли - уф, оттървах се от алименти !

Без коментар!

Има си парички човека, ше си ляга и с 19-годишни, ако иска. Само се чудя дали детето го е планирал или мацката го е излъгала, че взема хапчета?

Да е жив и здрав, но не ме кефи, жена му може би!

Той има детенце на 45.

Велик музикант!Има пари и ще си гледа децата. Дай Боже още години да ни радва.Хубаво музика и още деца да прави.

Титан на рокмузиката. Да е жив и здрав и още деца да има

даи боже всекиму! A вие не завиждаите толкова!!!!

Да не е орал и копал? Само тук ги "погребват", като станат на по 35-40 г.!

Тука забравихме какво е да ореш и копаеш още миналия век! Орат и копаят в Турция, Македония, Гръцко, ние само консумираме по моловете!

Надали ще го ожени, ами дано поне първокласник го изпрати.

новината прилича на ромските традиции

Павароти се изхвърли на 53 в млада дупка която роди ненормалници. Тая мързелана на 29 госини която иска да хапне кинтец наготово чрез дупката си я чакат аутисти за бонус

Злобата ще те изяде човече. Радвай се на чуждото щастие, а не завиждай. Ще живееш много по спокойно и добре.

дъртия клецунгер!?На човек не мяза вече, a на пресъхнал на слънцето чироз!?Ама, курварлъка му върви одма и на тия дърти времена!?И откакто го е почнал преди 55 години, го оцежда целия вътре все още, без да му мигне окото!?На Кийт Ричардс, най му се услаждат наркотиците, а на Джагъра женичките и щом докопа нещо по-така, младо и хубаво на "пангара", му'а като обезумяло дърто магаре!?Има и правнуче, тъпкача му с тъпкач и то какво ще се пада на сега роденото дете!?Дядо или какво!?

а ти кво искаш с по на една биричка да седне да джитка табла пред блока ли, като социалистическите труженици

Социалистическият елит беше баш като Джагъра, ще знаеш. Ей ти го дедо ти Иван Евстатиев, например, макар че той е младеж в сравнение с дедо Мик. Ръгат докато могат, а след това с каквото могат. Меракот е до гроб. Особена форма на психопатия е това. Отсъствието на емпатия всякога е психопатия. Възрастен мъж, с провиснали меса обладава младо момиче, дали може да се постави на нейно място, да се опита да разбера каква е мотивацията й. И ако не е сенилен и осъзнава каква е нейната мотивация, що за извратена форма на любов е това?

Евалла