Вижте снимки от 100-ия рожден ден на Кърк Дъглас

Близо 200 души празнуваха 100-ия рожден ден на холивудската знаменитост Кърк Дъглас.

Обратно в новината

Коментари - Вижте снимки от 100-ия рожден ден на Кърк Дъглас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръж се Спартак!

Е-ей! А как ги биеше ромляните, а?

син на руски имигранти=> не е американец; даже да е руски евреин, няма значение! талант и голям актьор..

Истината е, че е американец и ако родителите му бяха останали в Русия вероятно не би доживял и 50 години!

би доживял 130.

но старостта е грозна - вярвам всички са съгласни. Единственото нещо при нея е учудването ако си със всичкия си - браво колко е стар, но не е куку. Мъка-мъка-а - мъка си е като гледам на тези години Мутафова да играе - не може да достигне каквато е била преди, мъка ми е да я гледам /по телевизията/ - как трудно ходи, всичко прави с мъка, та чак мен боли. Спомнете си Грета Гарбо, която на 40 години се изолира - знаела е ,че няма да е това, което е била.Браво.

Що не се застреляш да не се мъчиш? Мъка ѝ било за Мутафова - хайде намери друга актриса, която да играе роля на 80-90 годишна. Сигурно ще е на 70 и ще се справя по-добре?

Само че старостта е нещо много относително. Със сигурност един 80 годишен човек, който е в добро здраве и му предстои да живее още 20 години напред, е много по-млад от 50 годишният грохнал алкохолик или работохолик, който ще умре утре. Независимо кой колко е сбръчкан.

Не минаваш за суетна , а за гнусна. Грозотата не е до възраст, а до това колко простотия си попила в живота. При теб е извънредно много.

"Fresh air and plenty of exercise never hurt an actor", е казвал Кърк Дъглас още през 50-те години на миналия век... та затова май е успял да стигне до 100!!

Да е жив и здрав! Хубав човек е той. Когато го видя винаги си спомням за младостта. :)

Да е жив и здрав, Кърк.Дали се е накъркал на празника не е най-важното.Сега е ред на Мик Джагър да го инструктира как да стане татко на 100 години.Сигурно ще има някакъв начин.

Ако с нещо правя асоциация с Фамилията Дъглас, това е филма Folling Down с Майкъл Дъглас. Ако не сте го гледали, гледайте го... Това е ... тук няма и не може да има Кърк, даже и на 200 да стане.

Само "Двубой", но там Истинската роля я Изигра Кеш - второстепенната Главна роля. --------- Спартак - американската версия. Нищо общо с историческите данни, а Дъглас е по скоро шотландец, отколкото трак - и една мелодрама ... Поне направиха Гладиатор, за да разберем нещо за гладиаторите ---------------- 100 Години. Да е жив и здрав още 100. Ама пък чак толкова писане и то в България ... ама нейсе...

На всички вас пожелавам да станете на 100 години! Наздраве Кърк, и да не се накъркаш!...

Единственият начин да не остарееш е да умреш млад! Ама никой не харесва този начин и прави-струва, но гледа да остарее, колкото и да не му харесва старостта! ;-)

Чувстваш ли облекчение, че си синтезирал нещо, такааа, как да кажа........., много умно?

СПоред статистиката българските мъже няма да дочакат и 70 год. Само ръкия, салати и здраво пушене. Мой набори в началото на 40те вече изглеждат като дядовци. Дрехите им са като на дядовци, прикъзките...Съвет: всеки ден учете нещо ново и подобрявайте нещо в себе си...Иначе анцунга, цигарата и празно дърдорене на маса кой по велик....Да е жив и здрав Кърк Дъглас. Гледал съм Спартак и за времето, по което е правено е голям филм.

За малко да се изложа. Пише се ракия, а не ръкия. Сори за лапсуса.

Е защо да е "за малко"? Ти вече си се изложил! Как се пише мн.ч. на "мой" (за наборите ти)? А това нещо "прикЪЗки" какво е? И още подобни на тези....

Хаха ти вече се изложи жестоко ве мен. Как може да пишеш "мой" за "наборите ти"?!?! Мой е дума в единствено число, която подчертава един човек! А "наборите ти" са повече от един човек, т.е. множествено число, няколко човека са! Не може с дума за един човек да подчертаваш няколко! Мои е в мн.число, а не мой. Хахахаха Няма дума в българския език която да завършва на Й и да е в множествено число. Имаш и други грешки с Ъ за А, както и пропуснати тирета, но това с мн. и ед. число е най-голямата ти грешка да пишеш вместо И - Й, това показва неграмотност тъй като се учи в 3-ти клас...всички келеша по форумите сега бъркат ед и мн ч. с И и Й и не знам кой ги учи в училище на това...това се учи още в 3-ти клас! Дори само на глас да си кажеш думата, трябва да ти стане ясно веднага, че не може да е така....и се разбира как е правилно да се изпише....

Лапсус на латински е грешка на български. За по-умен или интересен се мислиш като не пишеш думата "грешка"? Реално си тъпо парвеню.

И в един момент се появявам аз и та праа да умиргаш !

НА КЪРК ДЪГЛАС ОТ БЕЛАРУСИЯ :)) .. ЩО ЕВРЕИТЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ИМЕНАТА СИ ?

В УИКИПЕДИЯ ПРЕДИ ДА ЦЪКНА МИНУС :))) БЕЛАРУСКИ ЕВРЕИН - ДАНАИЛОВИЧ Е ТОЯ

Не се срамуват от имената си, а се страхуват да не ги разкрият, че са евреи по името им. Понеже евреи живеят по целия свят, тяхната политика е да си сменят имената с местни имена за държавата в която живеят. Например за евреин, който живее в България би било нормално да си смени името на Иванов или Петров да речем, така всички ще го мислят за българин, а не за евреин.

Жив и здрав да е!

Баща ми беше казал: Сине, Не ме е страх от Смъртта, Страх ме е от Старостта. Отиде си на 65. Хайде стига вече с 100 годишни прехласвания. Той никога не е бил даже и Добър актьор.

прав е бил баща ти, пък ето ти не си !

На тази снимка като го гледам,май незнае кой е и дали е жив?

Ми ко да прай?Да скочи от 6-ия етаж ли?

Евала на човека и жена му,ама 10 дни само това чета.Това и те ли са най-важните сега??

важно е човек трябва на време да се роди, още по важно е навреме да си умре!!

Божа работа,майка му стара!

Дълголетието си е чисто наказание.

Наказание, ако няма никой след теб/и не и оставил нищо/,според мен е щастив........, богато наследство има!

На 100 години а има зъби и то всичките. Дали са истинските му? Или са ченета, залепени с корега? :D

Честито, господ още години да му даде ! Хубав човек !

Да е жив и здрав! Времето е безпощадно към нас хората, за съжаление... Няма ли как на 100г да изглеждаме, като на 50г например?

Има, ако живеем здравословно и не се привързваме към материалните неща.

:-)