Принц Хари и Меган Маркъл се появиха заедно

Британският принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се появиха заедно за първи път, откакто имат връзка.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари и Меган Маркъл се появиха заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ехааа,нищо чудно племенникът на престолонаследника,да излезе някое негърче...

Хубавко момиче, но погледът мътнее от ромски примеси.

на един български селяндур не била приятна, ама кой те пита бе, кой си ти бе... Щом си я харесва да са заедно. Още никой не говори за брак, принцът е пич та дрънка.

Той пък да не види нещо, видя от Гришо и си взе кака. Е, те това е,Гришо повлече крак....

Много банален избор. Тя напълно прилича на Кейт.

На мен ми е много неприятна, но щом си я харесва.

.....е ще си поиграе принца с цито па ще го натири....така де принцът знае какво се случи на майка му когато се взе на сериозно с един така малко по-мургав, абе има там една организация МИ6!!!

Едно към едно са в лице двамата. Да са живи и здрави. Нормални хора. Чак пък такова значение да им придават... Хари в последните години с нищо добро не се е прочул - само със скандали. Дано поне идната година да се задоми...да видим.

И тя няма да е новата принцеса. Хари може да се прави на луда глава , но в същност вътре в себе си е един сноб. Брат му Уилям удари джак пота и на Хари му се усложни работата с намирането на подходяща принцеса. Негова си работа, но мога да се обзаложа, че няма да е Меган.

Принц Хари е като бяла врана в тази скучна и депресираща кралска фамилия. Имам позитивно отношение към него. Младежът иска да е като всички други, въпреки ограниченията, налагани от неговия статут по рождение.

Уйде коньо у реката

Принц Хари ще зарадва баба си Елизебета с черна внучка.

Наследил е някои аграрни черти от баща си!

И защото съм СЛАБОУМЕН не знам не знам какво значи комисионна 50 % за ремонт на никому ненужни двигатели на Миг 29 от полска фирма защото руснаците не дават никакви комисионни

Господин генерал Радев аз съм СЛАБОУМЕН и не знам какво значи радар със сфазирана решетка с голям обхват на борда на F16 и пасивен радар с 3 и 4 станции за прехващане на невидимите СТЕЛТ

И един въпрос към новия президент и бивш главнокомандващ ВВС ген Радев Защо преди 18 години 1998 година сръбските Миг 29 падаха като с извинение МУШМУЛИ от американските F16 не и F18 и няма нито един свален F16 Да е чувал за ракети въздух - въздух с далечно насочване извън обхвата на Миг 29 Явно генерал Радев държи много на Миг 29

Ку,ку!

Няма да я бъде тая-по-възрастна разведена получерна-с две думи кауза пердута .

"ВЪЗРАСТНА" от мъжа си, ако тази разлика е проблем.

Много си е готина и нищо черно не виждам в нея

"Хари и неговата Мег" Щом се обичат двамата - прекрасно! И никой няма право да ги одумва и осъжда! Любовта си остава най-прекрасното чувство, което човекът е способен да изпитва.

Хубаво е да си крал, все готини мадами отперваш.

Прилича на Пипа Мидълтън в лицето и има много смешни крака - тънки като клечки и с големи ходила. И всичко това - подчертано с островърхи обувки, каквито явно харесва. Но... да е жива и здрава, щом той си я харесва, нашето мнение няма никакво значение.

Дааа, тънки в долната част. Доста несъразмерна, но щом си я е харесал, негова работа.

Той пък и той един красавец...

Интересно мнение.Чудя се вие по краката и номера на обувките ли избирахте мъжа да вас?

Не, не ги гледах и сгреших. Трябваше и краката да гледам. После все ми бяха трън в очите.