Двамата отидоха, хванати за ръце, на шоуто "Peter Pan Goes Wrong" в театър "Аполо" в Лондон. Придружаваше ги само един кралски войник.

Вижте снимки на Хари и Меган >>

Бдителен фотограф на в. "Сън" снима двойката. Изданието подгря читателите си още снощи, че на днешната първа страница ще бъде снимката на Хари и Меган, а издания по цял свят разпространиха новината.

Принцът купил билети в последния момент, за да изведе на среща 35-годишната актриса.

"Хари заяви, че личния му живот е важен за него, но определено с Меган не се страхуват да бъдат видени заедно в обществото. Те са луди един по друг и разказват, че са много влюбени", споделя приятел на принца за "Сън".

След посещението си на Карибите, той отиде в Торонто, за да се срещне с Маркъл. В понеделник пък тя пристигна в Лондон, където с Хари ще прекарат първата си Коледа заедно. Те си купили кавказка елха за 65 долара от търговски център.

През ноември Хари потвърди, че се среща с Маркъл. Кралската особа излезе с крайно необичайно обръщение, в което осъди вълната от расистко насилие и тормоз, на които са я подложили медиите.

Тъй като е родена от връзка между бял мъж и афроамериканка, Маркъл винаги се е бунтувала срещу желанието на обществото към нея да се самоопредели като "чернокожа" или "бяла". В крайна сметка актрисата отказва да се отрече от афроамериканското си наследство по майчина линия.

Меган е разведена - има брак с филмовия продуцент Тревър Енджелсън от 2011 г. до 2013 г., двамата са заедно от 2004 г.