Папата се измъкна от Ватикана, за да си купи обувки

Папа Франциск се измъкна от Ватикана във вторник следобед, за да си купи ортопедични обувки в специализиран магазин наблизо и предизвика удивление сред клиенти.

Обратно в новината

Коментари - Папата се измъкна от Ватикана, за да си купи обувки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този да не е майката орлица Невена Василева или Гонзовица, че пишат новини за него.

Ех, да му се не види-нашия пропусна да е там и Папата да го погали по главата!

Папата няма ли скоро да е гост на откриване изложба на турското модерно изкуство.........Хахахахх!

Да наричат "светият отец" човек е богохулство и идолопоклоничество едновременно. Защото свят е само един - Бог, а хорат до един са грешници, кой повече кой по-малко. Вавилонските медии обилно ни информират за папските театрални пърформанси.

Не си много запознат с религиозните въпроси.

Аз не съм религиозен и не се интересувам от религиозни въпроси. Аз съм вярващ християнин в живият Бог на любовта и истината и чета Божието слово. Но там се казва че чрез един човек влезе греха в света и всики сгрешиха, и чрез Един Спасител ще бъдат спасени вярващите християни, които живеят според Божиета воля и закон. Това е Божият Син. А папата е представител на звярът - папството и играе театър за покварени и наивници. Когато твърдите нещо, не бъдете голословен а защитавайте позицията си факти, ако имате такива. Ако нямате няма нужда да се включвате в спор.

Защо не се измъкна до коледният пазар в Берлин да си купиш Дюнер! Даже не отиде да отслужиш литургия за размазаните жертви/християни на този празничен ден. Едно време поповете са били и по бойното поле да отслужват, сега са основно по новините и тубата с безкрайни хрисими слова изречени в безопасност. Ако този е Божи човек, страх ме е да видя Господа му.

И тези, които са се били по бойните полета кои са били - войниците или генералите? Първо направи 1% от това, което прави папата, след това си отваряй плювалника по негов адрес. На такива нихилистични мухльовци няма угодия...