Коментари - Мерил Стрийп трогна Холивуд с прочувствена реч срещу Тръмп | Лайф.dir.bg
назад

Мерил Стрийп трогна Холивуд с прочувствена реч срещу Тръмп

Доналд Тръмп стана обект на хапливи забележки и политически критики на наградите "Златен глобус", коментира АП.

Обратно в новината

Коментари - Мерил Стрийп трогна Холивуд с прочувствена реч срещу Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да е известна, това не и пречи да е патка.

И тази жена е блестяща актриса с малко меркантилно мозъче, също като робърт де ниро. Ако не олигават еврейските желания няма да видят роля, а ние знаем ,че за тези човечета това е най-важно.Не ги ли виждаме на екран , ги забравяме. Та за това тази женица е толкова смела. Не се учудвам, защото като прехвърля и бг актьорите не мога да се спра на човек с от това съсловие с умствен багаж.

"Това ми разби сърцето. Това беше моментът, когато човекът, стремящ се да седне на най-уважаваното място в нашата държава, имитира репортер с увреждания, човек, от когото той има много повече привилегии, власт и възможност за обратни реакции. Този инстинкт да унижаваш, когато го демонстрира някой... с власт, достига до всички хора. Той един вид разрешава на останалите да правят същото", каза Стрийп.

Ейййй, браво бе бацили.Тази сутрин няма да пия кафе, защото се ободрих от женската тъпня във темата.Всек дръзнал да застане на страната на Тръмп е осран от женско-педалския кръжец.Ама тази кифла със странните си роли имала три оскара-пфуу, д,еба и Оскарите в.Ами този Тръмп, като има 3 и кусур милиарда гущера, как ви се струва.Да оставим на страна онази лигава и незнаеща къде се намира шизофреничка Хилъри, и тази санирана бабка Стрийп,а.Тръмп казал това , направил онова и унижил незнам сикой.Ами той е светец в сравнение с това гнусно недоразумение Хилари, което крещеше-Убийте Кадафи и не миряса докато не го убиха.Е, кой е запредпочитане, един преуспял бизнесмен или две изкукали пачи , а едната и жесток и ненормален убиец, дето не се научи една свирка да отвърти на мъжа си, че други трябваше да го правят вместо нея.Само ненормални извратеняци с ненормална полова ориентация могат да застанат зад тези кучки.

386 & 78004 - четете, моля Ви, написах "тази", а не "тая". Извадете си главите от задниците и престанете да се влияете от продажните медии.

" Горкия" Тръмп! Как само го изобличават тези " продажни" медии,един толкова възпитан "непростак " ,"никаква "арогантонст и надменност,каква " ерудиция "и " уважение" към хората и най вече към жените!Тя и Мадона си призна, че веднъж била " уважена" за да стане корица на негово списание,а и колко други!

И колко е права, точно така е! Когато публична личност си позволи да се подиграва грозно с по-слабия, с по-ощетения, с някой с увреждания, това наистина автоматично позволява и на всички останали да го правят, щом президент го прави, и аз значи мога. Права е, че подобно поведение е отвратително, нечовешко и в никакъв случай не бива да се толерира! Не чух в пламенната си реч да спомене и гнусното поведение на колежката си- актриса, Рози Одонъл, която цяла година бълва гнусотия по Тръмп и дори си позволи, само по това, което е видяла по телевизията, да диагностицира синът на Тръмп като аутист, без да го е виждала на живо, без да го познава. Не видях да размахва пръстче и на тези, които си позволиха да палят флагове, да нападат Иванка Тръмп в самолета, тези, които загубиха изборите и се държат като футболни хулигани и лигави дечица вече два месеца. Поне да беше ги призовала да дойдат малко на себе си, че много се излагат. Сигурно съм пропуснала тази част от речта. За тоалетите по-късно ще се изкажа.

Виж какво,не става въпрос да пише книга,едно мнение и израз на безпокойство, не мисли само тя така,абе умните и интелигентните хора не го харесват,направо са шокирани!

Мен ако питате, нещата изобщо не са такива, каквито изглеждат. Не случайно кампанията срещу Тръмп се осъществява от актьори - разиграва ни се театро и то от най-долнокачественото. Господарите на света пак се заиграват с нас. Не случайно са избрали Тръмп. Ако си мислите, че той е положителният герой, който си заряза спокойния бизнес и се втурна да вади горещите картофи от огъня, който запалиха в целия свят САЩ, то планът им работи добре. Цялата тази кампания с беззъби ухапвания - обидил жените, обидил инвалид, са най-голямата реклама за него в момента, защото той на практика беше непознат. И когато той казва, че ще спаси света, а те го обвиняват, че не отстъпил място в метрото, хората си казват все пак предпочитаме него, защото той ще оправи важните неща. А той нищо няма да оправи, защото е слуга на същите господари, на които са и "опонентите" му и тези джафкания са за пред нас, а иначе си пият уискито заедно и ни се присмиват колко сме наивни и как пак са ни излъгали. Ще ви дам прост тест от два въпроса, по които да разберете, че не е различен. Заявява ли, че ще сложи край на безрезервната политическа и икономическа подкрепа на САЩ за Израел? Ще помилва ли Сноудън и ще прекрати ли практиката политиците да държат в пълно неведение за действията си суверена на демократичната държава? Могат да се зададат стотици, но който може да мисли, схвана посоката.

Абе каква кампания срещу Тръмп ,цитират се факти от неговото поведение и то такива които са неприемливи и не могат да бъдат пример за обществото! Като шеф на корпорации е свикнал да се държи както си иска с подчинените ,да ги унижава когато си иска,никой да не му противоречи ,така че това което показва си е неговото амплоа в затворен кръг,защото никой досега не си е позволил да му прави забележки ,но вече пред прожекторите и пред целия свят се вижда всичко и с право много хора са разочаровани!Вие като хленчите за Русия и приемате всичко за него необективно ,само и само за едното рублажийство,сте много жалки,дори не се виждате отстрани!

Не беше мястото - дават ти награда за твоето творчество и талант. За политическите ти възгледи има фейсбук и туитър. Падна ми в очите тази баба.

Явно и ти не се забелязваш!Държиш се по същия начин ,виж си речника "тая баба". За това говори най изисканата и изключителна актриса на нашето време,липсата на уважение между хората ,най вече от хората отгоре!Все някой трябва да му го каже,и по добре от публично място за да се чува добре!А и защо световно известните артисти да не споделят мнение ,когато има какво да кажат ,те са част от обществото в демократична държава !Какъв е този бъдещ президент който унижава човек с недъг и дори няма смелостта да каже ,че е сбъркал,а прехвърля топката към конкуренцията!А пък за големите работи дето се надяваш не личи да има компетентност,но времето ще покаже!

Ами Мерил Стрийп си е баба. И като поведение и като излъчване. Никой не може да избяга от годините. Само, че благородните хора остаряват благородно "като катедрали", а тези, които бързо изгряват и бързо залязват обикновено им казаме "еднодневки". Много е смешно, когато тъпите американци се прехласват по идолите си. Холивуд е е рожба на PR кампании и като в древния Рим "хляб и зрелища", като тук-таме се появява някое изключение, което е само колкото да потвърди правилото.

Не беше мястото - дават ти награда за твоето творчество и талант. За политическите ти възгледи има фейсбук и туитър. Падна ми в очите тази баба.

Ти май не разбра за какво става дума?Мерил Стрийп говори за поведението на бъдещия президент ,не за политика ,а за поведение от което могат да се направят изводи какво е отношението към различните хора и към жените включително на президента на нацията,както и за неговите качества!

с тая повече един филм няма да изгледам, егати холивудските пръдн*, играйте си там филмите и стойте далеч от политика, не знам за кинг джофри ама знам, че мънкито след 11 дена е хистори.

Следващите дни и всички бездомни кучета в САЩ да залаят срещу Тръмп.

Кампанията срещу Тръмп е с невиждани до сега размери. Много го мразят защото: 1. Не вижда враг в лицето на Русия. 2. Ще изтегли подкрепата за умерената опозиция и така ще прекрати войната в Сирия. 3. Смята за тотална грешка нападението срещу Ирак и намесата във вътрешните работи на други народи. Алооооо ? Я се опомнете! Кое точно му е лошото на Тръмп?

Може да е най големия простак и авантюрист,но щом е казал две хубави думи за Русия всички ще си "траем" ,дори и да се вижда че разиграва театър!

Дядо Йоцо прочете преди две Коледа, доклада до Сената в САЩ и е на ясно ис Гуцифер2.0 и с ГРУ и ФСБ. ЧЕрвените тролчета и на малкия пръст на дядо Йоцо не могат да стъпят, защото за разлика от тях знае много повече за комунистическата история,теория и практика от тях!За да победиш врага, трябва да му познаваш и кътните зъбки! Навремето Дертлиев ми казваше : "Запомни добре - Социалистите са най-големия враг на комунистите!" Имаше предвид Митеран и Вили Бранд с неговата Източно европейска политика.

Извинявам се за неяснотата, прочетох доказателствата за намесата в изборите малко две седмици преди Коледа. И само да добавя - Блъскайте си минусчета колкото си искате - аз съм с чистата съвест че съм споделил истината с тези които са ме разбрали.

Рублажиите в канала!Те са свикнали да се навеждат, да ближат ,да се самоунижават ,да изопачават факти,докато и те станат психопати за едното нищо!

Брях,колко защитници на милиардера, американски империалист са се навъдили в дир-форума!

Доста се навъдиха откакто Моника Станишева седна в директорския стол :-). Размоножават се червените тролове.

Привържениците на Обонго да го репортват на имиграционните власти, защото леля му от Конго до днес е с нелегален статут в САЩ. За разлика от двете ослепителни жени - славянки на Тръмп. Мичето Стрийп ми падна в очите. Продала се е на дърти години на Околовръстното на Лос Анджелис. Всъщност е нямала избор - или на "бетона", или в Холивуд.

Ги впрегнаха на работа. Трябва да си заслужат хонорарите все пак. Иначе само родата им и комшиите им щяха да са чували за тях.

Не и прави чест да ползва трибуната за личните си политически предпочитания. Едва ли е само от лично възмущение, сигурно нещата са подплатени финансово.

Съгласен на 100%. Освен това - преди дни 4 маймуни тормозеха невинен човек и го предаваха по ФБ. Защо никой от тези прехвалени артисти не се възмути??!!! Защото е политически некоректно, нали.. лицемери.

демокрацията" на обамата се състоеше в това да домъкне за осем години на власт повече от 10 млн. отрепки - предимно мюсюлмани, в щатите, които да лежат на гърба на обикновения данъкоплатец, средната класа почти изчезна - времената на чичо томовата колиба отминаха преди почти три века и негрите, мексиканците, латиносите и не само те/ от прилежни работници се превърнаха в дебелооки мързеливци и поколения наред живеят от помощи, като цяло работят на черно и за благодарност спретват атентати и убиват невинни хора , положението е неконтролируемо и сега тръмп трябва да търси начин да върне някаква част от тези мързеливци обратно по родните им места- освен това тази овца - мерил стрийп би трябвало да е чела или чувала колко войни е подпалила "блестящата" и хилъри клинтън съвместно с подписа на обамата - по тяхно нареждане напълниха европа с мюсюлманска измет и сега се чудим дали сме живи или умрели

Помоощ,агитират ме!

Тръмп ще ти опили рогцата .. и ти на всяко гърне мерудия ще ставаш,овца такава.

объркало си държавите - САЩ не е СРАШка ;)

Доводите срещу Тръмп са смехотворни, на фона на чудовищните престъпления на силите срещу които той се изправи(а част от тези сили е кланът Клинтън). Безумните войни в Афганистан, Ирак, Либия, Косово, космическият външен дълг - макар и само това би трябвало да е напълно достатъчно да направи всеки член на клановете Буш и Клинтън напълно неизбираем на каквато и да е управленческа длъжност. Тръмп, в сравнение с тях, е КРИСТАЛНО ЧИСТ (за сега).

холивуд не е разнороден, холивуд е еврейски и както навсякъде в щатите е контролиран от евреите - преобладават артисти с еврейски корени и тази няма какво да напада тръмп след всичко, което надроби обамата - за справка - мерил стрйип има еврейски корени идващи от германия, прабаба и е носила фамилното име зелтман, преди да се омъжи за прадядо и който се е казвал готфрийд - както всички знаем, метро голуин майер и досега е водещо в холивуд - и тази подобно на робърт де ниро се изложи с политическите си възгледи - не казвам, че тръмп е цвете, ще го видим и него - поне засега държи емигрантите, които не работят, да бъдат обратно депортирани там, откъдето са дошли - стига с това "интегриране" и безкрайни помощи за сметка на обикновения данъкоплатец

Българи, опомнете се! Каква е тази злоба тука! Вие нормални ли сте или сте като севернокорейците - оскотели от злоба и ненавист към всеки който критикува руснаците, Путин, комунизма, Тръмп! По леко, другари! Спрете се малко. Прочетете последните новини. Махнете си пердетата пред очите! Тръмп е разбрал днес от нови източници че руснаците са саботирали изборите в САЩ и всичко се обръща наопъки. Както ви казах, вчера, между двама диктатори като Хитлер(Путин) и Сталин(Тръмп) - разбирателство не може да съществува! Ще има война! И малките държави ще си изпатят. Патили сме и от американци и от руснаци и от германци и от турци! Засрамете се и не плюйте върху хора като Мерил Стрийп които са борци срещу дикатурите!

само да ти напомня, че войните в близкия изток са финансирани от свръхбогатите евреи в щатите и баба ти клинтън заедно с обамата забъркаха едни големи л...а и докараха и европа до африканско равнище - дядо йоцо прогледна, но ти понеже ни си "злобар" си затваряш очите за очевAдната истина

Що ли ми се струва, че си поредния маразматик, на който навсякъде Ленин и Путин му се привиждат. В Америка вече говорят за край на капитализма, пък ти още с комунизма ли се бориш?! Тъп си, братле.

Явно на посредствената Мерил Стрийп са и свършили парите. И се надява да заработи нещо със злоба към демократично избрания президент на САЩ! Да припомним, че "Златен глобус" по никакъв начин не изразява мнението на народа. Изразява мнението на няколко подкупени киножурналисти.

не е дорасла до Народен артист!

Хбахаха, руски тролове коментират американска актриса!!! Нимоабрат:)))

Тръмпоидът Тръмп бил отговорил. Че аз с изненада научих, че той можел да говори. Я улево Тръмп и Тръмповица.

"Неуважението поражда неуважение, насилието предизвиква насилие. Когато имащите власт използват положението си, за да тормозят другите, губещи сме всички" Като че ли и за България (и Русия) го е казала!

Все пак е добре да се знае, че на Тръмп сватвете са Кушнер - доста и влиятелна еврейска фамилия в САЩ. А те са произраелски настроени толкова, че и САЩ биха вкарали във война само да спасят Израел. А Тръмп не блести с качества на далновидност. Просто е един предприемач, отлично вписващ се в банкерските схеми, но е и съзидателните. А между държава и фирма има огрооомни разлики. През Тръмп някои кръгове ще наложат модел, че всичко е само търговия и печалба. Удобен модел за света , в които на практика искат ционистите да извисят Израел над всички...

Никога не съм харесвала това лицемерно бабе. Ако й се наложи да играе вещица няма да има нужда от грим.

очакваме включване и от Пулю.

Ти вече го пусна, няма нужда...

Останаха само 2ма велики актьори: Стивън Сигал и Депарделю. Всички останали са гамно-бляд соросоиди!!!

Лицемерната бабичка Стриййп не и ли се скъса сърцето като вижда какво напарвиха хората,които тя подкрепя със Сирия, Ирак, Либия, Югославия, и редица държави по света и у нас? Няма да гледам филм повече с тази бездушна и лицемерна жена.

Чакайте, бе хора, ми малко съчувствие към клетия американски елит! Ми то малко ли им е Путин, че сега пък и Тръмп ги тормози. Ми много им дойде на хората, загубиха ума и дума и не могат вече да си управляват напушените глави....

текущото статукво я устройва много, пък Тръмп иска да го променя.

глупав ? Та какво статукво ще променя тръмп, като путлер ще разгони всички олигарси, ще национализира петролните и газовите компании, ще върне всички капитали в ЩАТИТЕ ?

От целия културен и шоубизнес елит на САЩ май само бат'с Арни се държа на ниво. Преди изборите си каза, че за първи път от незнам си колко години няма да гласува за кандидата на републиканците, като минаха изборите каза - Тръмп е президент, давайте да се хващаме за работа

Да се хващат за работа, казал арни, щото досега са лежали и никой не е бачкал ?

Тия отдавна чупят тъпометъра. Добре че сега ще дойде Тръмп та да ги вкара в правия път. То не са аутсайдери, хомота, еманципирани жени... ужас. Докъде я докара модерния свят. Добре, че Тръмп е дебелокож. А тия от Холивуд може да са най-богатите, но са най-големите утрепки били винаги.

В интервью по телефона за The New York Times Тръмп е заявил, че критикуващата го актриса винаги е била "поклонничка на Хилъри", и подчерта, че не е учуден от критиката от лагера на "либералните кинаджии". "Хората неуморно твърдят, че съм искал да се присмея на инвалидността на този репортер, сякаш Мерил Стрийп и всички останали могат да ми бръкнат в главата и да ми прочетат мислите По думите на Тръмп, той само се е усъмнил в заявленията на журналиста, който постоянно е променял позицията си по отношение на терористичните актове от 11 септември 2001 година и дори не си е помислял да се присмива на репортера. ..... Все един избран Президент да има право на реакция по повод 11.09.2001, госпожо актриса. Това, че някои не са способни да възприемат адекватно, заслепени от егото си, е вече техен проблем.

Харесвах я - досега. Сега се срина до Мадона с офертата и да прави фелацио на гласувалите за Клинтън. Освен това, госпожата се сля с американския елит напълно. А изборите са такива, каквито са, защото американският елит се самозабрави и откъсна от американския народ. На който дължи всичко.

Мадона изпълни ли си обещанието?

Това е то-HOLYWEED!!! ХО ХО ХО

Като стигнеш до 1/10 от интелекта на Стрийп, сигурно ще осъзнаеш колко си глупав.

Ти на колко десети си "умния"?! ХО ХО ХО

Много "капацитети" по всичко се упражняваха да плюят Тръмп!? Искам да припомня на бързо помнещите, че и при избирането си Роналд Рейган беше подложен на същият огън, а се оказа един от най-силните президенти на САЩ, така че очаквайте изненади...

Направо ми се сринаха в очите. И това е изключителната нация, която тъй жадува да води човечеството?! Такава профанация просто няма май никъде по света. Мерил Стрийп като е добра актриса означава ли, че си има дори бегло понятие как се управлява държава и как се решават сериозни проблеми от най-различно естество? Разбирам, че артистите играят за каквото им плащат, но човек с такава известност и реални професионални успехи би трябвало да се опитва да не се излага изказвайки се за неща, които не разбира.

А кажи ми, умник, Тръмп като прави бизнес, как така знае как се управлява държава?! Преди по-млако от век интелектуалци са предупреждавали с пълен глас за пропастта, към която върви Германия с Хитлер, но пак някои тъпаци са смятали, че интелектуалците не разбират от политика. А забеляза ли, че докато си чел, си пропуснал най-важното, което не само Мерил Стрийп казва и което всеки умен човек знае, независимо дали може да управлява държава? Че моралът, който Тръмп демонстрира, уврежда етичните основи на обществото, което неминуемо води до катаклизми и нещастия. Това го знаем всички умни хора и не е нужно да зная да управлявам държава, за да зная кога една държава пропада. За справка Турция, Русия, до голяма степен, но не в същата като изброените - и западния свят. Що сте толкова тъпи, бе? Що не сте чели и нямате интелкат да сгреете какво се случва и какво ви говорят за случващото се?! Ужанос тъпите хора като станете много - ето това е другият признак, че светът отива към разруха за дълго. Вие сте носителите на тази разруха. Морални и интелигентни хора правят добруване. Тъпаците в голяма маса правят разрухата. Тежко на света през следващите поне 2 десетилетия! Докато во дойде акълът на място и докато си заемете мястото, ще има много страдания.

Уффф, що ли всички дето приказват, че говорят и знаят истината, накрая излизат най-злобните и заблудени тъпанари? Аз не претендирам да знам как се управлява държава, но "великия" уж американски народ е избрал Тръмп за президент, а не някаква си застаряваща актриса. Тъй че всеки да прави това, за което са го викали, а не всякакви комплексари и платени негодници да си навират непоисканите мнения където им скимне.

И къде е Морала в Америка, че не разбрах? Милионите избити индианци, двете единствени атомни бомби хвърлени в света, Виетнам, Ирак, Афганискат, Сърбия, създаването и финансирането на АлКайда и ИДИЛ - това ли е морала?! И кой те е излъгал, че си към умните, красивите, моралните и красивите? Много си заблуден и заради такива като теб либерасто-толерасти светът отива на зле. Живееш в измисления си свят, без да се интересуваш и да мислиш, с промит от мейнстриймните медии мозък. Ясно защо Тръмп ти е крив, ама свиквай - хората искат него, а не прогнили Килърита.

Че кой е очаквал нещо друго от Мерил Стрийп? Тя се счита за "лична приятелка" на Мишел Обама, придружаваше я в някои от обиколките й в чужбина... Ми, тя си плюе по Тръмп още от самото начало, дори и преди да го изберат за кандидат на РП.

Страшна пропагандна машина, не се спират с тоя Тръмп, ама не разбират, че само настройват хората, не против него, а за него. Човека още не е взел поста, а прави повече от разните дебили, които само плюят. Те плюят, той показва резултати. Да видим до къде ще го докарат. Излиза, че най-лошата работа е някой да влезне в политиката със собствени пари, без да е зависим от интереси и да е кукла на конци!

Тая вместо да говори глупости да ходи да поработи като обикновен човек!

ле ле сега тръмп ще си го премести в другия крачол че някой нещо казал по негов адрес такива дърти чанти като почнат да се превземат малеееееее газ на такива

"Той отбеляза също, че гласовете са преброени от счетоводната фирма "Ърнст и Янг и Путин"." - Тази фирма участва и в българските избори.

отдавна вече никой не брои гласовете, защото не им пука за нашето мнение, а просто ги назначават. Нали не сте забравили гафа с ръчното преброяване на бюлетините и закона в България за невинност на фалшифициралите изборни протоколи.

Разумът ще победи наглостта.както любовта побеждава омразата!

Проблемът е, че Тръмп има и наглост, и разум.

Филмите ви са за тъпаци и за нямащи какво да правят в почивния ден ! Вие милионерите в този бранш не зачитате Всенародния вот или по-скоро бунт срещу Афроамериканците които се държат като нашите цигани ! Тръмп е носителя на новото и бунтарското срещу статуктвото на една и съща управляваща класа !

Като инвалид не ми е приятно да бъда обиждан.От друга страна ако въпросния господин който е обидил човека с недъга, създаде условия ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ да могат да работят, да се чувстват пълноценни, халал да му са няколко обиди.Защото тези който се възмущават и надават вой, нещо не ги виждам челните редици на борците за равни права.А само на големи мероприятия и високосна година се обаждат.А да, и га имат файда.

Не е етично да се присмиваме на хора с увреждания. От друга страна инвалидът е бил журналист. Тази гилдия е много нагла. Няма да се учудя, ако Тръмп е пародирал стила на ЖУРНАЛИСТ, който е бил и инвалид. С това Тръмп е дал повод на демократите да го олеят с помия. Не мога да разбера, обаче, защо артистите така вият срещу Тръмп? Не е ли, защото им знае кирливите ризи от вътре като продуцент и участник в шоу бизнеса?

какво си въобразява.Сигурно Тръмп не я е отразил и се пука суицата.

Проява на изключително лош вкус. От кога холивудските актьори са ментори и толкова компетентни политически анализатори ? Защо феновете на Клинтън немогат да приемат, че избора на американците е различен от вонящата на корупция и злоупотреби лелка ? И като незнаем, акво да кажем казваме, че "Руснаците са виновни!". Дали извънземните не ви го избраха ? Нямам търпение тая кочина наречена САЩ да се разпадне, не защото съм русофил, а защото ми писна да гледам, как унищожават планената, под предтекста, че демократизират държави, които не са го искали от тях.Милиони невинни хора вече умряха!Пази боже от такива пазители на мира.

Браво! поклон пред такива хора като теб!!!поздравления приятел!