Уилям говори за ”гнева” си след смъртта на Даяна

Принц Уилям се опита да утеши малко момиче, загубило родител, като разказа за чувствата си след смъртта на майка му принцеса Даяна.

Обратно в новината

Коментари - Уилям говори за ”гнева” си след смъртта на Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даяна беше красива, елегантна, естествена и чувствителна жена. Явно беше нещастна по своему с тази кралска особа - принц Чарлз. На всички е известна драмата в техния семеен живот. В генезиса е връзката на Чарлз и Камила. А колкото до чувствата на Уйлям - много откровени и чисти към майка му, прекрасната Даяна - /видно и от снимките/. Колкото до мащехата му Камила, тя си е камила отвсякъде. Никога не може и няма да замести в сърцето му родната му майка!

Само не я изкарвайте светица!Беше инфантилна, глуповата, но се научи да бъде хитра и да флиртува с медиите.А иначе беше шавлива за страх, преспа с една камара мъже.

За разлика от принц Чарлс, който е обичал само една единствена жена в живота си - Камила.

Като я обичал да се е оженил за нея,а не да превръща Даяна в изкупителна жертва и в машина за фабрикуване на деца! Ти, ще си съгласен/а ли да се ожени/омъжи някой за теб ,само защото трябва да му родиш деца/направиш, а иначе да обича и предпочита друг/а ?

коментарите "за" и "против" поведението на Даяна, разбирам защо България е на едно от първите места по разводи!Че и за някаква "максима"прочетох!

забравила какви плювачи сме. Гледайки снимките на принцесата си мислих, че тази жена е родена за принцеса - излъчва отвсякъде достойнство, грация. Исках да прочета какво ще кажат българските злобари и прочетох. Тя е изчаквала, но напразно, развела се е но за съжаление животът ѝ е бил много къс.

за принцеса, що легна със коняра?

Защото принцесите правят каквото си искат! И защото нищо чудно този коняр да е в пъти по-качествен отвсякъде от примерно инженерите, които ти познаваш!

А как прилича малкият принц днес на татко си Уйлям като малък...

Горките деца, тогава са им казали явно, че журналистите са я убили, преследвайки я.... Интересно ми е сега какво мислят по въпроса...Уилям и Хари...

Много сте морални всички, бе! От сутрин до вечер постъпвате морално, че и другите съдите! Моралът не се състои в любовниците или в липсата им, моралът е много по-всеобхватно понятие! Не е ваша работа да упреквате нито Даяна, която като една млада жена е търсела любов, нито Чарлз, който е бил оженен за нея по причини на кралския етикет, а трайно и вярно е обичал една жена - Камила! Всичките им прояви са абсолютно човечни и няма нужда да смятате, че децата им се срамуват - те не са балканци, а носители на нормален човешки манталитет - без преправни, без морализаторстване!

Моралът е едно понятие, една категория, която е ограничена в.....моралните си рамки!Не е "всеобхватна категория"! Ако е такава, то може да приемем, че и Чочолина е имала морал, и Хитлер, защото ще "обхванем" и тяхното виждане за моралните ценности!

Мисълта, която съм изразил, е съвсем различна от твоето тълкуване за нея. Недей да ме тълкуваш, спри, кой разбрал, разбрал!

Реплика до: И аз да имах Преди да и даваш тази квалификация, че е била шавлива, ограмоти се малко около живота и с принц Чарлз.Преди да се омъжи за Даяна, то той е имал връзка с Камила.Апропо за Даяна се омъжва от куртоазия, просто да му роди синове, а е продължавал връзката си с Камила, особено, когато Даяна е забременяла.След това пък хептен не се е интересувал от нея.Тя се е чувствала самотна и пренебрегната, без любов.Ти как мислиш, тя като е млада, не е ли имала нужда от ласки и любов?Тя е търсила това другаде, търсила е утеха.Една максима по този повод гласи:"ЧОВЕК ТЪРСИ В ДРУГИЯ ТОВА,КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ В КЪЩИ!" Така, че много първосигнално говориш, ей тъй колкото да не заспиш!

жена ти "не намира всичко, което й е необходимо при теб" и хукне с навирена опашка, пак така ли ще говориш или ще бъде вече "второсигнално"? А ако ти не намираш всичко необходимо в жена си, колко любовници поддържаш?Нещо за морал да си чувал или то е празна дума за теб?

Едно е всичко, друго е нищо. Би трябвало да го съобразяваш. Но не успяваш.

повече имаше нужда от милионите на Доди, а не толкова от ласки и любов? Иначе щеше да си намери някой друг инструктор по езда, както и направи, докато още беше женена за Чарлс!Не го разбирам това боготворене на една лекотия, пък била тя и от висшето общество на Англия!Впрочем тя и не беше от това общество!

че Чарлс се "върна" към Камила след като се размириса историята на Даяна с инструктора!По това време бях в Англия и не четях само един вестник!Наистина жълтата преса цвилеше от възторг, как една селянка направи за смях кралското семейство!Не така стояха нещата в сериозните издания!

Чарлз никога не е спирал да се вижда с Камила.Даяна не само го е знаела, а и го е почувствала, когато той изобщо престанал да се интересува от нея. Е и тя какво да прави да стои и го чака?

FuckTheEU

Сигурно е много гадно да знаеш, че баща ти и баба ти са убили майка ти, само защото излизала с арабин, пък била тя и официално разведена. Гняв - гняв, ама траеш, не е лесно в тия дни някой да те хрантути и боготвори.

Ти нали си светил на смъртта на Даяна и знаеш кой я е убил. Я стига знаещи! Тъпак седнал да пише за неща от които нищо не отбира!

Интересува ме за какво ще са средствата, които ще се набират, някой знае ли?

Ще ги даряват на любопини смотльовци от България.

АЗ ХАРЕСВАМ ДАЯНА. МИР НА ПРАХА И.КОЙТО И ДА Е НА НЕЙНО МЯСТО ЩЕ ИЗПЕРКА. А ТОВА Е ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, КОГАТО НЯМАШЕ ИНТЕРНЕТ. ЕХ, ДАЯНА.....

такава шавлива майка, която се развява из целия свят със милиардерите-араби, и аз щях да съм гневен!

Уилям нищо не е разкрил, той просто е разговарял с детето. Но Лорна го е чула и макар да съзнава, че това е лично и специално, решава да го сподели със света, щото сега й се е паднало да напишат името й наред с имената на кралски особи!

Кой доди? Някой Доди.При такъв съпруг-хубавец как няма да тръгнеш с първия срещнат арабин?! Само не намирам свястно оправдание за по-предишния майор-инструктор по езда - него пък защо? Може би от скука и да не хване паяжина? Както и да е, вече отдавна е минало. Щеше да е отвратително грозна дълга астенична бабичка днес и да си плаши внуците. Така поне ще я запомнят като шавлива блондинка с дълги бедра и демодирана прическа "Соасон".Великата британска принцеса остава във великото британско минало и не доживя да види великия британски брекзит във великата си британска родина, праочута с великото британско лошо време.