Руски олигарх омъжи внучката за £3,5 млн.

Марая Кери и Елтън Джон получиха милиони, за да пеят на сватбата на 19-годишната внучка на руски олигарх.

Обратно в новината

Коментари - Руски олигарх омъжи внучката за £3,5 млн. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия народа никога не е живял добре. Няма да живее и в бъдеще. Те са от нашата партия - балами. До като блядовете се лутат за дефицитна водка по време на перестройката, вечните тарикати евреи ограбиха всичко. Набързо го препраха и изнесоха в чужбина. Бях по това време в Русия. Тяхните ученици в България ни скроиха същият номер. Сега ние, заедно с руснаците вярно духаме постна еврейска супа.

Неслучайно Роби Уилямс цензурира песента си "Party like a Russian" за руския пазар, че на олигарсите нещо не им хареса текста. Широката славянска комплексарска душа умира да се покаже колко е откраднала, че иначе защо ще ги трупа тия пари. То ако не се изфукаш, все едно ги нямаш.

Шломо, както в България, така и в Русия славяните духат еврейската супа. Прочети още веднъж фамилията на дядото и внучката...Няма такава славянска фамилия. Бъди сигурен, че внучката няма да си смени фамилията на еврейската също на "неназованият" младоженец.

При толкова много милиарди, не можаха ли да отделят пари за фризьор да направи прическа на булката, като разплетена дамаджана е....

Luna0102

Толкова много пари дал за да му пеят, а за да пооправят лееекичко поне косата на булката не дал. Прилича ми на оскубана кокошка и това на милиардерска сватба.

да плюем западните артисти, щото взимали милионите на парвенютата руски. А колко ли са се подсмихвали на неубозданата руска мания - сиромашко невидяло. Откраднало и с краденото се хвалят. Нали са сещате, че олигарсите не са потомци на графове и барони. Не знам дали има човек на земята на който да не се повръща от тези парвенюшки издънки. Тъпотия.

Не, бе, не ги плюем, просто те трубадурите от край време са дясната ръка на олигарсите, хем им перат кървавите пари, хем са примери за подражание на подрастващите!

Путиновски бляди

Направо ми се повръща като чета такива новини. Да оставим настрана факта откъде ги има тия пари, но помислете колко бедни и гладни хора има по света и тези 3, 5 милиона можех да бъдат похарчени за нещо далеч по-смислено.

Прическата на булката е един път :D

долу едни пишта че руските олигарси прахосвали.Окей обаче има една подробност -наскоро бившия кметна Лондон Б.Джонсън беше питан от журналискти :Всъщност чия собственост е Лондон ?Отговор:май вече е руски Всъщност за 15 год.ходовете на Кремъл се оказаха гениални .Под прикрието на излизащи капитали чрез контролирани олигарси-практически придобиха 2/3 от недвижимата осбсвеност в Лондон барабар с лондонското сити.И извъднъж 2015г. Аг.Блубмъбрт съобщи : от лондонското сити изтекоха 147 млрд.паунда в посока .....Русия.Така се контролира с мека сила чужбината.

Така се контролира, АКО настояваш всичко да е с финансови оценки. Само че парите са виртуалност и ако имаш само тях, без реален ресурс си НИКОЙ. Сега комутата са въоръжента охрана на еврейския светоглед в които всичко е спекула с виртуални единици. И ДА по тази логика Лондон е руски. Само че сега се приближава една съвсем друга вълна на отношения. В нея имащите оръжия комуняги, амеркански идиоти и азиатска търгаши всички във водовъртежа на врейските схеми че всичко е търговия с виртуални единици ще имат преимущество. Но изведнъж това ще върне света към отношения в стил феодализъм. А тогава ще изплуват съвсем други хора и виждания, които ще водят и управляват и именно тези с виртуалните сметки ще изгорят като безполезни.

JMM®

Руските олигарси много обичат да демонстрират богатството си в Паундове, в Долари, в Евро и да да пръскат пари в градове на иначе омразния Запад.

Искаш да кажеш рускоговорящете олигарси от Русия. Направи си статистика....колко руснака по народност са олигарси? Отг. - Нито един.

Ха ха ха! Булката изглежда като невзрачно руско кюфте! Никаква визия! И в рокля за 1 милиард да се облече все ще е рускиня! Браво на Марая, Бандерас, Елтън Джон и др. звезди че източват мангизите на тия руско-еврейски олигархични гноми!

Той Роби Уилямс в песента си "Купонясвай като руснак" ("Party Like A Russian") не напразно мачка тъпите крадливи и комплексирани руски олигарси-новобогаташи! Браво на него!

Булката нещо много неугледен вид има.. Ефекта на роклята просто се губи.

Щом става въпрос за милиони, западните артисти забравят демократичните си убеждения и санкциите :))) П*дали

Какво от това?! Нека им вземат мангизите! Руснаците са прахосници!

ХА ха ,руски олигарх пък евреин(ПЪЛЕН СОСРОСОИД НО ПЪК РУСКИ) и собственик на летище......а тук нашите нещастни селски тролове само за соросоиди плямпат.....ей,селски идиоти.....правят ви на маймуни вашите другаре но нали за това сте избрани...проЗти и бедни...само така могат да ви манипулират с някоя и друга копека:)))))

Никак не ми се връзва Марая Кери, Елтън Джон и рошавата глава на булката. Като скубана от патици е.

"Руски бизнесмен с еврейски корени хвърля на вятъра луди мангизи" това трябва да бъде заглавието! За това всички ги мразят руснаците , защото са прахосници и разсипници!

Значи, ако е олигарх е руснак, а ако е милиардер е американец.

ТОЧНО ТАКА, И ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА НА ДИРА-НЕ И ТОЗИ ПЪТ. САМИТЕ РУСНАЦИ ТАКА НАРИЧАТ БОГАТАШИТЕ СИ-НИЕ ИМ ВИКАМЕ МУТРИ!!

ако е богат руснак, няма нищо против геи да му пее на сватбата, но иначе насъсква мужиците срещу геиовете, типичен пример за двуличие и контрол на глупавата маса

Какво общо има една 20 годишна пи*ла с Марая Кери или Елтън Джон, които бяха известни преди.. 20 години?! Младежта днес слуша далеч по-различна музика.

Не знаеш ли, че който плаща, той поръчва музиката???

Това, което става ясно за руския елит, е че всъщност няма руски елит. Някакви комунисти си плащат на елита, за да ги забавлява. И то солено. Такова им е нивото. И тия са тръгнали по света да го променят. Мама миа.

марахчето знаела ли си е песните?

Ето защо руският народ никога няма да бъде богат. Комунистите и олигарсите така са му стъпили на врата, че няма мърдане. Бедни до живот и пиене на одеколон.

Да си опича акъла младоженецът! :)

Като й замирише на мъни, и си навира краката където и с когото и да е. Жестоко! А вие какво очаквате? Един милиардер да си чества родата в шкембеджийница "Дамарче" ли? Гледайте наште, и те се опитват там нещо да се пънкат, коли, манекенки, заведения, хотели, екзотика по островите, но са далече от истинската тежка мутровщина.

Машала, както казва нашият руски приятел Ердоган! Това са истинските православни ценности, за които нашият Вожд и Светлина постоянно говори! Е, не знам защо е имало толкова много еврогейове, вместо истински православни мужици като Йосиф Кобзон и защо изобщо сватбата е в Лондон, вместо в рая на света Маскве, но това нашият Вожд знае по-добре. Никой не знае какво става в свещените му мисли, но явно има някаква висша цел!

Путя дали е отправил поздравителен адрес?

Май , мили дечица , родени след 1991 , не сте разбрали правилно , каквото означава , че Тръмп Тауер в Ню Юрк се отегли от отбранителният ни общ съюз . Това р милите дечици , не означава друго , освен , че ние , тука , пак се върнем към 1991 година обстановка . няма полицай , няма държавна сигурност , няма ред . мила дечица , родени след 1991 година , сега идва Ваш голям шанс .

Изчакай до края на седмицата самурче и пак ще "хортуваме" какво ще направи оня с перхидрола на тиквата си......ако си мислиш,че републиканците ще се прегърнат с руснаците явно си много ,ама МНОГО ТЪП!!!!

Повдига ми се като прочета такива новини. Не знам някой в Русия да е станал милиардер от нещо, което той е измислил и осъществил. Достатъчно е да си приближен на Кремъл.

на сватбата ... един на хванеш, друг да удариш ... От цялата обстановка лъха простотия.

Скоро време милиардерите ще избият хората на земята, за да си придобият собствеността

Че те какео правят досега?

същото - просто робството е придобила алтернативна форма. Нацистите и втората световна и соц-ът след това по различни начини ликвидираха малкия и средния бизнес в своите държави. След това по време на желязната завеса в демократичните страни, се поставиха основите на корпорации, които по настоящем поглъщат всичко, което могат. Скоро среден бизнес няма да има, малък - също. То в този контекст не е ясна и съвсем ролята на държавата, поне на мен не ми е ясна.

защо не пишете кой е щастливеца? тая да не се е омъжила за себе си?

името му е англииско, но може и тои да е я милиардер, я евреин, хаха!!!

Що не е направил сватбата в Масква и да си покани Кобзон , мамка им проста , а в Евро-гейски Лондон с Евро-гейски певец

Едно прасе пее на друго прасе за 2.5 млн. паунда. Света става все по извратен. Скоро ще има революция.

Завалията, що канавки е изкопал и що ниви е изорал, за да изкара тия пари... След такива сватби идват революциите.

Лесно спечелени пари лесно се харчат.

Когато богаташ е руснак,то задължително се добавя думичката ОЛИГАРХ. Когато е американец или европеец е БИЗНЕСМЕН....:))

Нормално. Когато европеец или американец е богат, това е защото са направили нещо съответно - Майкрософт, Епъл, Фейсбук, Гугъл или е наследник във фамилия с традиции. Когато става въпрос за руснак, то обикновено той е такъв заради властови позиции и подаръци от управлението. Затова другите станали богати с талант, нюх, късмет и рискове е бизнесмен а руснаците станали богати заради ползване на държавната власт са олигарси

Допълнение - олигарха държи почти под робство работниците си, както нашите пишман олигарси Николай Банев, Ковачки и другите червени изчадия

прочети колко е крал чичко ти дребен и мек за да стане номер 1. И после изпадай в телешки възторг пред такива!

Това ми хареса

Оф, добре, че Марая си е изпяла песните, предвид как зацикли на площада на Нова година :) А в сравнение с парите, които има 3.5 млн си е направо стиснат тоя дядка!

Савецките олигарси са силно защитавани от българските безродници.

Че то има ли руски олигарх, който да не е с еврейски корени... всичко това е съвсем случайно (вервайте), всичко разпадалият се СССР (а пък и в бившите му сателите, включително и у нас) да се налапа от хора с такива корени.

бедний ми бедний руский народе кой те в таз робска люлка люлее??? дали е кгб????

пир по време на чума, тъпи КГБ новобогаташи

1 мил.паунда за Марая Кери?? Тая много са я надценили! Аз свястна песен не съм чул от нея за последните 15 години, гласът й също не е същият.

И на токущо състои се среща на велечиите из световния бранш милиардерство в Давос , Швейцария , е чут радостният вест . Едно честито и от Нас , с думи на народен трибун С. Трифонов (22 часа , БТВ) . Но , каквото да не забравим ? Правилно , място едно : доячка . И, правилно , второ място , кравата . Както и , ако щете една индулгенция : В Давос , зад ръка , по ухото , шепнат за "Ел Команданте Доналдо" , уж живущ под "прикритие" в някои от тез много бройни Ню Юрски небостъргачи .

За сведение на русофилистиците: пиндос е руска абревиация на пизда недоебанная и това се отнася за милионите недоклатени рускини, поради алкохолизма на муджиците. Затова пиндос не може да се исползува за други освен руските бляди.

Това нищо не е! Всички американските олигарси също правят сватби за по $3 милиона! А индийския олигарх Митал направи сватба за $60милиона. Нищо ново под слънцето.

Едни умряха през 1939-1945, за да могат други да си купят веселбата....

Нормалните момичета се женят за мъже, а богатските внучки - за бакноти. И как пачката ще им заработи правнуци? Ебаси заглавието!

Руския народ пие лосиони, а тези харчат милиони.