Венета Харизанова изкушава със снимки от Доминикана

Венета Харизанова зарадва приятели и фенове със снимки от почивката си в слънчева Доминикана.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова изкушава със снимки от Доминикана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо желание да сподели къде е била и какво е правила. Не, че ме интересува, но все сама е на снимките..... Явно се чувства длъжна с нас да сподели преживяванията си.

Коя е тази ставаща за веднъж-дваж дама?!

Недей, дъртичка е вече........... Позабравена силиконка, която иска да се говори за нея, независимо какво.

Бе за веднъж дваж, колкото малко за разнообразие... Става.

Времената се менят, по времето на Фараоните мумиите са ги изсушавали празни, а сега първо ги пълнят с пластмаса тук-там. Става и за спасителна жилетка в океана на Доминикана.

а тъпкача що не са запечатъле на тез снимкие....

Извинявам се, ама коя бе тая пластмасова пача, че да ни занимавате къде била на почивка, какво яла, дали пръднала и т.н. Мислех ви за сериозен сайт, ама май не сте. То и комшията Спиридон ходи на почивка във Велинград скоро, ама го няма в сайта като новина. Просто не занимавайте хората с такива пачи, петльовци разни и т.н. отрепки, айде малко по-сериозно!!!

Това момиче от толкова красива и естествена се превърна в безлична кукла(кифла) дето ги виждаме по всяко заведение все едно по калъп направени!

Да видиме и спонсора на снимка бе! Или е фотомонтажжж - първа снимка -плажа на златните, втора - фототапет - палми и др., и връз тех Венета се въргаля при фотографа...на Графа.

Епа тая освен гъз и цици има ли багаж другаде? Или знае само да се гъзи? Я да си седи там на песъкО и да не ни занимава с гъза си! И к'во ново??? По земята има -нема 3 млрд женски и близо толкова мъжки гъзове... и за статистиката около 6 млрд цици. Айде холан.

Драга ми Венета, незнам колко парички си дала за тази платена побликацийка, но ако прочетеш поне пет коментара, какво мислят хората за теб, сигурен съм , че ще дадеш още пет пъти по толкова пари да не се беше излагала така.... Е.. Къно е чадо.. Или по точно казано: Никога не е късно да станеш за кашмер( резил)

И кой олигарх и е платил почивката на нашеска про...?

Ще лъсне някой чер бастун....

Тва било бая грозно бе, а снимката пред Pearl да не е от някоя документалка за концлагерите на Хитлер.

Слаба работа, снимки без зърна и котета не признавам.

Прекрасна жена!

Беше прекрасна, сега...става...

Коя е тази всъщност, та ни губите времето с нея???

А аз съм обезпокоена като ви чета ;-) Зящо най-далечните звезди са най-желани

Успокоихте ме много, че 1 кифла, от която нищо не става, си е намерила спонсор да й плати почивката. Сигурно е много изморена от нещо си. Напр. "повдигането на духа" на стари чички.

ВИЕ СТЕ НАИСТИНА МНОГО ТЪПИ, ВЧЕРА КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ НА ЛИЦЕ. КАКЪВ СПАМ ,КАКЪВ Х,Й. ПРОСТО ТАМ ИМА ЕДИН ТЪПУНГЕР,КОЙТО ВИНАГИ МИ МАХА КОМЕНТАРИТЕ,ВЕРОЯТНО СА МНОГО ТОЧНИ И ЗАСЯГАТ ПЛАЩАЩИЯ ЗА РЕКЛАМА.

Много ме кефи! Страхотна е! Мерси на dir-a за удоволствието от хубавите снимки

може ли да ми пуснете статия, която да седи два дни в дира, как съм ходил на село. Ще има и снимков материал задължително за доказателство.

господа и госпожи журналисти: Какво го интересува обикновенния човек къде си прекарва почивката някаква си ШАВРАНТИЯ? То разбира се този месец имаше много празници и банкети та на КОМПАНЬОНКИТЕ им дойде малко възнорно, ама все пак не са копало боб или царевица, просто са се усмихвали "НЕВИННО".

Мръсни капиталисти,ние на Позитано 20 няма какво да ядем ...вие сте ми тръгнали да прахосвате пари(нашите пари)

vze go ot ustata na baba gana

Абе хора от "Дира", за вас няма ли истински новини ,та ни занимавате с глупости!

от какво ли се е уморила Обикновено хората си вдигат краката за да отпочинат а на тази тьрнаците и са вечно вирнати така че за каква почивка иде реч е неясно

Когато някоя от тези КИФЛИ дари за болни деца, сираци, бедни, тогава пишете.

Целият свят сега Венета гледа. Само че коя беше тази Венета!? Светнете ме малко, моля!

Отишла е да се нашиба до откат, там се плаща на такива. Почивката ще и излезе без пари!

Prekrasna si moja ubava 32917

Тази на живо е доста пухкава , тези снимки , яко пипнати.Кого заблуждава тази пунта мара.

ДИР, не сте достатъчно подробни в информацията, да бяхте писали ако някой косъм й се е завил накриво... Защо ни занимавате с разни БГ к...и а не с интересни и добри новини? То ясно че в БГ тъпанарите и к...те са на особено почит обаче на нормалните хора понякога им писва от простотии.

тая незнае на къде е заминала

се надява на видимото :-)

браво!сигурно тези жени си плащат за да ги следиме по света!доходна професия!!!

Дерт ми беше,сега вече деня ми ще започне с радост и спокойствие .То като гледам в България все такива са ВИП-овете,няма да е някоя жена ,с докторат,зер.Те не са толкова тунинговани,при това са и умни , а за низко конгнитивния български читател не са интересни.Друго е да си заврат носовете в нечие мръсно бельо , а и не само там

щото на Пунта Кана само евтини мастии като тая нащта ходят но трябва да се внимава че има много спин ...на Доминика е най мизерно от Карибите и има дори и руски евтини пачаври

Много красива българка. Българките нямат възраст. Г-жа Харизанова го доказва.

Ами ще си почива, не е лесно да носиш силиконовите торби на тези крехки раменца.Мъка, мъкаааа....

жена ме е по готина тя е от филипините

Коя е таз девойка ?

е . чак пък девойка!

Много добре, харесвам. Обаче защо толкова негативни коментари за мацето? Сладурана е. А вие да не би да сте по-хубави? Само знаете да съскате, естетите те дир-ници.

Снимка номер 12, нещо не е наред?! Левият крак, пръсецът е толкова изкривен и неестествен, че чак потресаващо одблъскващо... Да се надяваме , че сама си е играла с фотошопа и се е оср*ла...

"одблъскващо..." AXAXAAXAXXAAXA :))

От къде съм или коя съм...? Венетке, ще те съсипя да знаеш... Аз съм твоя кошмарен сън Н.Ло

Венета Дупедавала не ме интересува къде е, защо губите време и ресурси да лансирате подобни пачи, плащат ли ви?

Като лепнете някоя такава новина в петък,та виси цяла събота и неделя.На коѝ му пука къде е ..как и беше името..някоя си.

Язък! Беше хубава някога...

От доста време има сериозен здравословен проблем, който не може да пребори. Пак си е хубава, но е много слаба и личи, че не е добре. Дано да успее да се излекува!

Глупостта не се лекува, когато няой се роди тъп и прост е за цял живот! Така наречените кукундрели с айфони загрети от самоснимачка, са масово с тази диагноза!

Въобще не изглежда добре, изглежда...никак. Това просто вече не е тя. Преди поне имаше какво да се види и да предложи. Сега - живи мощи и много пластика. Е, остава си дълга каквато беше, или е решила и с това да се справи, като му удари един флекс?

Голям мерак да си махне бузите и да изглежда с триъгълно и скулесто лице. Според мен това й е големият комплекс. На почти всички снимки лицето й не се вижда или е в специална поза, за да изглежда по-фино или е снимано отдалече.

Да ги зарадва и със снимки на кавалите.

от какво се е изморила венетка и кои фенове преритват за нея - прави се на интересна с платени публикации

Защо ли ни популяризират безсмисления живот на подобни Венетки/минетки/?Какво точно прави въпросната дама?Мести силикона в блузката, хрупа като катерица сурови ядки, плодове и зеленчуци, цял ден се пули в огледалото и си разглежда ,,подобренията".

самата венета си плаща да пишат за нея и понеже медиите се изхранват предимно с платени публикации и реклами, не се чудете и не се гневете - всеки нормален и здравомислещ човек не се хваща на въдицата им на тези "звизди" и съответно на платеното им представяне в медиите