Шарън Стоун (58) показа страхотно тяло по бикини

Шарън Стоун, която след по-малко от 2 месеца ще навърши 59 години, отново показа колко добре изглежда тялото й.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун (58) показа страхотно тяло по бикини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мн.си проЗт :)) Едва ли ще ти обърне внимание, независимо на колко си години! По-добре възрастен и красив, отколкото млад и грозен ;) хахах

ПРЕКРАСНА. НЕ Е РАЖДАЛА, НЕ СЕ Е ГРИЖИЛА ЗА СЕМЕЙСТВО, НЕ Е ВЛАЧИЛА ТОРБИ, НЕ Е ВЪРТЯЛА ТИГАНИ. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА

Супер надарена милфка

Като вече не може да показва друго, и това си е нещо. Да му мислят младежите - баба ще ги разврати тутакси. А и те я препълват с...жизненост.

къде ми се дяна Парис Хилтъъъъън . не искам холивудски възрастни жени , искам Парис и евентуално Киммммм . моляяяяяяяя ....

Добре, че имаш лош вкус, иначе кой ще я хареса Парис Хилтън :))

А аз искам да видя Лили Павлова по бинини.

Какво да му гледаш на този окосмен ГМО гъз?

Това бабе как да не го плющиш и на 60? :)

И е водила живот, недостъпен за повечето хора, няма нищо за чудене за добрата й форма. В случая тя има вродена позитивна нагласа към живота като цяло, което е много важно (т.е. духът й!). Единственият й недостатък е от колената надолу, което прави тази част на краката да изглеждат леко ала cowboy.

От кога да се храниш здравословно (по-малко и по-качествено, което в никакъв случай не е по-скъпо) и да спортуваш е недостъпно???? Това че повечето жени се освинват, което не е задължително да включва раждане, е отделен въпрос.

личи, че снимката е актуална? Може да е от минали години и сега да я качва.

Шарън Стоун е готина жена! Има и незабравими филми.

Откога в българския език се вика бикини на двойния бански. Щото по мое време беше съвсем друго. Спрете се с това копиране, не е на добре.

Всъщност в английския "bikini" си означава точно бански от две части. Името е взето от атола Бикини, но по едно съвпадение първата сричка "би" означава "две", колкото са частите на този вид бански. Оттам по аналогия с гръцката представка "моно" ("един") е създадена и думата "монокини", тоест бански от една част. Ако това не се знае и се опита търсене в Гугъл с "bikini", ще се намерят само снимки на момичета в бански с горна и долна част. Ако пък някой мераклия реши да изплакне очите с нещо по-пикантно, трябва да търси с думата "topless", която съответства на използваното у нас "монокини", тоест обуто дупе и гол бюст...

Младежо, не ми обяснявай как се казва на английски щото от 20 години насам само с английски се оправям. Май не си схванал какво ти говоря. Докъде я докарахме - от чужбина да ви учим да пазите българския език. Едно време никой не викаше "спа". Имаше минерални бани. Сега се напоявили "спа-курорти" и хотели за уелнес. Ужас!

Каква гадост е в ума на хората щом могат да пишат за някого и неговите снимки такива гнусотии!!! Тези коментари са снимки, само че снимки отвътре на душевността ви, драги коментиращи! Такова отвращение будите, такива жалки душици сте, че снимката на една дори и 100-годишна жена никога не може да бъде грозна пред вашата същност и душа!!!

СИГУРНО СЕ КЪРТИ ОТ СЕКС.

Всяка жена иска да е красива и харесвана от люлката до гроба. В случия обаче има много фотошоп и филтри при снимането. Шарън реално е много сбръчката. жените които остават слаби както на младини и са ползвали много солариум или плаж унищожават кожата си и тя е страшна реално. Вижте ръцете на никол кидман възлести и набръчкани като на вещица.Другото го опъват попълват макияжират. Само ако сте я видели отблизо по бански можете да се изказвате,другото е преливане от пусто в празно.

Откакто майка ти наддава в килограмите, има все по гладка кожа на ръцете, така ли?

щО ПИШЕШ ЗА МАЙКА СИ БЕ КЕЛЕШ.

Раждала- не раждала, копала в АПК- то- не копала....Глупости! Да видят много от 20- годишните повлекани как е желателно/ поне!/ да изглеждат на годините си!

Бог знае какъв си Шкембо без врат , ама претенции !

По-добре 3 на по 20, в краен случай 2 по 30, ама 1 по 60 - твърдо нье....

Грую кой пък на теб ти предлага?! На теб, ако някой от циганската махала срещу заплащане ти пусне, пак добре!!!

Не раждала, лесбийка. Ни дете, ни коте! От какво да не й е добре тялото! На 58 рисува в блокче с водни боички -тежък живот!

Тя има 3 осиновени деца и е майка.

Има три деца. Осиновени. Които са точно толкова нейни, колкото ако ги беше родила. Останалите простотии, написани от Вас, няма смисъл да бъдат коментирани.

Тя може да осинови и 300 деца, но НЕ ГИ Е РАЖДАЛА! Ако не правиш разлика между осиновяване и раждане, значи си голям глупак! Не мислиш ли, ако можеш да мислиш изобщо, че има значение за фигурата на жената дали е осиновила 10 деца или е РОДИЛА 10 деца? Затова недей да пишеш глупости!

Осиновеното дете никога не е като родното. Благородно е да помогнеш на едно нещастно създание. Но нещата никога не са равни. за това има майка,и осиновителка. Майката рискува живота и здравето си при раждането и износването на плода. Осиновителката се грижи . Ако не може да направите разликата от това да си носен под сърцето и от това да си обгрижван,толкова по -зле за вас.

Порвам я кат рибка и я пълня като агънце, а пък вие умувайте на колко и е котето.

котенцето на тия годинки се е позатворило баце , биология :) та ти остават други дупки ...

Шаранката го отнася като бръмбар сламка!

Да живее ъгъла на снимане и светлината :)

Аз й завиждам благородно, че е на плаж посред зима. :) Къде е това топло местенце?

бая години.

важно е котарака на колко е.... представи си 60 годишен котарак на кво мяза....

... маруля баце ако не си виждал :) ... ромския етнос има доста сочен израз за такъв случай :)))

Ааа, това нищо не е! Шарън Стоун ряпа да яде! Наш'та Лили Иванова на 77 години показва бедър на тийнейджърка! Хеле пък като чукне стотака, тъкмо ще изглежда като улегнала 25 годишна мацка ;-)

Абе като чукне шейсетака,изсъхва...

Ех, тая лека професия на актьорите... Ама, пусто нямате връзки, за да ви оценят, а? :))) Каквито и пари да имаш, какъвто и ген да имаш без дисциплина, нищо не става. Пък вие вярвайте, че някой друг ви е виновен.

Най-добре идете си я вижте на място ако може да си го позволите и после пишете крайни изказвания.

Убава леля. Бих я уважил няколко пъти, все още има излъчване.

Такива май ги наричаха геронтофили ! Освен ако не си и набор .

Лично тази си я спомням , веднъж така се се беше разголила така ,че се виждаше тампона на фигата и !

MILF

Актриса - лека работа, никакъв стрес. За един филм получава 7-8 годишни заплати на нормален човек че дори и повече. Нормално е така да изглежда. И други на нейно място така ще изглеждат, все пак това да изглежда добре и е занаят с който си вади хляба.

Българина винаги ще намери какво да оплюе

добре е ама на снимките а и 58 не са си малко не са като 42 - 47 :) дърта кожа е .. друго си е крехко месце ... отиди в магазина и си купи месо от старо животно след това си вземи и нещо крехко сам ще усетиш разликата :)

Ivan Ivanov

кво ми биете минуси .. отивате в гоогле --- sharon stone 2016 и се насладете на реалните и снимки :) след това пак ще говорим .. направо е ад ,, нищо общо с снимките тук !!!! то бива бива лъжи ама тук прекалиха така са я омазали на фотошопа че още малко и 16 г ще я направят :) хахах

На нейната възраст повечето мераклии за крехко са с ченета.

"Дай, Боже, всекиму!" , както се казва! На тия години да изглеждаш така значи, че си инвестирал и време и пари в себе си, но и че имаш ген! Освен сравнително ненатоваренета и обременителна професия, разбира се!

таа колко ли арчи на грацко??

Не!

И на тези година става.

Освена такива снимки, симала ли се е в някой филм последните години?