Тръмп скара Риана и Азалия Бенкс

Рапърката Азалия Бенкс отново скандализира социалните мрежи, като този път нейна жертва стана певицата Риана, с която се скара заради президента Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп скара Риана и Азалия Бенкс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора явно си нямат друга работа и за клюки се ровят и на хората в мрежите. Очаквам скоро информация кой последният месец е страдал най-много от диария в Холивуд!

Само че еднвата маймуна е разбрала че е това което е благодарение на белият човек и го оценява, а другата продължава да си маймуносва!!!

тази чернилка голяма американка. няма що

Толкова, колкото и белите са американци...

ходи се изказвай за твоя канибалски вожд, ма!

две мамунки скачат на клончето. Ма Тръмп ще го отреже.

Странно как "идоли" от типа на Мадона, Риана, Сайърс и тн., които си градят образ на леки жени (да го кажем по-меко) в сценичното си поведение и съответно са основният инструмент, чрез които подобни "ценности" се промотират и възпитават в новите поколения, дават "съвети" по морал.

Много интересно явление има най-вече в Щатите - хора, които отиват там, за нула време почват да се чувстват американци без да имат гражданство. Там явно просто трябва да стигнеш някакси и вече си си у вас. Не стига това ами един ден като излезнат от там, примерно на ваканция в Европа, почват да ти обясняват как това и това трябва да се промени, за да е както в САЩ.... Отвратително поведение

В САЩ да си негър и евреин е професия.

Азалия Банкс е психопат! Тая разказваше как коли пилета в килера си за жертво приношение и после показа как чисти кръвта, а пък седнала с Риана да се занимава- трябва да я изгонят в някоя джунгла тая ненормалница!

може, ама си е родена в Ню Йорк, а другата е от Зелени нос (република де Кабо Верде)

права е Азалията! Това е като при нас някакви от анадола без една дума на български да могат да обелят, да решават кой ще е на власт!

Не се ли дадоха много права на негроидни и , араби и други чернилки. Бялата раса защо е извън закона за дискриминация относно цвета на кожата? Белите са дискриминирани от чедните много по- вече , къде е тук законът?