Министърът на външните работи стана баща на 55

Министърът на външните работи от служебния кабинет - Ради Найденов, е станал баща по време на съставянето на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Министърът на външните работи стана баща на 55 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, не е първи брак на Ради Найденов.

Като го гледам този Ради на снимката, някак си, на пърно впечатление ми заприлича на мъж с не-хетеросексуална ориентация. А като видях и втората снимка, където се гледат така влюбено с Даниелчо Митов..... съмненията ми се затвърдиха.

Този мъж е бил напълно отдаден на професията , така де на външните ни работи. Къде време за лични занимания? Колко по добре щеше да бъде, да беше се запознал с жена си преди 20 години, 20 изгубени години, той на 35г. , а тя на 15г. Е, от тук нататък ще бъдат щастливи родители. Само детето да не го нарича дядо.

според мен, на човека май не му е било до брак поради други причини - има нещо гейско в излъчването му

Тоя сигурно е по-стар от тъщата Елка.

Браво, да са живи и здрави цялото семейство! По-добре първо дете на зрели и интелигентни хора, отколкото трето-четвърто на 20-годишни неграмоници, които живеят на социални помощи!

Двадесет години разлика?!? Тоя се е оженил за щерка си... Айде, моля ви се...

Да де, ама нали "щерката" била станала първа дама.

Така е. Ако имаш пари и/или добро общвствено положение ще се ожениш и за тая дето може да ти бъде и внучка. Като нямаш и двете, ставаш моралист и дълбоко се възмощаваш. Като утеха за бедните е, че след пет години главата на този тарикат ще е малка за рогата.

Е та няма да се хване за 50 годишна, я! Да е живо и здраво бебчето - бащата е младолик...

ТОВА НИ ДОЙДЕ ОТ ЗАПАДА,ВМЕСТО НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ВНУЦИ ДА ГЛЕДАШ СТАВАШ БАЩА НА НОВОРОДЕНО ОТ ЖЕНА,КОЯТО МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ ДЪЩЕРЯ!!! ЕГА ТИ МОРАЛА !!!НЯМАМ ДУМИ!!! АЗ СЪМ НА 55 И ИМАМА 2-МА ВНУКА.ДЕЦА НЕ ПРАВЕТЕ КАТО ТОЗИ И ДРУГИ КАТО НЕГО.ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ВИ Е ЗА ПРИМЕР.ЗА ВСЯКО НЕЩО В ЖИВОТА СИ ИМА ГРАНИЦИ.ТАКА МИСЛЯ АЗ.

55 годишен баща е далеч по-добре от 55-60 годишна майка. В случая е на 35.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗЕТЯТ ТИ ДА Е МИНИСТЪР И ДА Е С 20 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМ ОТ ДЪЩЕРЯ ТИ!ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!ЧАО!