Синът на Хефнър показа годеницата си в Playboy

Актрисата от "Хари Потър" Скарлет Бърн се съблече за новия брой на "Плейбой".

Обратно в новината

Коментари - Синът на Хефнър показа годеницата си в Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Скарлет е еволюирала от крокодилче до мацка. Докато Хефнър си остава същият ръб, който изглежда "привлекателен", защото си е седнал на милионите.

Конкратно чернобялата снимка, (която е актуална) е доста несполучлива. Учудих се, като разгледах на другите снимки колко е свежа. В плейбой е доста изморена, лошо осветена, не прилича на себе си. Помислих я за 50 годишна.

Черно-бялата снимка е с нарочно търсен ефект от еднопосочното странично осветяване. И е доста добра, с фокус само върху обекта, като далечният осветен фон не е фокусиран. А момичето хич не изглежда на 50... :)

Сексът все още продава

Само тази ли е? Баща му беше къде-къде-по...

Това не го разбирам. Та си тъпкан с пари и да се съгласиш бъдещата ти жена да си показва интимните части на други. Тези Хефнер ще горят в ада.

Е ти какво предлагаш? Да си сложи бурка ли? За да не я виждат други мъже? Викаш Аллах ще ги накаже, а?

И двамата са грозновати, но си отиват.

Може да е грозновата, ама е магьосница в леглото.

Готина е.

В лицето не ми харесва. Даже я намирам за грозновата.

Просто захабена, изтощена. Но не е това проблемът само, не са продбрали правилния фотос!

О, времена, о, нрави! Намерила тази с какво да се гордее. А и бъдещото и мтжленце - да показва голотията на жениката си на всички мъже да си правят чекии над снимките и евентуално. Ама пък като погледнеш... то всичко е бизнес. Това ще вдигне продажбите на броя. Бизнесът преди всичко!

Не са само днешните времена и днешните нрави такива. Има такава категория мъже, скити хомовци, или други подобни отклонения. Радват се като показват жените си на други мъже. Сещам се за Салвадор Дали и неговата жена Гала например.

Има даже такива, които се радват да гледат жена си да прави секс с друг. Това ги било възбуждало... Сещам се и за Алекс Ломски и бившата му жена Еделвайс. Абе всякакви откачалки има по света.

Сладко миньонче.