Стрийп обвини Лагерфелд, че й проваля Оскарите

Мерил Стрийп и Карл Лагерфелд се обвиниха взаимно заради Оскарите.

Обратно в новината

Коментари - Стрийп обвини Лагерфелд, че й проваля Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо се вкара в кофти филм Мерил Стрийп. Досега беше безупречна, но никога ме е късмо да станеш за резил.

Всички филми съм гледал на Клинт Истууд в които е участвал. Но "Мостовете на Медисън" не съм заради тая баба. И той нещо си разваля репутацията там.

Страшно много ПРОСТАЦИ са написали безброй небивалици във форума! Да им се чуди човек на самочувствието - седнали да обсъждат Мерил Стрийп! Смешни сте, и жалки!

Не е сигурно .Обикновено ПРОСТАЦИТЕ се кланят на фалшиви ИДОЛИ ....нали така ПРОСТАКЕЛОВ ?

До Омерзен. Обикновенно простаците се кланят на простаци и никога не могат да оценят този, който не е простак. Наистина си смешен и жалък, защото тя не е идол, тя е талант, и то огромен. Няма как да не бъде оценен и забелязан. Опитаха с Леонардо ди Каприо, но нямаше вече какво да направят и трябваше да го признаят, а ти явно не би могъл.

Цялата, смърди, на Сйомга, която е нагълтала хайвера на 7 евреи- Жури старчета

Мерил, скъпа, и ти злословеше за президента Тръмп, пък дори не се и извини! Видя ли как ти се върна?! Ех, на стари години и с такава блестяща филмова биография, пък стана за резил, жалко!

Още един се опита да се базика с Мерил, но този поне се извинява за самоподвеждането си. А Тръмп беше жалък. Лагерфелт имал и малко чест, за което - евала! Но явно след като извинението не е прието, е било рдно сам той да каже, че Мерил не е вземала пари. Самата тя го постави в ситуация да го признае.

Педалите се извиняват. Има защо. Мъжете действат. А жените харесват мъже, а не педерасти. Тая е жена, колкото аз съм владетел на вселената.

не искам да критикивам актьорските и качества но тая жена ми е адски отвратителна и антипатична.....

.... нерадост. На някой хора възрастта много им отива, защото върви с помъдряване и много чувство за хумор. Жалко, че същото не може да се каже за една талантлива актриса. Тя с това ще си остане - може да е талантлива актриса, но я няма в човешкото поприще. Самозабравила се политикантка, която смята, че всичко разбира и всички са ѝ длъжни само защото си е вършила работата добре и е навъртяла 40 години стаж в професията.

Стрийп-тийз не се сърди, че на церемонията са я споменали като изказала се за Тръмп, вместо като добра актриса. Впрочем филмът е копиран от френски и френската актриса е по-добра в тази роля - точно както каза Тръмп надценена, награждавана незаслужено, а заслужаващите не получават нищо, дори името им да се спомене, защото не са е...ски слугинаж.

Френският филм е първи. Американците са се плеснали, че някой им използва историята и след година правят своя филм, за по-сигурно с Мерил Стрийп. Тя има опит с реални пресонажи. Във френския филм имената на прототипите са изменени. Американците карат направо. Ще гледам и двата филма пт чисто любопитство. Европейското кино едвам си пробива път у нас вече. Жалко.

нещо много взела да се изявява.

Що, Лагерфелд да не би да не е меркантилен?! Ти ме уби с аргументи, просто изтрепа рибата. Лагерфелт завижда на Мерил както възрастна дама завижда на друга възрастна дама. В тази плоскост обратните са големи интригантки. И ти не разбра за какво иде реч?! Уф, че... недосетлив(а) си! Да не кажа друго.

не си ми на нивото. Не го казвай, защото и аз мога да те ... изненадам :) Или всъщност може би си против "ориентацията" на ЛагерфелД ? Пошло и лошо, не спа ? Но е модерно !! Чок дьорт му... както казват циганите ... :))

Кой те уби?

не ти и трябва да схващаш. Научи поне малко цигански, иначе ще ти разкажа целия виц и ще се почувстваш заплашен ( отзад), не умрял...Смях !!

В статията се говори за едни пари, поискани от Мерил Стрийп (ако си я прочел). А не от Лагерфелд. А тук, коментираме статията, а не мнението ти за някакви странични събития, които, може и да те засягат лично, но не касаят статията, тъй като в нея не са споменати.

провала ти е личен. Ти не харесваш Тръмп, той не харесва теб. Лагерфелд не харесва меркантилността ти. И всеки е в правото си да го казва публично - демокрация. Нищо лично, защо се учудваш ? Каквото повикало...

Всъщност става ясно, че тя не отрича, че е поискала пари, а извинението на Лагерфелд е направо несъществуващо.

Мерил няма да сподели отричане пред публика, защото няма да слезе на нивото на Лагерфелд. А е казала, че няма извинение, защото Лагерфелд сам е трябвало да съобщи, че е сбъркал/излъгал, че е получавала пари, за да носи облекло. Ето там е висотата на положението. Но от публиката зависи колко ще разбере. Мерил е доста високо в интелекта и морала. Винаги е на ниво и не всеки може да си даде сметка за висотата й. Всъщност от цялата ситуация, описана в статията, става по-скоро ясно, че Мерил не е получавала пари за носене на дрехи. Именно в това е и намекът й, че изинението му не е извинение и че старият хомосексуалист не си признава за лъжата. А самият факт, че опитва да се извинява, говори повече от всичко, че е разбрал грешката си. АМи да си я и признае, казва Мерил, но по типичен за нея елегантен начин. Който не е за елементарни хора. Има хора, които са наистина на висота такава, че не отговарят на интригите с личностно отношение, оставят им поле, за да се изявят докрай. За целта изпозлват и намеци. Стига да има кой да ги разчете. И ако не ги разчете, остава закопан. Лагерфелд жестоко се е минал, защото много знаменитости ще се поколебаят да го наемат, заради липса на дискретност. Това е също аспект!

Колкото по грозен, толкова по морален. Само че, не виждам морал в това, да набиваш грозотата си като предимство, в каквото и да било, още по малко в масово потребление.

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД И ЗАБИ ПРЪСТЧЕТО НА ДЪРТАТА КЛИНТЪНОИДКА :))

Всъщност се забеляза, че Лагерфелт отнесе пръстче. Извинява се като ученичка, на която не приемат извинението. Много излагащо. А що се отнася до предпочитанията ти, личи си от коя класа си - предпочитате пошлостта, но иначе сте уж против еврогейщината. Всъщност сте част от нея. И опитите ви да заблуждавате са неуспешни.

НИТО МИ Е НА АКЪЛА , НИТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ... ДА СЕ СЪБЛИЧАШ НЕ Е ИЗКУСТВО :)))

Мерил Стрип трябва да се извини на всички за огромното си самочувствие и че ни занимава с нейните глупости!

Ако имаше да се извинява, щеше. Но няма за какво. Може би че не е проста като теб?

Тъпата, невъзпитана крава, не знае какво означава да се извиниш за изпльосканото насред метеното. Иначе, наистина щеше да се извини.

НА КОЙ ДА СЕ ДАВА ДЪРТАТА ГРОЗНА КРАВА,КАТО НИКОЙ НЕ Я ИСКА.КАКЪВ ТОАЛЕТ ДА И ДАДЕШ,МИ НАЛИ ПОСЛЕ ЩЕ МУ ДПАДНАТ ПРОДАЖБИТЕ. ТАЯ НАЙ ДОБРЕ ДА Я ОБЛИЧА ВИВИАН УДСТУК. ТЪКМО СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА - КРАСАВИЦИ ТА ДРЪНКАТ.УЖАС И ЗУМИЕ. ПЪК И МНОГО ТЪПА.

Лагерфелд е изкукуригал напълно. Беше оплюл и Кейт Мидълтън преди време. Отвратителен, не знае вече как да се държи от алчност. Трябва да бъде сложен на мястото му.

Ма, точно от таз коза ли?

Тази осра на Тръмп победата с квиченето си, сега е на път да осере и оскарите с претенциите си! Както е казал народа, никога не е късно да станеш за резил!

Мерил не е осирала някого, просто е казвала истината. Ако някого обаче го боли от истината, да я промени. Не говоря за Тръмп, понеже той е обречен на себе си. Никога не е късно да стане за резил за втори път, бих казал за него. Всъщност вече става от известно време. Но понеже прилича на вас, лумпените, си го харесвате.

Когато някой каже "аз казвам истината", просто, задължително е да погледнеш, кой е той, има ли право да се отъждествява с истината. За теб не зная, защото не те познавам. Но човек, като Мерил Стрийп, изхранвал се цял живот с лъжи, няма как да приема, че сега, виждаш ли, по изключение, е изтървала истината да се изплъзне, някак си, от устата й. Тази жена е актриса, макар и некадърна. Тя говори само и единствено това, за което й се плаща. Живей в мир!

На скара, с шопска салата, и половинка Препеченица! дедо Ратко, от Джурето на БеГе- наградата "Шоплука"

мерил е велика и на никой не се дава. само така мерил, поставяй на място разни демагози и дърти олигарси!

Като е Токова велика, ЗАЩО не взе Награда, от Кино-фестивала на Саудитската харейбия където е, Боготворена

Защото и други трябва да дишат. Което не я праив по-малко велика.

КАК, да се дава, като никой не я иска? Ти, ако я искаш, питай? Вече не отказва! Крък Длъгнес, меринджей

Не мирясва, дъртата брънтия! А Не Миро, заложи на "Черно", и, клекна!

Нашите коментари, са политически, защото Тя си топи Лайняната човка, в Политиката, за да оцапа Победата на мистър Доналд Тръмп Президента

Свещената туева замеуиса на топли, Куавешки, уайна! Меуил, една Стауа куанта, е във Фокуса, на обектива! Мауейша, от ЖК Факоутета

Добро утро, бабо Тудорке! Пак я почна през просото ....

И да знаеш, бабиното, че само, през просото, се излиза срещу Злото!

Баси майтапа: събрали се тука 5-6 трола боготворящи Тръмп и сипят гущери и жаби по Мерил Стрийп. Ама статията е на друга тема, бе плитко-скроени мозъци. Откога взеха да ви плащат за политически коментари и под жълтите статии, нещастно племе? По темата: Мерил Стрийп може да е вече стара, може да не изглежда добре, може да е почнала леко да изкуфява, имам пред вид прекалената енергичност с която оплюва Тръмп, но никой не може да и отнеме постиженията, които има в киното. Малко са актьорите за които като им кажеш името и да се сещаш веднага за няколко знакови роли. Аз на прима-виста се сещам за "Крамер срещу Крамер", "Мостовете на Медисън Каунти", "Къщата на духовете". "Баба" Мерил, за разлика от вас жалките тролове, е имала пълноценен живот и е постигнала много по-стойностни неща в живота. Що се отнася до репликата на Тръмп за нея смятам, че надцененият е той и това много скоро ще стане ясно на всички. При всички положения обаче предпочитах да изберат него пред Хилари. Проблемът е обаче, че последните избори в Америка бяха трагедия - трябваше да се избира между 2 почти еднакво недостойни кандидати. Не бих желал да бях на мястото на американските избиратели.

5-6? Силно overrated бройка ;-)

то и оскарите са друга тема но кои знае защо всички включват и тръмп в речите си....????????

С всеки изминат ден тази все повече се излага и негативите и в човешки план почват рязко да надхвърлят артистичният и талант. Дразни и когато човек почне да изпитва негативни чуства към друг това неминуемо се прехвърля и върху професионалните му изяви. Едва ли вече бих я гледал с удоволствие.

Знаеш ли пък колко й дреме на нея дали ти ще я гледаш? Ич! Тя си е велика актриса и има мнение, за разлика от повечето актьори и в Холивуд и по света! Та това че сульото "озарен" няма да я гледа вече с удоволствие няма да я направи по малко актриса. Като пишете малко се замислете, кои сте вие, какво сте направили и колко сте известни, не само в обществото, но и сред близките си.

Изтърсена си, от вагената на някоя, Изкуствено заплодена, от Тревясъл прч и Голешутка! И аз като "сульото", така мисля. Какво че си модел във Аризона?

Джулия

Озарена, не се излагай! Ти наистина ли мислиш, че не им "дреме" дали ще купуваме билети за филмите им? Сульото в женски род си ти! Ако не им "дремеше" на артистите и филмотворците нямаше да харчат луди пари за маркетинг на филмите си.

Тази е върхът на грозотата, простотията и нахалството ! това написах по долу но ме изтриха,още по надолу друг го е написал но си стои , незнам дир модераторите фенове ли сте на баба мерил или сте некрофили !

и да ме триете баба ви мерил няма да стане нито по хубава,нито по приятна ,нито по млада !

И да не те трият все ще си малкото тъпо к.....ле, което беснее. А баба ти Стрийп винаги ще си е на върха. Това е положението шестичке.

Мерил е супер актриса, не може да и се отрече. Но и че е една зверски алчна, себична и безумно надута кукувица, също си е факт.

Тази с възраста изкуфя и взе много да се излага.

До къде я докарахме,руските тролове да защитават американския президент!

Докарахте я до там, че един режисьор учил в Москва и затова му е дадена възможност веднага да режисира пълнометражен игрален филм. След това, усетил келепира се префасонира в пръв демократ и русофоб, за което пък му дават цяла огромна киностдия, която той от некадърност фалира. И още по-късно, отново усетил келепира отива в една явно анти българска и протурска партия. Демократи!

Ако не беше осирала Тръмп, едва ли щеше да събере и 5 коментара. Но сега е обеденила всички тролове.

Е, хубаво е от време на време да го оплюват, иначе ще се кротне и няма да прави шоу. Аз му следя напоследък изявите сред реднеците, определено много комици могат да му завидят.

Досадната вече бабичка и актриса за вътрешноамериканска консумация (защото няма значими международни кино награди) пак вдига шум около себе си с помощта на скандал. Суетата й е безкрайна!

Ти си идиот, заблуден тъп трол. Жената има повече от 150 международни награди, поне 3 оскара е печелила, а Златните ѝ глобуси са повече от 10. Прости хора сте вие платените нещастници, прости. Тука не коментирам какво е казала за Тръмп, моля.

Като я гледам, със Това, телосложение на Крава, как да допусна че всяка Награда е била платена с някаква SEX-лудорийка

фалшиви медии величаят фалшиви безкрупулни и алчни добре платени звезди

Както каза един велик човек - това е най-надценяваната актриса ever!!!

Чак пък велик, най-обикновен скандалджия-мошеник натрупал милиарди с измами и подкупи.

Врява, фалш и тенденциозност - тази доскоро недосегаема жена винаги е била откровено грозно облечена на оскар-церемониите, но никога не е поставяна в класацията на най-лошо облечените (колкото и да са безмислени тези класации).

Тази е върхът на грозотата, простотията и нахалството, надценена грозница

дарта флиорза

Уж усмихната, уж успяла , уж звезда, богата, а в същото време толкова злоба и простотия в нея! Дето викаме ние българите, на всяко гърне мерудия!

В случая вярвам на нея, щото знам колко е тъп Лагерфелд - още откакто измисли оная диета, според която трябва да не извършваш физически движения, за да нямаш нужда от храна.

Изключително надценена актриса. Не щото го Тръмп, просто това е истината.