Най-пълната жена в света отслабна с над 100 кг за 3 седмици

Най-пълната жена в света Иман Абдулати от Египет, която се лекува в индийския град Мумбай, отслабна с над 100 кг за три седмици и се готви за операция.

Обратно в новината

Коментари - Най-пълната жена в света отслабна с над 100 кг за 3 седмици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как ги свали? Моля те сподели. Аз от Нова година до сега свалих точно 5 кг. но искам още 5. Бях точно като теб. От 70 сега съм с 5 минус. Благодаря ти!

Само кръгли идиоти могат да се подиграват с това човешко нещастие, а жертвата е между живота и смъртта. Това човешко същество страда, изпитва огромни трудности и душевна мъка...

ама га яди кифтетата ни рива а??? само как сладко се е размазала на дюшека... :)

Трябва да е много Сила Духом щом е още жива на тези Години и с това Заболяване.

Жената е на 36 години и от 25 години не може да седне от бремето на теглото си. Била е на 11 годинки значи. Що за хора е имало около нея или що за заболяване? То е направо престъпление да се дава храна на такъв човек, при положение, че не може и сам да си вземе! Да не би да са целили именно рекордите на Гинес?

Как може нормален човек да се угоди на такова добиче!!?? Това е доказателство, че резаняците не са нормални хора, а добитък, тъп, прост, мързелив, глупав, нагъл!!!

Болестта й се нарича елефантиазис. В нейния случай вероятно - лимфатична филариоза, причинява се от паразит. Нещо страшно!

Физиологически невъзможно е да стопиш 100 кг. мастна тъкан за 3 седмици в легнало положение само на диета- тук са играли липотропни хормони, при това много, ама много хормони! И пак не съм сигурен, че е възможно...

В други източници пише, че жената е болна от елефантиаза, значи не става дума за мастна тъкан, а за отоци. Всичко това, което се вижда, реално не е сланина, а оток. Пише, че болестта се причинява от паразити и лекарите не трудно се наемат да правят операции на обезобразените крайници.

Можеха да изчакат малко да качи още 12 кила и да стане половин тон

Даваха по телевизията някакъв мексиканец, също не знам колко си килограма. Превозваха го с платформа и живееше в гаража. Преди се хранел с бургери, сега със запържен ориз със зеленчуци ... не го виждам с такава диета как ще отслабне.

Luna0102

Мануел Урибе (592 кг.) умира на 48 г. през 2014.

Дано да има късмет да отслабне с още триста кила! Стискам й палци!

Luna0102

3 седмици на разхлабително и включено парно посред лято?

Причината за такова чудовищно напълняване явно не е в обилното хранене, а по-скоро е някакво заболяване.Едва ли има човек на тоя свят, който би искал да изпадне в подобна ситуация.Нечовешко е да си сипят подигравки по адрес на такъв човек.Достатъчно е, че и той , и близките му ужасно страдат.На никого не пожелавам такова нещастие, даже и на тия, които мислят , че са богопомазани и смело и грубо се подиграват с човешкото нещастие.

Luna0102

Това е плюскане до припадък. Заболяванията идват след като се появят масивните телеса. Иначе нямаше да отслабне с диета за 3 седмици 100 кила или вече е здрава?!

Нормалният човек и не плюска до припадък и за това си има причини - психологически или увредени центрове в мозъка и т.н. Много хора обичат да се забавляват с храна и ядат по много, но чак такива чудовищни габарите не достигат, остават си "нормално" дебели.

Лошото е, че в мнозинството от случаи не се касае за заболяване, а за системно преяждане с нездравословна храна. Не знам какъв е случят с тази жена, но за да стигне тегло от половин тон, храната е имала голямо значение. Дано да успее да влезе в норма с времето.

Не можеш да станеш 400 килограма без дългогодишни усилия. Гледайте TLC - има предаване за тези хора. Сигурно в 1% от случаите е хормонално, но и това е придружено с 8 хранения на ден и 4 през нощта.

Ясно е,че не може да се изправи самостоятелно. Едно не е ясно кой и с каква неясна цел и подава храна да я поддържа в този забележителен обем? Достатъчно е подаването на храна до устата и да се преустанови и тя сама ще стигне до състояние да става да си я осигурява.

предполагам физиотерапията е била следната: сложили в една чиния 10 пържоли и почват да я мърдат пред очите и... изгорените калори от очните и ябълки и отделената слюнка е довело до сериозните резултати....

Най-ПЪЛНАТА?? Що за "политическа коректност" ? И за слепите е видно, че тази на снимката не е пълна, а ДЕБЕЛА!

Ти да не си слаботелесен, бе чуек? А какво да кажем ние с гайдите - т.е. дето сме два пъти по-тежки от тебе? Всичко можеш да правиш, ама тежи, все едно са увеличили двойно гравитацията.

както казват - размерът има значение. ако бе 2 метра друго щеше да говори. ма кат е кинта и двайсе ;)

Те първите килограми (и нека го разглеждаме като процент от теглото, а не като килограми) се свалят най-лесно - представляват главно вода и разни ненужни подробности. След това обаче идва интересното... Струва ми се, че при тази дама ще трябва сериозно да се реже - десетки и стотици килограми плът, медузи и сланина... Радвам се, че не съм на нейно място!

Всеки ден живот на това нещо му е извратен "подарък" от Бога.. или май Дявола. Какви неща си причиняват хората само.. не спирам да се изумявам.

Секси е- на едната нянка може да си легнеш, а с другата да се завиеш.

снимки преди и след

Да отслабне с още 200 кг. тогава ще си проличи разликата.