Избягването на млечни продукти може да е опасно за здравето

Учени установиха, че избягването на млечните продукти като цяло може да е много по-опасно за човешкото здраве.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имайте предвид, че западните страни и САЩ нямат бяло сирене /освен в арабските и други екзотични магазини/, така че навсякъде става дума за жълтите сирена /кашкавали/, които са много по-мазни от бялото сирене.

ОТРОВАТА Е В ДОЗАТА. ВСИЧКО УМЕРЕНО Е ПОЛЕЗНО

Първата ти част от изречението не се връзва с последната. Отровата и в по малко количество е отрова, а не полезно вещество.

cwetence

Ще се учудите колко от билките могат да бъдат И отрова. Същото важи за веществата, които отделят змиите, скорпионите, пчелите и тн., когато жилят. В малки количества са лек, в по-големи - отрова.

И така изобщо не разбрах да ям ли или не млечни продукти. Един ти каже едно,друг обратното. Мисля че организма най-добре чувства от какво има нужда.А всеки организъм е различен.

А наркоманите имат нужда от какво?

Отвратителна и гнусна лъжа. Само да попитам какво има в нашите млечни продукти освен антибиотици хормони и всякакви други гадости.

Хормони има във всеки продукт с животинско съдържание.

А защо си мислите, че технологиите на производство в другите страни е по-различно и че чуждите компании са "по-добрички" към клиентите?

Абе, тея учЕни няма ли най-накрая да се уточнят кое е вредно и кое - полезно?!

Кои са тези учени и на кой научен труд се позовавате? Защото от както не ям млечни продукти е не пия мляко се оттървах от непрекснатото подуване на корема ми и съпътстващите го усложнения. Не е зле като пишете на такива теми, да пишете отговорно и да цитирате източника.

По добре е да се пита кой дава парите за тези изследвания. По резултатите това не е трудно да се предположи. Бебетата над 1 година обаче сигурно няма да са съгласни. ;)

Абсолютно подкрепям Джулия! От години избягвам млечни продукти и се чувствам чудесно. Да не говорим, че и алергиите вече ги няма.

Непоносимост към лактозата, ли имате Шмулио? Що се не... на... в... да... в... на... в....???