Украйна може да бъде санкционирана заради Самойлова

Европейският съюз за радио и телевизия (ЕСРТ) може да наложи санкции на Украйна и временно да я отстрани от участие в "Евровизия 2017" заради Юлия Самойлова.

Обратно в новината

Коментари - Украйна може да бъде санкционирана заради Самойлова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-странното в случая е, че украинците уж били готови да пуснат друг руски изпълнител, който нямал проблем със закона им. Ами че те имат списък със 140 (да, сто и четиридесет) руски изпълнители, на които забраняват достъп до Украина. Т.е. руснаците трябва да пуснат някой самодеец от село, за да ги представлява. Мирише на политика, та се не трае! Иначе и руснаците, и украинците имат много качествени изпълнители, просто тази ситуация е нелепа

Няма да престана на твърдя, че Украйна е права. Справедлив или не това е закон! И дори да я пуснат да участва в Евровизия, всички хора в Европа ще се настроят срещу нея заради това, че е пяла в Крим и участва въпреки украинския закон (т.е. че участието й е демострация на сила и наглост от страна на Русия). Следователно нейното участие вече е компрометирано! А що се отнася до тези, които във форума на Дир пишат, че няма такава държава Украйна, ще ги призова да се засрамят, защото има цял народ, който иска да се управлява отделно. Ако се мисли така, както мислят те, тогава и кюрдите, които са повече от българите означава че нямат право на държава и че вероятно така са схващали и българите, когато са се освободили от турското робство много народи и държави!

Делтонр съжалявала"! Как ли пък не! нали те допусаха политически коректно една конюнктурна песен на Украйна да спечели! Долни лъжци

Какво правят руснаци и евреи на ЕВРОвизия. Да си мерят азиатските питки и да не ни занимават чутовната си агресивна простащина.

Този конкурс отдавна мирише на лайна.