50-годишната Хали показа гърдите си в Инстаграм

Хали Бери публикува своя еротична снимка в профила си в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - 50-годишната Хали показа гърдите си в Инстаграм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички 50-годишни каки, ако изглеждаха така светът щеше да е по-хубаво място!

Искам да правя секс с нея.

Пипани са, не са истинските.

Колко жалко изглежда човек в опитите си да бъде харесан окъдето следва, че никога не е късно да станеш за резил.

Тази не е ли малко старичка за да се снима?

преобладават дъртите и това не ме учудва. нали и те имат нужда някой да им го вдигне :D

Ти не си към дъртите, нали. На колко си години?

Само 2 black women досега съм харесал като жени - Уитни и Хали! Ако Хали знаеше к'во мачкане ще й приложа не само на гърдите й, да ме беше потърсила отдавна! :-) Страашно exciting сладурана!!!!!!!!

тая късокрака чернилка не ми харесва даите нещо младо и свежо

Продължаваш и продължаваш. Сбърка сайта. И вече ти препоръчахме Гери-Никол, но не щеш.

моля? къде има статия за гери?

ЕЕЕ най-сетне и една дърта пр*нтия, ДЕТО ДА СТАВА. Браво бе само така. Не като оная от вчера с огромният диференциял.

-е да ги показвавала когато е требало сега даже е гадно!!!!!

Прочетох уводната статия и сега се чувствам по-тъп. Той и съседа Боре казва,че най-обича секса и Коледа,ама Коледа била по често. Не знам какво има предвид. Но жената си я бива,като я разгледах отблизо с очилата установих,че не съм бил така превъзбуден от времето на Чешката инвазия през 1968-ма година.

Не я знам коя е тази Хали, ама цяло лято по плажа се показва и вижда повече отколкото на тази картинка. И сега какво ще правим????

Не е добро място за живеене там,където с две млечни жлези и един детороден орган постоянно показвани на публични места можеш да оказваш влияние на Законодателния Орган. Не,не е! Освен това,трябва да има и още нещо.

арна бабичка

Това е Хали Бери,тя и на 100г.може да си ги показва.Сега вече не е проблем корекцията на части от тялото.Хайде не онемявайте.Живота не е само цици и дупе.

Слаба ви е фантазията какъв секс може да предложи една 50 годишна жена с опит...навсякъде, особено ако е спортен тип като Хали..

Слаба е фантазията понеже няма да се случи да легна с аутдейтната пенсия. Плюс това може да се гърне докато го правим

Няма да се случи да си легнеш с никоя, естествено и с Хали Бери няма.

Жената е такава, на колкото изглежда, Хали Бери изглежда на 30, а мъжа е такъв, какъвто се чуствува, аз се чувствувам също на 30.

Да де, ама когато разликата в усещанията ти и реалната възраст е повече от 5 години, най-вероятно е да станеш за посмешище. Иначе нищо лошо няма.

Не е вярно, застъпвам се за "пенсионера". От най-ранната си младост се възхищавам на хора, които изглеждат и/или се чувстват с 20 години по-млади от възрастта си. Пълно е с такива. А това да си +/- 5 години не се брои, никаква разлика не е това.

Отново двама-трима несретника се намърдаха в новина за 50 годишна мацка и опищяха орталъка с личните си драми. Успокойте топката бе, драги. На всички е ясно, че ако толкова много харесвахте 20 годишни, то или нямаше да се навъртате тука, или щяхте да сте великодушни към дъртачките, защото не ви касае кой и по каква причина ги харесва или им го слага. Ама пустите ви бивши, които са ви били шутовете са ви трън в окото, как ще да пропуснете шанса да си изцедите жлъчката. Тази тема с красивите 50 годишни страшно ви вълнува и ще продължи да ви вълнува и след 70. Другаде пробутвайте истории за стари грозотии, защото сте силно пристрастни и имате недоизживяна болка на тази тема. Психолозите го наричат ФИКСИРАНЕ. Докато не ви се случи нещо хубаво в живота, което да ви погълне и пречисти, ще продължавате да бълнувате на болната си тема и да обикаляте около възрастни разголени жени.

Сбъркани психолози с геронтофилски наклонности, очевидно зарязвани от бивши, дават съвет на младите да изберат старото, сбръчканото, вмирисаното. Дайте път на младите, стига сте ни заливали със фотосесии на живите мъртви.

Младите сами да си преправят пътя, никой не им е длъжен с нищо.

Бях, не знаех че си падам по зомбита:-). Болните мозъци фиксирано доказват, че са болни.

Тоя пък, безсмъртния :D Какъв си значи, ако не зомби? Прав си, че си вмирисан, щом избягваш да се миеш и бръснеш, за да не припаднеш от гледката.

Знаеш ли колко е забавно как пътуваш с еднопосочен билет към град Старост и там ще доживееш всичките си дни. Ще получиш гражданство дето се вика :) А в препълнения вагон си единствения, който се тръшка пред останалите пътници: - Долу гражданите на Старост, ууууу, смърт за старците :) Това да не се осъзнаваш е белег за лудост, а още по-смешното е, че сигурно се надяваш да те изхвърлят от влака на междинна спирка. Не бой се, няма. Пък и вече влакът стигна покрайнините на Старост, малко остана :))

жената си е супер.... и на 35 да беше пак си бива... а писачите дето не са виждали писанка от години, а своето по-отдавна по-добре да позамълчат - поне ще изглеждат интелигентни...

Не смятам, че повечето постващи тук са схванали темата. На едни им личи злобата към всичко, което не са и не могат да имат или да постигнат. А някои стигат чак до там, че сравняват Хали Бери с някакъв, ако не бъркам, Калин Врачански ли, от Враца ли, явно някои хора доста време стоят в дира-а.

Добър вечер, бай Ганьо!

аз схванах темата 3 пъти, чак ми се схвана дясната ръка! щот съм много потентен! като я хвна тая мале ква жена къв секс ще отнесе! и дираджийските модератори ще ги сложа да гледат и да се учат!

Teзи гърди , колкото и да са сочни си остават ,...НеБелите гърди на една "актриса", която освен с някакви филми за върколаци, изУмруди ..пардон мутанти и други подобни , не е известна / оценена /от никой.Иначе ако няма подобни списвания (както ги наричат някои НеБългари постове) никой никога не би се поиснтересувал от нея.

Swordfish

Калин Врачански е наш български актьор. Хали Бери е неква отвън океана, не знам ква е, що е, нито ме интересува.

..а стига бе хактьор...или НАБЕДЕН ЗА АКТЬОР..СИРЕЧ НЯКОЙ ГО Е ИЗЛЪГАЛ , ЧЕ Е ТАКЪВ..

като не ти харесва, не го гледай, други искат да го гледат, и нещат хамерикански бози

Не видя ли зърната,все едно,не съм виждал цицата!

Цицата май е истинска.

на млади години... ама гледай да седнеш преди това, че там такъв е урунгел, ча мамата... нос, цици, перука - всичко е изкуствено... краката й са криви, характер е отвратителен, кучка от рядко срещнати кучки

Ей, свекърво недо.бана. На ниво си и днес :)

До момента под тази статия има 77 коментара, за Мелания Тръмп- близо 100, а под статията, че Калин Врачански ще изиграе в театрална постановка един от най-големите ни творци Алеко Константинов - само един коментар!!! Просто си заслужава да се отбележи, но едва ли е учудващо. Какъв интерес, какви напъни да се коментара полуголи, олекнали жени, коя какво си показала, с кой спала, въобще всичко живо вече се разчекна и се чуди какво да си покаже с надеждата да не сме го виждали... Изводът - и преди 200г., и сега и след още 200 нищо не се променя, 90% от населението на земята са прости, затъпели хора, без интелект и мимимален опит да разсъждават, манипулируеми, НО с огромни претенции... те нямат нужда да коментират постановка, книга или нещо смислено и добро, което някой е направил, ноо си умират да коментират телесата и простотията на другите, просто защото това им е познато и от това разбират, не е нужно да мислиш, да разсъждаваш, да се нспънещ за нещо

...Че кое калин врачКОВСК..???...КОЯ Е ХАЛИ БЕРИ.!!'

До 321: Ами отиди на театър, току виж чуеш и за Алеко Константинов, той е написал една книга, в която разказва за такива като теб, казва се Бай Ганьо

Малко ми се струва , че си пообъркал темата...или пък слагаш Алеко Констатинов и Калин Врач. на едно дередже..???

До момента под тази статия има 77 коментара, за Мелания Тръмп- близо 100, а под статията, че Калин Врачански ще изиграе в театрална постановка един от най-големите ни творци Алеко Константинов - само един коментар!!! Просто си заслужава да се отбележи, но едва ли е учудващо. Какъв интерес, какви напъни да се коментара полуголи, олекнали жени, коя какво си показала, с кой спала, въобще всичко живо вече се разчекна и се чуди какво да си покаже с надеждата да не сме го виждали... Изводът - и преди 200г., и сега и след още 200 нищо не се променя, 90% от населението на земята са прости, затъпели хора, но с огромни

И кой е Валин Крачански - рецитатор.

Имала бабата, показала!

Последния път като си размята циците пред камера й връчиха Оскар. Сега какво ли ще й дадат?

Нещо вкусно?.... Сигурно й харесва да лапа саламче?

Бай Пешо от село вчера ми показа напуканите си ръце от работа цял живот. Ама човека няма Инстаграм да ги види цял свят. Аман от коври.

Е то пък голяма гордост да бачкаш цял живот като вол. Това говори само, че си прост човек. Къде, къде по-престижно е да си учил и да станеш поп, кмет или учител в селото, дето живее бай Пешо. Ама явно е, че няма акъл бай ти Пешо. Така че не го хвали

Аз пък за сефте чувам, че за да станеш поп или кмет трябва да си учил. Убягва ми тука нещо.

С две висши дали съм много прост,как ти се струва? Навъдиха се някакви професии и други подобни,които не са ми по сърце.

Ми тя по принцип с актьорска игра не може да бъде запомнена. Освен и ако там не си покаже циците. примерно в парола Риба Меч.

и къде точно си ''показа циците'' там, освен със сутиен ? Май не си гледал филма, та не ми е ясно как изобщо го коментираш

По-добре изглежда от 50 годишната Синди. Благодаря ви че след като с години ви повтарях как се пише името й, накрая сте се научили.

дъртите лелки със свлечени гърди ли са актуални днес?

явно :)

Женски гърди не сте ли виждали? Горките живи трупове, които умират от хумическа атака в Сирия!

парола Риба меч. меча се надига гледайки я

И това парче чукна петдесетака? Ще взема да й занеса нещо вкусно и аз...

Със здраве да си ги ползва и след 50 години да ни ги покаже пак.

Снимала си увисналите меса и плебса се подмокри. Представям си тези, които я харесват какви страшиплъшци - путоплашци са.

Такива като тебе - чекиджии, жена не видели - сте спецове само в порното, и то макс. 1-2 жанра с лолитки. Не се излагай, чиче.

Казала Лили Иванова и завидяла на младите. Освен това имаме и повече опит от вас, вибраторките.

Става. С дълга коса е по-привлекателна

Е, честно, не разбирам какво им става на тези 50 годишни жени та все си показват циците. Като стигнат една определена възраст и хоп- изгреят голи, полуголи, разчекнати... Имам лееко обяснение (климакс най-вероятно), ама не се ли усещат, че не е пък толкова зор да им гледаме срамотиите :)

Опитва се да реставрира кладенеца, брикета, ама не знае че вода трябва за това.

Ти не си маца, а си оня увисналия пацо.

Абе и аз мога да покажа петдесетгодишния си хей , обаче ще ме изкарат извратен и , затова си го държа в гащите !

Тая още си става за здраво ибание!!!

Но ти едва ли ставаш след като тя те възбужда..

Смятай колко си зле, толкова активно да коментираш нещо, което "не става". Аре бегай при Гери-Никол.

а теб щом не те възбужда такава жена, значи си гей. Лошо няма де ..важното е да го приемеш и да продължиш напред.

Идвам! И нося нещо вкусно в гащите. 25 санта щафета "Камчия"

Тя с това закусва, ве. А за вечеря си поръчва 50 санта бахур от дядовата кръчма.

За 50 г си е супер ... Удри Бй Филипе не бой ся .....

50-годишната Хали пръдна с гърдите си в Инстаграм

Аууууууу, коуко секси! Са шси напълна манерката и ша мачкам патладжана неуротично

що като удъртеят жените изпростяват?

Защото има тъпанари да им връзват

Нейните снимки само загатват еротика, но не са предизвикателни. Вярно, на тази възраст приоритетите трябва да са други, но пък не е лоша жена и снимките са приятни, а не пошли. Художествена фотография му викат на това.

Извинете, художествена фотография или порнография,?

Интересно, за Порнела-пути с безумните болнични снимки имаше по-ласкави изказвания. А за тази нежна красавица бая повърнато се изля. Нищо не може да промени красотата и младостта й, вие си плюйте. Нищо общо няма тази ефирна невинна снимка с филма на ужасите на Орнела.

Ех,пропуснали сме значи! Пфу!

Нежна красавица?!?!!? Я пак! Това по-скоро прилича на черен късокрак мамун с мустаци между зъбите... Да ме прощават мамуните.

Много си груба, Янке, пращиш от тестостерон. Как са мустаците, растат ли?

Тая няма да миряса докато не си покаже и сливиците.

50-годишната Хали показа чувалите си в Инстаграм