Венета разкрива кой с кого спи и как се подписват договори

Венета Райкова, която слезе от телевизионния екран и се зае с писане на книги, разкри подробности около новата си творба.

Обратно в новината

Коментари - Венета разкрива кой с кого спи и как се подписват договори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО ТОВА Е АВТОБИОГРАФИЧНА КНИГА, В КОЯТО ВЕНЕТА РАЗКАЗВА ОТ СОБСТВЕН ОПИТ КАК Е СКАЧАЛА ОТ ЛЕГЛО НА ЛЕГЛО, ЗА ДА И ПОЗВОЛЯТ ДА ИМА ПРЕДАВАНЕ !

Омъстителните и уплашени телевизионни хлеб арки са изпълзели масово да оплюят Венета , като се надяват да омаловажат откритията и.

Като споменавате леглото, г-жа, и прехвърлянето от едно легло в друго като средство за кариера, защо не споделите собствения си опит в това отношение. Имам чувството, че можете да напишете поне няколко бестселъра по темата.

Прав си , колега - цяла академия може да открие - основна тематика - един от етажите на завод "Електроника". и малък хотел в Горна Баня , и частна къща в Бояна , итн. Там вече си е Вени, не вендета.

Тази, освен да рови в мръсното бельо на хората, друго може ли, въобще?!

Така е абсолютно навсякъде в България, не е само в телевизията.Падение!

Венета, Вече има книга със заглавие Вендета и то БЪЛГАРСКА! Ти провери ли или не можа да измислиш друго име?

... метресата на... славковите...

Някой чел ли е другите й книги?

"От нея ще видите колко малка е крачката от леглото на оператора до леглото на продуцента." Автобиографична, начи, ще е книжката...

...леглото на оператора.... Е че какво му е лошото? Дай боже на всички млади жени.

Страхотно! Значи с телевизионната и кариера е свършено. Оттук насетне никоя кабеларка няма да я вземе на работа, камо ли голяма телевизия. Порти никой не иска.

Що,бе,много важно че няма да я вземат,тя и не се надява!Нека да чуем за "порнографията"?

Тая отдавна вече е бита карта и за нищо не става-нито за телевизия,нито за леглото на някой продуцент,тя затова и е толкова отворена. Иначе, предполагам,бая лични истории би могла да предложи в тази връзка

Да знаеш, че след СиЕнЕн, Дискавъри, Нешънъл Джиографик и Мецо най-обичам теб! Преди се ширеше само за актрисите "От дивана - на екрана!", а значи вече така било и при вас? Вече си обяснихме кариерите ви и ще спим довечера по-спокойно. Да знаеш, душко, че почти никой вече не ви гледа, може би само по селата със затихващи функции няколкото старци на доизживяване и толкова. Дори и прогнозата за времето я знаем около месец по-рано благодарение на над 1000-та програми и предавания с лопата да ги ринеш и колкото ти душа иска! Ако продължавате с отмъщенията, ударите под кръста и мърсотиите, ще накарате и последните зрители да съжаляват за времената на Батето Иван Славков - май след него и телевизията у нас се спомина, а? Я се усмихни, излез на шопинг и си купи нещо, пийни с приятелки по едно в някай бар, завърти си младо гадже-водопроводчик, още не е фатално късно. Защото и Христа е рекъл: "Не съди, за да не бъдеш съден!" А сега отивам на глас народен, за правда и свобода да отдам живот, тяло и каквото там се изисква тази вечер.... Твой любящ: Ботйов, поет и текстописец

Коя ли може да е жена на продуцент, която се бута навсякъде, коя ли ще е. Не е ли една,която е " най- добрата"?

Дааа, още едно доказателство колко е малко разстоянието от малкия мозък до големия мозък в главата на лицето от снимката!

Надявам се, че никога повече няма да се роди толкова отмастително, лошаво и подло същество като Венета Райкова. На мен лично не ми е направила нищо, но страшно много хора са пострадали от нейната пословична манящина да говори все "вярни неща" за когото и да било! Възмутително, книга "Вендета", сигурно някоя клетва ще я постигне след последните отрови, които бълва!!!

Ха ха,не се съмнявам,че книгата ще е вендета.От тази жена лъха много омраза,усещахме го от екрана.И от това пак ще припечели,сигурна съм.А казват,че злобата не хранела.....

Една проституираща срещу кариера и убедена, че всички са така излиза злобата от остаряването си и липсата на ликвидност, породена от ниско атмосферно налягане в горните етажи. Ама пък се намират балами да ги прибират такива нелачени торби с презрамки.

Някои хора освен с клюки, с друго не могат да се занимават. В това я бива, жената. Ако имаше нормална диплома и някакви заложби ... щеше да се занимава професионално, но ... уви!

Въпрос на вкус и интелект, Венетке. Щом това те кефи. Жалко!!!

ЗАНИМАНИЯТА НА ХОРАТА СЛАГАТ ПЕЧАТ НА ХАРАКТЕРА ИМ.ОХОТНО ВЯРВАТ НА ОНОВА КОЕТО ЖЕЛАЯТ. НА ВЕНЕТА ЩЕ КАЖА,ЧЕ ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК И ЗАСЛУЖАВА ДА ГО ЖИВЕЕ ПО ДРУГ НАЧИН. ХИЧ НЕ И ВЯРВАМ НА ПИСАНИЦИТЕ. ДОКАТО ВЪЗХВАЛЯВАШЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА, ШЕФОВЕТЕ СИ, СЕГА ПЪК ВЗЕЛА ДА КОМПРОМЕНТИРА. НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ВСИЧКО, ЖИВЕЕМ В МАЛКА ДЪРЖАВА.А КНИГИТЕ И СА ОТВРАТИТЕЛНИ ИСТОРИИ ЗА ОРГИИ И ОТВРАТИТЕЛНИ ЖИВОТИ...

Венета по същия начин ли толкова дълго беше на екран и имаше самостоятелно предаване?.Някак си всички стават много смели когато ги свалят от екран.

Венето ма, пусни некои видео. На голи приказки не вервам!!!

напук на пишещите по-долу дупе даци и д лизци - аз пък привеtствам смелостта на венета да каже тези неща. Защото не е лесно в тази скапана държава да кажеш истината. А на писалите по=долу платени коментатори ще кажа - вие доведохте България до там, че да я управляват некадърници, а да ни ;ъжат и баламосват от екраните отрепки' Още неседнала на стола телевизионен и към ципа, нали

Този ШекспирТ на клюките защо не ги каза докато беше вътре...

Щото в леглата не са я допускали смикрофон

И с какво въпросната книга ще е по-различна от "кафявите"...дори не мога да кажа "жълти" вестници,освен с факта,че ще има повечко страници. Звучи,като истински "бестселър"-книга с огромна художествена стойност на една ква,която също е минала не през едно легло,за да седне в стола на водеща

Не с художествена стойност, а със стойност на истината- за хората, които ни поучават от екрана и се правят на света воапита, а всъщност са обикновенилъжци, нагаждачи и продажници. Но малка верочтност в промитите ви мозъци нещо да просветне.

Ти на колко години си, че ти е нужно да те поучават от екрана?

Венетке,венетке,гола вода си.Язък за Тишо,смачка го.И сега какво очакваш_да ти ръкопляскаме?И ние знаем,че нещо като не става с пари,става с моного пари .Ако не с чукане

. у нас "свестните считат за луди" Та и ти с Внеета. Макар че Венета не е точен пример, но ще светнат делата на ТВ звездите.

И кво ?!

изритаха я отвсякъде и сега седнала да пише книга с мръсните тайни. Слабо ме вълнуват тези глупости, това са драсканици за някакви отегчени лелки. Но явно си има аудитория тази особа.

чиста вода ненапита, като урановата. Наглост, като започнат да я съдят леле мале!

Откога нещо (зашщото не е книга), написано от тази... особа (защото не е журналистка) е наречено "творба", а това да сееш клюки и да се вреш в на хората мръсното бельо вече се нарича "смелост"?! О, времена, о, нрави! Хора, опомнете се!

Да си на топа в устата и в окото на топ клюките, означава да си ВИП. Хората УмрАт да са известни, па ако ще и печално известни, каквито реално повечето ВИП-ове и "звИзди" са.

Ех, ВИнетке, и ти не си цвете за мирисане ич...