Памела Андерсън се снима гола на 49

Една от най-сексапилните актриси и най-успешни еротични модели в историята Памела Андерсън доказа, че още го може.

Обратно в новината

Коментари - Памела Андерсън се снима гола на 49 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секси лелче. Господ години да и' дава ! :)

Русо, но не и глупаво девойчето.

Да и е много, ама наистина много права.

Е как за какво, за роля - мъни. То и при нас е така!

При наличието на фотошопа и на 109 да е пак така ще изглежда.....

еййй, така и не направи един филм за възрастни с няколко афроамериканци, тази моралистка

Веселина, будиш жалост. Не е нужно да лакейничиш пред тоя, който ти се подиграва.

Малко бъркаш посоките. Будиш смях с неадекватните си преценки.

Нищожна - не. По-слаба - може би. Знаеш как е - нещата, които си заслужават, изискват усилия, не можеш просто да се пресегнеш и да си ги вземеш. Ще ти стискам палци, и моля да не се превръщаш в домакиня, а да си държиш на това да бъдеш жена.

С фотошоп Памела Андерсън и на 90 години може да се снима гола.А и кой знае дотогава какви технологии и трикове ще бъдат измислени.Иначе натюр на на 49години Памела е завехнала марула,всеки може да го провери в Гугъл.

Абе тъпанари,без готвене няма секс,както няма секс без добро хранене. !Много се е гот първо предразполагаща трапеза,салатки,мезета,хубава ракийка ,уиски,винце ,но всичко умерено,възвишени разговори и след това поетично е...е рафинирано с шоколадова глазура и "Рондо капричиозо" от Сен Санс.Тия по-долу от секс не разбират нищо. Чикиджии 3та каруцарска категория!

Сигурно и баня не ползват!

Ще и ям фекалиите дори... отивам да си ударя една злобарка!

Това става с фотошоп.То и Лили Иванова я снимаха и тя беше перфектна

Да живее фотошоп.

Видях. Не е добре. Не разбирам за какво ми е да гледам уменията на някой във фотошоп? Като изключим това, няма много какво друго да се покаже. Не става. Чак и татусите са и изтрили, а за целулита изобщо да не говорим.

Да не се е преработила нещо. Цел живот снимки, сериалчета. Редовен секс с млади мъже. Евала на мацката. Много 20 годишни момета мустакати и пъпчиви и с оня тъп поглед. Годините нямат значение. Зависи си от жената.

Добре че си е сменила оная ужасна прическа с която се подвизаваше последните 15 години - изглеждаше като някаква пенсионирана матрона.

Къде е татуса на ръката?

Единственото, което тази госпожа (госпожица?!) е можела и може да прави в ТОЗИ живот е да се съблича!

При 8 до 9 милиарда човешка популация - повярвай ми, и това си е нещо, защото има някой и друг милиард дето нито може да се съблича, нито да се учи, нито да работи - Справка: малоумниците с Алах акбар в устата.

Това е една "Узряла Чепка Грозде" на асмата, но е високо и ме е страх, ако тръгна да се кетря по стълбата за да я "докопам", да не падна и да си счупя "онази работа".

Са я разкрасявали два месеца с фотошопа.

Да не я бъркаш с мама

не....но като знаем какви "фиданки" са Макдоналдс гражданките и е ясно, че е работил фотошопа...

Остави тая работа, Веселина. Последното, което искам, е да се оженя за домакиня вместо мацка. Искам готина, весела, умна и обичаща себе си жена с амбиции по-големи от тенджерата под налягане, а не готвачката леля Мара, а ако сам не съм се научил да си сготвя един боб, та чакам от жена си, проблемът си е мой. Сарказмът ти ми е пределно ясен, но не си струва да чупиш нерви, че пълзят насам-натам примитиви с акъл в тенджерата и салатата с ракията, дето очевидно не могат да си ги приготвят сами. Дръж фронта, че и при жените положението не е цвете. Поздравявам те със стихотворението "Направо си жестока!" ПП. Сиамката ти ми харесва.

искам да се запозная с теб лично и ако си секси може да се позабавляваме

хахаха. Джак го налетяха обнадеждени от околовръстното.

Поласкан съм, но не съм секси. Средностатистически съм и пия много. Съжалявам. Радвам се обаче, че имаш същите нагласи като мен.

От жени разбираш на теория явно. Всеки един човек - мъж или жена, който не ИСКА да готви, не става и за останалите работи. Готвенето е въображение, активност, внимание, усет, желание, наслада и много още. Неумението и нежеланието да готвиш = асексуалност. Гаранция 100%

Не съществува такава връзка между готвенето и сексуалността. Сексът е нещо много повече от задоволяване на глада. Същите неща, които си изброил за готвенето се отнасят за танцуването и за много други неща.

Да разбирам, че за теб лелката-готвачка в някоя закусвалня е връх на женствеността? Или че сексът и манджата са еквивалентни? Да не си лягаш с готвачите от по-елитните ресторанти случайно?

Нямаш чувство за хумор...не ставаш...

Нямам чувство за хумор, че и не ставам?! Олеле. Ще се опитам някакси да преживея твоето неодобрение!

явно много са се променили, щом домакиня вече е обидна и унизителна квалификация за съпруга в промитите от реклами мозъци. Готвенето и яденето са главните и най-важни процеси, които поддържат живота и да се подценява това е меко казано глупаво. Да не говорим, че е много отговорно да се грижиш години наред за здравето на другите членове на семейството, а не да сготвиш нещо набързо когато имаш настроение, а когато не ти е кеф - да ядат всички пица или пържени картофи.

Най-накрая един свестен мъж ! ;)

ХАхахахахахаха, умирам

Тази и на 60 ще е по-секси от брат Уилямс, дето някой го е забременил.

а сигурно може да прави и хубав м...т.Ама съм сигурен,че една боб чорба не може да направи.Вече има първите признаци на "залеза".

Изглежда като Проститутка, от тия които сме гледали как чакат клиенти по улиците.... Преди 25 години, когато падна комунизма и Тодор Живков, приказвахме че българите и Българките са най- красивите и най- умите по цял свят... А какво стана сега ??? Заради западните технологии (Емтел, Вивком, Глобал и коли), живеем зле, изглеждаме зле и се разболяваме...

Оххх ще я дера като побесняло куче!

Прилича ми на Ким Бейсинджър в лицето в момента.

Мен пък ми прилича на Десислава в лицето.

Абе аз бих я думнал и на тази възраст.

Тяло за грях, дето са казали хората! Ама имала нисък интелект- тя няма да става програмистка ,я!

Нисък интелект? 130 IQ за ниско ли го имаш? над 90% от хората са по-глупави от нея. Вероятно си чел интервюто, в което тя обяснява, че цялото й семейство е в Менса, освен тя. Така е, за Менса се иска над 150 IQ, но това не я прави глупава :)

Дай Боже, всеки му, такива "лели" на по 49.

страхотна е........винаги съм я харесвала

и на 100 да се снима все тая винаги ще изглежда добре с фотошоп

но пък за някои били сгодни:))))))))

на 50 години и изглежда прекрасно. Което си е хубаво си е хубаво. Не съм фен на силикона

Не е гола, по бельо е.

Става си още сл.ивата. Пу..ката и още доста се.кс ще види докато изсъхне.

Мчи кво и е?

И аз искам да ме снимате гол. Само да си платите, разбира се. На 57 години съм, има си бирен корем, космат съм разбира се, и с криви крака. Айде, чакам предложения. И да знаете че под 10000 евра на снимка, предложения не приемам. Е, може и две каси бира, ама да има и мезе.

Два кинта за бира и не излизай от махалата

Евала! Правилно! Крайно време е жените да разберат, че истинските мъже имат извивки! Стига с тия нереалистични представи за мъжкото тяло! Няма само да четем статии за това как е ок да си дебелана, я!

Когато не позира, когато е между хора, има много грубо, неителигентн оизлъчване

Нали се показа в някакво наше риалити. По-грозно и тъпо същество трудно може да се намери

Тук виждам много естети и фотошоп специалисти. Сигурен съм,че на 49 години вие ще изглеждате по-добре от нея.Вижте се в огледалото и тогава коментирайте.

Аз пък прочетох - Памела Андерсън си сменя пола ... и изтръпнах

Под дрехите всички сме голи.. Добре изглежда каката, но да не забравяме какво прави фотошопа особено в черно-бял цвят.

Аууу, под дрехите всички сме голи, верно ли?! Нямаше да се сетя! Брилянтно! Ти си истински гуру на дървената философия! И не се притеснявай за фотошопа, пред тази кака ти така или иначе шанс нямаш. Особено ако опиташ да я впечатлиш с някоя доморасла притча като тая по-горе.

Иван Петров

казва се сарказъм, като се подигравам на заглавието.../никъде няма голи снимки в приложението, а снимки по бельо/ явно трябва да ти се обяснява по-подробно.... дано възприемаш... сред моите "каки" е имало и по-красиви попадения от Пам, но не са били известни, като нея

Изключително грозни О-образни крака. Тая да не е бивш футболист?

на кого му пука-в един момент краката остават встрани...

Да но като ги погледнеш, набързо ще се съберат....

И на 49 пак си е кривокрака канадка.

Tака е,лисицата като не e могла да стигне гроздето казалала че е кисело.

Да де, ама кое в случая е гроздето и кое е лисицата? А и къде си видял лисица грозде да иска да яде? Тая приказка брачед има много нюанси, които явно са ти убегнали.

Нема да я върнем!

Трабва да си мноо закъсал

Нали преди време когато си подстрига косата твърдеше, че започва нов път, сериозен, далеч от кориците на списания. Явно е трудно да имаш едно мнение за повече от година - две...

неква си показала циците,голема работа...

НекъФФ се кръстил джаро ,ебаси кучешкото име

Няма Джаро, няма Маро - тука командва Иво!

Браво за запазеното тяло.

А и теб те бива.

Памката да е гола - разсъблечена - ДА. Явно на редактора много му се иска да я види гола.

кой не я я виждал гола.