Пачино отбеляза рождения си ден с гадже на плажа

Американският актьор Ал Пачино отпразнува 77-ия си рожден ден в компанията на 38-годишната си приятелка на почивка в Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Пачино отбеляза рождения си ден с гадже на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с малки изключения старостта е немощна, грозна и отблъскваща. Всичко е парата.

Пък той Пачино. Лошо му е. И не завиждайте - там е така. Любовта не знае ограничения, ни възрастови, ни банкови.

Както правилно е казал поетът преди повече от век за парицата - ти и стари подмладяваш, ти и грозни разкрасяваш!!!

Абе деца, не го мислете Пачино. Кой си го може, той си може. Е, комшийката доскоро се оплакваше, че дедото още я оножда, а беше по-стар от този Ал. Алата си е ала....

Да не би на Тръмп да му е лошо?

Много му е добре, тя е в един град, а той в друг. Добре че е богат иначе щеше да види жена само на снимка.

срещат се двама мъже по на 70 години. - Хей Ханс, стара къщо кво правиш? - Ами ожених се за едно 25 годишно. - А след десет години кво ще правиш - тя ще е на 35? - Няма лошо - ще се оженя за друго 25- годишно.

старостта е неприятна и грозна. Пусто его, не позволява на старите хора да видят жалкото си битие. Било каквото било, защо трябва да развалят всичко Къде по-стар човек от 70-75-77 години. Може да те уважават и да са ти приятели, но да спят с теб на тези години помисли защо.

Петко, и аз съм на същото мнение.Във виаграта е истината.На същите години съм и от опит го казвам, само,че нямам неговите пари, но съм на182 см., също с коса, естествена. Не като него кинта и двадесет. Да е жив и здрав и да си харчи парите, защото може да мине и на 33-годишни.

Единственото което не ми харесва е че ходи като раздърпан с провиснали дрехи Пачино. Според мен изглежда доста добре на тези години и поздрави за младото гадже :)

Браво Лиза, точно така е!

Харесвам го. Има си парите, пръска си ги с кеф, има си славата, работил е за нея, страхотен актьор, заслужил си го е. Защо гаджето е на 38 а не на 24 години, най-много 24??

А бе глупаци Петковци и Мохамедковци скриете се някъде с глупавите си коментари.Коя ли тиква би ви обърнала внимание примати такива.Няма що за мачовците у нас със смъкнати дънки гола тиква нагло държание подражавайкиНа някоя утрепанаМутра

Ако искаш мога да ти покажа бутоните за препинателните знаци :)))

като сал това имаш за показване...

Един артист красиво остаряващ.Поздравления за подходящия избор на приятелка.Усмихната естествена секси и му подхожда без грешка, но с това се потвърждава неговия вкус към жените.Обожавам го !!! Наричайте го пътник и само се излагане с такъв коментар

Почти всички пишещи са се загрижили за разликата във възрастта и сексуалните възможности на Ал. Абе андрешковци, всеки оценява нещата по степента на интелигентност. Не може ли един мъж да е с млада жена и обратно не от материални облаги а по любов? Простотията и примитивизма ви свързват всичко със секс. Ако вие можете да предлагате само животински секс, не мислете че и другите правят само това. Простотията ви е уникална, в цивилизованите страни никой не се рови в годините на хората и не гадае става ли ми или не, както за пари ли е с него или не. Вии сте идиоти!

Разбира се, че един дядо може да се влюби в млада жена и да си я купи, а и жената се чувства поласкана от вниманието на известен мъж, което прави известна и нея, макар и той да е в старческа възраст. Пък и толкова внучки обичат дядовците си, заюо не?!

Охооо, нека му е зле на дядката...

Ама разбира се, че става дума за любов от нейна страна! Да, само че любов към парите. Виж каква чудна двойка са на снимка 9 (девет) и пак си помисли за каква любов става дума. Иначе не виждам нищо чудно, нито нещо лошо - по цял свят е било така и вероятно така ще бъде.

Е така се прави, каквото искате си говорете

Уникален ЧОВЕК! Да е жив и здрав още дълги години. Много съм труден и критичен към хората, но този мъж го заслужава.

Готино копеле е АЛ.Заслужава.Живее си живота.Правете го и вие.

Много хубава и чаровна жена. Той е много харизматичен като актьор, а сигурно и като мъж. Въпреки че 77 си е сериозна възраст. Но явно я прави щастлива. Не изглеждат вулгарни а много влюбени.Еех

Удри най Пачино, мексиканката носи по много :)))

Една проститутка ми каза, че ако някой се хване със старец с цел наследство хич да не си представя, че умират или свършват бързо..напротив..жената имаше личен опит с възрастни...

Тоя опипва ли я или само на мен така ми изглежда?

Ал е по-секси от всички вас, "остроумни" форумни примати, които на 30 години не ставате за нищо дори визуално, да не говорим за чар, интелект, стилно държание и т.н. Балкански шебеци, които в очите на аверите от квартала са мноу гоуеми, батка!

да му се чуди човек на Ал Пачино, какво е харесал в тази Лусила Сола? Не може на малкия пръст на Нинка Добрев да стъпи по красота.

Е да де, понеже познаваш доста форумни примати, затова така вещо си даваш мнението! Ти като не ставаш за нищо, как да намериш примати, които да стават за нещо? Е няма как! Ха, ха, ха, форумната ми умница тя! Че и хубавица!!! ;-)

Най-противни са ми старчоците с пари, които си купуват "агнешко". Напълно осъзнават, че младото е с тях заради мангизите, но къде ти морал в покупко-продажбата. Колкото и велик актьор да е за някои, с това си поведение за мен е дъното. Тотална излагация и падение в очите ми! И хич не ми я изтъквайте, че тя е по-долу от него, щото ако няма търсене, няма да има и предлагане.

абе какви очи имаш ти бе, кои си ти

Luna0102

Поне не се жени за всяка, ами ще остави на децата си, пък като му пускат на дядото, нека му подслажда старините.Обаче как ще си легнеш с дядо си не проумявам.

Луно. защо все лягане ти е в главата? Не може ли просто хората да се харесват, да се привличат, да се обичат, да споделят радостта от живота без непременно да се търкалят в чаршафите...

Luna0102

Сигурно си права, събрали са се да обменят опит в плетките.

винаги ще се намери някоя разпрана шунда с "желание" да и влизат меки суджуци, но да пръскат кинти вмесо бяло. ЕвАллах.

"Двамата бяха забелязани да се забавляват заедно плажа". - Няма ли коректори ? Кой предлог да "сложа" пред плажа ? И не е за първи път ! Съвсем по домашно му....

в изказването. Само името е достатъчно за да се напишат последвалите бисери.

Той пак стара е взел. Джими пейдж от ... забравих му бандата, има гадже на 25 години. Ами, имат парички хората, какво да правят?!

Глупав чалгар, който се опитва да бъде остроумен!

Абе...разтега му пишката като ластик за гащи дорде се скине. Она знае защо,ние само се досещаме.

малее тази какво голямо и целулитено ремарке извади, почти като на КИм

На голяма част от снимките,в главата е като ...луд. Нямам си и идея тя от какво е привлечена(физически).

Най-големият пич!

проверява силикона да не е станал на бучки :) еех, и тоз изтреще!

Не му берете кахъра, като се назоби с виагра сигурно я остъргва като керечов трап :)

Много го харесвам като актьор, но такива връзки са ми прекалени. И няма значение, че в случая мъжът е известен. Пак си е дядо и за жалост е от мъжете, които не остаряват красиво. На възрастта на мацката съм и не мога да разбера какво може да те привлече, сексуално, в мъж на годините почти на дядо ти.

как ще разбереш като си фригидна стара кошница

хиляди хиляди долара, някои ги наричат милиони

Аз пък разбирам. И такъв "дядо" (пък както и да остарява) може да сложи в джоба си голям процент от пишещите и злобеещи тук, със сигурност по-млади от него. Става с акъл, талант и харизма. И с факта, че ни най-малко не му пука от комплексари от всякакви възрасти и претенции. Велик човек и мъж!

Luna0102

Харизма другият път, става с много пари.

Карикатури.Тя на 40 дядо ти Ал на 80.Хибаво било.А онзи французин онзи ден го оплюват.Стара му била жената.

Да не би да е млада жената на макарон едип?

не стои изобщо добре до млад мъж. Виж Дядо Ал по-отива на застаряващата лелка на 38.

Кеша играе тука...