Принцеса Мако се омъжва, става обикновена японка

Първата внучка на японския император Акихито - принцеса Мако се сгодява за бившия си състудент Кей Комуро.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Мако се омъжва, става обикновена японка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мако цъфти своя мак видя в безветрие залюляха се ;-)

А! Е това е хайку! А не като на petrovito отходната поезия... :) Прекрасно е, Тиинко! Ще си го запазя, ако разрешиш.

черно куче пее влюбено аз летя в облаците :-)

червено е виното кръвта е червена небето е толкова синьо

има Бог има прогрес любовта не увяхва

гълъбче гука първолак със букет отмина ни лодката :-) извинявам се правя кафе ще си изплача батерията :-) Хубяв ден!

в японската монаршеска традиция още от древността императора определя наследника си не по ред на раждане а както реши сам / това може да бъде и осиновено петнадесето дете например /. Моля коригирайте текста.

Имат си традиции и култура хората, и си ги спазват. А за ея може и да е облекчение да не се налага да се подчинява редовно на всякаквите му протоколи... В Катманду (Непал) живее единствената жива богиня - дете на 10 години, което няма право да стъпва на земята. Носят я навсякъде, всичко е по протокол- храна, тоалетна, хигиена, жестове, придвижване... Иначе японците освен работливи, знаят доста добре как да се забавляват. Интересна нация!

Всички се ЖЕНЯТ! Идва от оженвам - ожЪнвам! Заедно ожънати (и събрани) класове (жито). Ама след ВСВ комуняги и вреи тотално са лишили къде каквото могат от спецификата на българския дух. През лексика, през реформи....

тц, идва от "жена" - о"жен"вам: представка "о", корен "жена", наставка "вам"

И обикновен японец да си--е голяма чест--така емоционално чувстват там нещата

Момичето най-вероятно си е правило пластични операции за да придобие по-европеидни черти. Очевадно е, че не е останало много от японското излъчване на лицето и. Сладка е! Да е жива и здрава и да бъде щастлива като "обикновена" японка!

Е, аз имах съученичка, която приличаше на азиатка, с дръпнати очи. Понякога гените си играят шеги по начина, по който се групират. Па ти иди я питай, да ти е леко на душата.... щото това е много важен въпрос

ХАХА, то каква ли реплика да очакваш от наш ганя? Типично - той винаги ще намери да направи апостроф - каквото и да кажеш - и добро, и лошо... Важното е и той да се разпише. А иначе за пластиките - не знам дали си виждал какви пластики на лицето умеят да правят азиатските пластични хирурзи - чудеса! Казах го по този повод, ама ти няма как да го знаеш - едва ли ти е толкова широка общата ганювска халтура...

Пожелавам на принцесата дълъг и щастлив живот... По отношение на първото все пак са на челните места японците... А щастието зависи опт много фактори. Да не забравяме, че в Япония има много самоубийства, даже си имат цяла гора в подножието на Фиджи за самоубиства - Аокигахара. Няма значение какъв си роден, а какъв ставаш в хода на изборите, които предприемаш в живота. Нека да не я хейтваме без да я познаваме... Щом е решила да живее като обикновен човек - чест ѝ прави, че е готова да последва любовта си! Успех ѝ желая!

Имали сме и ние нормални българи, нормална държава. Но дошла тази платена чума комунизъм, затрила всичко добро в България, измислила всевъзможни лъжи и гаври за царското семейство, за цвета на нацията ни, които първо унищожила, а днес прокуди зад граница, краде така както само турците са крали от България по време на превземането и,... и партийката им в различни театрални постановки си управлява в едно с прителите си от дпс и достатъчните... Ако някой се осмели да помисли кое е истината и кой е правилният път за България, моментално се оплюва я миналото, я царя ни днес.. Дано Бог да има МИЛОСТ към българите и ни дарува най-накрая мирни и спокойни дни, като Той ни е защитника.

След като станаха безбожници българите? А за безбожника Бог не съществува и следователно няма как да му помогне, не знаеше ли?

Ще стане както е ставало и преди. Той и Свети Павел, Апостол Павел е бил безбожник пък Господ го прави да повярва в Бога за няколко секунди и не само това, ами става такъв Негов ревностен последовател, че и до днес го тачим. ВСИЧКО Е В БОЖИЯТА СИЛА. Вярвай и тези поганци сами ще се разпаднат. Посочи поне един от групата на Шаро в Брюксел, който да не е част по директен или недиректен начин от крадците на България. От тук пък, на Костов най-му мяза да повярва в Бога и се разкае.

отдавна не бех писал толко точен, неутрален и смислен коментар по темата, а вие да земете да го кръстите "извън темата или съдържа спам"?!?! верно че има правила на форума, ама вие ги ползвате яко мега субективно и ги прилагате като пенкелер! като редим простотии - ОК, не се оплаквам, но сега какъв ви е проблема?!

Дираджиите са шайка неграмотни чукондури, не им се връзвай. Това и ме целта в живота - да трият и тормозът. Толко са прости, че това им е единствената радост. Ако ги видиш наживо колко са жалки, и направо ше се гръмнеш, кой ти дава тон в живота. Мерлизив селенчета с претенции и раздуто самочувствие на бай ганюфци. От мене плусче, защото и плусчетата редактират ей тека от злоба. Сичко редактират, сакън да не оставш в неведение, че ти си под контрола им, смотаните комплексари.

Напиши го отново

Грозновата е тая принцеса. Пък и глупава - да изпусне паричките и охолния, безгрижен живот. Ще й дойде акъла, когато я блъскат тъпкачите в метрото.

Само че глупавият е някой друг ...