Ариана Гранде след терора: Разбита съм! Нямам думи

Разбита съм! Съжалявам от дъното на душата си за станалото. Просто нямам думи“, написа певицата Ариана Гранде в Туитър. Певицата може да преустанови турнето си.

Обратно в новината

Коментари - Ариана Гранде след терора: Разбита съм! Нямам думи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега терористите ще се окажат отново родени в семейство на натурализирани англичани... вероятно разполагали с повеяе пари за дневни от колкото някой среден БГ град за година...

Хора, не пишете глупости за Ариана Гранде! Това момиче е по-различно от колежките си печалбарки! Тя не заслужава да я коментирате с такава насмешка! Опитайте се веднъж да не сте като в оня виц за българския казан в Ада при който нямало дяволи-пазачи, защото българите дърпат за краката всеки, който иска да излезе от казана!

Сериозно - кое й е по-различното?

Боже, какво ще я правим сега тази. Тя, тя! Тя е потресена! Роднините на загиналите и ранените - те са си добре.

На тия полските водопроводчици и българските берачи на ягоди им бяха проблема.

Съсипана съм, но хонорара от концерта го прибирам на всяка цена.

може да го даде като помощ за пострадалите

Нито е Ариана, нито е гранде и нито е съсипана--уплашена е за кариерата си от алчност. Аман от лицемерие. Светла памет на загиналите! Бог да ги прости! Неописуема е тази трагедия...

Какво е виновна тя в случая, че си го изкарахте на нея? Лицемерието е само във вашия коментар!

Никой не казва, че е виновна. Просто е дразнещо това АЗ в случая. На кого му пука как се чувства тя. Не може от всичко да се прави ПР. Да изкаже съболезнования и толкова--без първо лице единствено число. Това е!

Нека американката попита своя президент - убавец с кой подписа договор онзи ден за 1 млрд. $ - на Саудитска Арабия, упреквана с пряката си намеса и въоръжаване на терористите !! Всичко в тая КУ*РВЕНСКА СВЕТОВНА ПОЛИТИКА Е БЛА-БЛА !! ЛОШОТО Е, ЧЕ ЛИБЕРАЛИТЕ В ЕВРОПА ЩЕ Я СЪСИПАТ ТОТАЛНО !! БРАВО НА СТРАНИТЕ ОТ "ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА" - ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО СЕ ОПЪВАТ НА УПРАВЛЕНЧЕСКОТО МАЛОУМИЕ НА БРЮКСЕЛСКИТЕ ЛИБЕРАЛИ !!

P.S. Американското оръжие за 1 млрд. $ продадено на Саудитска арабия за фойерверки ли го купуват шейховете ?!

Не е за 1, а за 100 милиарда, с опция до 350 милиарда!

Празни кратуни, не пишете тук поне тъпотиите си. Дори не става въпрос за 1 млрд. долара, даже тва не е вярно.

Еми вносът на разните му там джагали до това води. Тъжно, но факт. А колкото до тая певица... Аз не бих и отишъл на концерт. Просто не е моята музика това.

Не слушаш презокеанска чалга? Бива ли такова нещо, бе! Срамота! Пфу! Как може да има толкова изостанали хора, бе вие, вие ... вие живеете в 18 век, не ... преди новата ера направо!

Тя пък певицата каква вина има, ама сега и без вина ще се чувства виновна. Много жалко за загиналите млади хора, които просто са отишли на концерт. Кога на европейските политици ще им уврат главите, че в Европа не всеки трябва да е добре дошъл. Колко невинни хора умряха при тези атентати, а политиците продължават да движат с охрана и бронирани коли, и продължават да правят глупости. А невинните загиват. Абсурден свят!