Българинът Венсан Винел завладя Франция

21-годишният младеж е изключително талантлив и е сред фаворитите на шоуто "Гласът на Франция".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велик талант! Поклон!

Добре, че са го осиновили. Иначе щеше да гние тук в домовете и да го наричат гнусен мангал.

Българинът..?? Не, французина роден и захвърлен в дом в България! Иначе браво на семейството и момчтето!

Страшен глас, изпълнения с много чувство... БРАВО на момчето! Успех!

Та когато циганчето е талантливо било българин, иначе не е...

Добре че са го осиновили! Едно талантливо дете попаднало в подходяща среда, вместо да се погуби в чалгарската мизерия! Нека либерализират закона за осиновяването, много деца биха си намерили добри родители! престъпление е децата по домовете да са съсипвани заради рушветите на държавните чиновници!

Браво на момчето! Прекрасен е! На това му се вика "Роди ме, мамо, с късмет, пък..." Колко ли такива таланти не са имали шанс в сиропиталищата ни.

Българин? От ромски произод и с френско гражданство. Кое му е българското?

Страхотен талант. Ромче, българче, няма значение. С този недъг тук щеше да изгние в някой дом и като стане на 18 да го изритат на улицата да се справя с живота както може. Извадил е късмет, че е осиновен в чужбина, където може да развие таланта и да се интегрира в обществото. Пее страхотно.

това момче е толкова българин колкото хилядите други родени и отгледани навън. хаѝде да не се хвалим със неща които не сме направили. а че е безспорен талант това може да отрече само някоѝ коѝто е абсолютен завистник не разбира от нищо ама драска по форумите

много талантливо момче само не разбрах защо ''българин'' а дира какво ще кажете

какво като е циганин, браво дали с му бъдеще французите. Така гледах за едно друго циганче лекар в швейцатия

Предпочитам да слушам как пее това момче "циганин" , отколкото българката Гери-Никол. Но да си присвоявате, че е българско момче е меко казано нахално. Той си е французин. Също както Джон Атанасов е американец.

Велик талант! Всякакви други размишления за етнос,народност и т.н,са излишни.

ако имахме свястна държава този нов Андреа Бочели щеше да е българин а сега е парижанинът Венсан Валер

извинете за грешката да се чете Винел

Желая му всичко най-добро!

Какво е "българин"??? Когато е циганин/ром по произход и рутне жена в берлинското метро не е българин, въпреки, че в България е израснал и в България е възпитан, образован и тн. Когато е с български произход, но и с възпитание нямащо НИЩО общо с българия, обаче пък печели нещо там някъде и то културно, е тогава вече е БЪЛГАРИН с главно Б и Ъ и тн. А приберете го двойния аршин най-сетне!!!

Ето нагледен пример какво става с едно сляпо момче попаднало в нормална среда. Тук същият щеше да има много , много тъжна съдба. Както на повечето българи. Изнасяйте се хора ,от тиквуландия. Колко по-рано , по-добре

Генът може да му е бълграски, но за добро или лошо, вече няма връзка с България. Той е син на родителите си - ако те са французи, значи и той е французин. Ако бях майка му, щях да се обидя на такава статия - няма значение откъде съм го взела, той е мое дете и носи същата национална идентичност, каквато нося аз.

И този е българин колкото Хасан Ибрахимов.

Под всяка статия ни се промиват мозъците колко гаден и западнал бил Запада. Какво ли щеше да стане с това момче, ако не се беше озовало във Франция? Радвайте се на живота!

След Вас, моля!

За ромски деца, Роксано, не се искат рушвети. Това дете 3 пъти са го предлагали на българи, те са отказали и едва тогава са го предложили в чужбина.

И сега какво перчим се ,че е от България, ами защо тогава не развихме таланта му тук, а го захвърлихме в дом

Ха дано

Свястна държава се прави от МНОЗИНСТВО от свестни хора.

Още един пример за победата на духа над тялото. Пример и за това, че средата определя съзнанието. Нека се замислим за всички отхвърлени и забравени от нас деца с увреждания и за всичките ни предразсъдъци. Що е то свръхчовекът - дали този музикант и артист или илитератът с голямото и лъскаво возило на министерския пост. Какво е успехът за нас и за други общества? Желая му щастие и възможност да музицира.

Ммм да изпълнението му на Somebody to love е много добро. Аплодисменти!

Стига вече с този необоснован патос по повод хора които не живеят в и не мислят за България ! Бъргарите са в България ! Какъв българин е този Венсан Винел /да е жив и здрав, нямам нищо против него/, като нито името, нито гражданството му са български ?!?

къде видяхте черти, различни от европейски генотип, или овал на черепа, лицеви кости, пигмент на кожата? Кой е този специалист, който видя цигански етнос в този типичен европеец? Нима не се раждат слепи деца, различни от циганските?

BRAVO MOMCHE!

Отвратително изпълнение на Somebody to love.

Браво на момчето! Но той сега е токова българин, колкото аз съм англосаксонец!:)

се прави от свестни държавници, най-вече без комуняги

журналистите винаги ги наричат българи, което е неправилно, а ние винаги ги наричаме цигани, което също е неправилно. Браво на индийчето! То е добър пример за тяхната общност. Дано много го последват, вместо да вършат престъпления!

ФРАНЦИЯ ИМА СЪС КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕ БРАВО ВИНСЕТ УСПЕХ ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ СЪС БЕЗЦЕННИЯТ ТИ ПЕВЧЕСКИ ТАЛАНТ.

и аз не виждам да е циганин. Талантът е по рождение, така че си е българин, а колкото до възможностите, които му били дали във Франция, само аз ли прочетох, че го намерили да свири на улицата на пиано за обществено ползване. Драги колеги, във всички страни талантите би трябвало да се обхващат от музикалното образование. Дано поне това предаване му помогне!

Стархотен е

Абсолютно отвратително изпълнение! Може да е музикално правилно, но до там! Не може да ти предаде емоцията на текста ! Пълна трагедия е!

това са новите български таланти, този във франция и оня малкия геи от масква

В България е бил в дом за изоставени деца. Нямаше да е това, което е. Какъв ти е проблема?