Майката на Луиза: Много харесвам зет си

Майката на Луиза - Ивет Григорова, сподели, че много харесва зет си Мартин, но по-важното е не какво мисли тя, а че обича дъщеря ѝ.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Луиза: Много харесвам зет си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са ми като българските Кардашиян - с момаджера и медийните им изяви, пернишката си простотия и криворазбраната им представа за цивилизация. Семейство винкели.

МОЖЕ ЛИ ЕДИН ДЕН БЕЗ НОВИНИ ЗА ЛУИЗА! Егати голямата актриса-егати българския холивуд

Луиза да си скрива мъжлето, защото вече са му дигнали мерника.

Лелееее, хора, защо толкова злобни коментери ?! Да са живи и здрави младоженците. Имам чувството, че черпите от собствения си опит /или мераци/ за да пишете подобни неща...

Тука вече се заформя пореден епизод от "Moms in control" :)

Зетя дали не ги кара по ред на номерата тези двете.....

Както се казва "зет като мед" , а с това изказване тъщата направо е готова за "тройка".

Какви локуми, какви общи приказки... царе сме на такива безсмислици... нали нищо от казаното не трябва да се доказва или носи финансова отговорност ако не отговаря на истината... Безкрайно поле за бръщолевене и говорене на небивалици от субективната гледна точка на една тъща, която иска да хвърли прах в очите на околните с нейните тъпотии!!!

Аз пък на моя развод бях с калцуни на бос крак и скъсах от претриване. Това е защото край съда има много чакъл. Освен това, на моя развод аз бях с бюстие от кожа на хамстери. Всички се изядоха от яд

Аз пък на моята сватба бях с галошки и терлички! Бях мното етно и фешън! Пръскайте се от яд!

ЗЕТ КАТО МЕД.......

зетят голям убавец ша ми доиде . красааавеца на мама . да те изям .

Ако такава тъща каже нещо подобно за мен, доста ще се замисля :) Да не стане като във вица: "Зетят се прибира пийнал, ляга си, награба жена си, свършва набързо и става да си тегли едно душче, минавайки през хола вижда, че жена му спи на дивана, връща се в спалнята, цъка лампата и вижда тъща си в леглото: - Що не каза че си ти, ма? - Ми нали не си говорим... "

Дир-а, спрете се малко се тези "новини", От местене го протърках ...

На тоя направо му завиждам!Късметлия!Моята баба за нищо не става!

Абе на тая снимка не е много убав ама щом казва тая.

Тя го харесва, ако и той я харесва да се таковат! Може и щерката да включат. Само да не ни досаждат с гнусотиите си.

А,де!А,де!

Julieta

Типично лигло кифленско мачистко излъчване за българските ширини. Да не кажа хетеро, защото се подразбира.

Ще ги плющи и двете. Натам вървят нещата.

А къде е Ани , Ани, как е Ани

е, зекя Мартин, убаво е момчето, е време да уважи и баба си. това е посланието дет бабата изпраща... аз мойта баба не успях да я уважа, ама Мартинчо може и да нема такъв лош касмет кат мен. дай боже!

Не губи надежда!Никога не е късно!Само да не е умрела!

Стига гръмки изявления, ще се види след 3-5 години, дано още е така. И по-малко да се бърка на младите, че не е приятно...

Такива незначителни обявления означават само едно - семейството е от малкия народ и е с предимство при отразяване на събития, пък били те и само от семейно значение.

С риск да се отклоня от темата за конкретните персони: защо е нужно родителите на всяка цена да харесват половинката на детето си? По-важно е младите да се харесват, а старите да стоят по-настрана и да не се бъркат много-много. За жалост, по нашите географски ширини е някак много разпространено схващането, че родителят диктува живота и съдбата на детето си и има правото да се налага над решенията на вече порасналите си деца. Затова и историята познава много разпаднали се бракове не заради неходство между партньорите, а заради "доброжелателни" роднини, които си умират да дават мнения и да се бърат под завивките на младите. Компетентни роднини, моя, гледайте си вашия живот и стойте настрана! По-здравословно е за всички!

Браво за мнението, ако и мъжът ти е на това мнение, ви е доста спокоен животът.

С него сме на едно мнение, но си имаме компетентни родителки насреща, като по-напориста е моята майка! Та мнението ми е плод на собствен горчив опит... Не спирам да се боря с вмешателствата, но ми коства много нерви! На себе си съм обещала, че никога няма да се държа по подобен собственически и обсебващ начин с детето си!

а аз много харесвам теб, Ивета; намирам те за сексапилен милф, с който бих правил луд с.кс

Че тя мамката по-хубава от щерката.

Тежко му на тоя зет, майката или дъщерята?

ще се бори за Голем Шлем. така се води майка с дъщеря. повтарям: Голем Шлем!

Коя е Луиза, та да цитират майка ѝ?

А,бе и аз не я знам,ама карай,да става весело!

Милфчето го иска в мармаладената фабри а лузъра се хили като олигофрен , защото сигурно и лузърката не може да свърши!

Много харесвам зет си!- казала тъщата. Горкият зет! Двойна смяна!

Ами тя със зетя, май е на едни години, защо да не го харесва...

И аз го харесвам Мартинчо. Ама Иветче, да не си му хвърлила и ти око?

Искам да гледам Курти ти обеща...после аз ще ви алладисам и двамата

НЕ ГИ ПОЗНАВАМ,НО КАТО ГЛЕДАМ СНИМКИТЕ И ГОЛЯМОТО ИМ САМОМНЕНИЕ СЪЖАЛЯВАМ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ И НАТРАПЕН ОТ МЕДИИТЕ НАТРАПЕН ИМ ИЗМИСЛЕН ЕЛИТ.

Понякога "собствен стил" прикрива определени странности в поведението... дано да не е така. Но като вземат да ми се превземат и да ми говорят глупости колко били нетрадиционни, а то всъщност е страха от това останалите да не разберат колко са безвкусни...........

Да са живи и здрави! Да ме прощава маман, ама това са най-"умрелите" очи, които съм виждал. Къде го видя тоз' пламък??? А марто все повече докарва евгени минчев на излъчване...

ДОКАТО МУ ОМРЪЗНЕТЕ И ПОСЛЕ ШУТА.

Ей тоя м..индил Райкова пак се добра до ефир. Тъкмо бях свикнал да не се стряскам като пускам телевизора, но уви - пак няма да гледам телевизия.

моята кабеларка не хваща BIT. Не знаех даже, че съществува такава телевизия :D

И майката и дъщерята стават

за е,бане, за нищо друго не стават - боклуци.

Това имах впредвид. Няма да говоря с тях за квантова физика все пак.