Семейството на Бербатов го подкрепи в София

Съпругата и децата на Димитър Бербатов го подкрепиха на благотворителния му мач срещу отбора на Луиш Фиго на националния стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - Семейството на Бербатов го подкрепи в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таква разлика между прост и интелигентен футболист. Като започнем от публичните мъ изяви, не даване на безсмислени интервюта, избора му на жена (дискретна, не разголваща се и пошла,с нормално деколте и устни). Класа! Браво Митко

Жените от семейството на Димитър Бербатов ги видяхме, но къде е бащата на Митко - Иван Бербатов? Човекът, който е хвърлил семето и след него са се нароили всички тия жени? Бащата има ли заслуга за успеха на сина и защо не е бил на стадиона?

Браво ! Нека да има повече такива българии . Политиците и родните ни бизнесмини и те са богати , но пари не дават за такива каузи.

Е новият исус...с милионите в джоба...да има за децата му и техните деца! То и бойко така! Ех българино,българино умен

Хубаво, няма лошо, ние винаги хулим. направи го, но ако наистина милее за талантливите деца, що не помогне на родния си отбор - Пирин, тук има много талантливи!!

А спрете вече с тоя Барбуков,както би казал Пената!Направи каквото направи,да е жив и здрав!Почна да става досадно с тия превъзнасяния и реклами ...

Чудесен, позитивен, звезден футбол. Браво Бербатов!

Не си добре. Как може футболът да е звезден!

Брово Бербатов!!! Желая ти до есента нов клуб желан от теб, здраве, семейно щастие и не на последно мястот усхех на фондацията ти!!!

...пирин

Хубаво е,че има такива благородни и щедри хора -българи. Прочетох,че Бербатов е закупил със собствени средства-60хил. лева билети и ги е раздал на дечица от фондацията си и на родителите им. Някой ще каже бълха го ухапала-60хил. лева,но не е така-това са страшно много пари и де всеки българин с финансови възможности да правеше такива неща за дечица или възрастни хора-това щеше да е супер.Браво на Бербатов.

Като не може да напълни стадиона е раздал билети. "Закупил" от неговия джоб в неговата фондация. Стига сте се прекланяли пред дреболии.

Именно, закупил ги е ОТ СВОЯ ДЖОБ и за децата от СВОЯТА фондация!!! А доколкото видях имаше предостатъчно публика,за да се налага Бербатов изкуствено да създава публика. Аман от хейтъри,да му се не види-никой нищо не прави за другите безкористно,освен да плюе и да хейти.

Невероятен спектакъл с чудесна кауза . Браво ! Моето възхищение към големия Бербо , екипа му и цялото му прекрасно семейство ! Ако до всяко добро същество застане и още едно .... Амин !

По-скромно ритнитопковците.

За кого е благото, което творят?

Много тъп въпрос, но запомни отговора и друг път не се излагай. Митко Бербатов подпомага талантливи български деца, за да могат да развиват своя талант.Това би трябвало да прави държавата, но...

Ахаа, значи това е фондация и талантливите деца кандидатстват за стипендия.

Извинявай, забелязвам ,че си по-запознат .. Може ли да ми кажеш къде мога да намеря финансови отчети на фондацията, колко пари влизат, колко са разходите, за какво и т.н. и в крайна сметка колко пари стигат до децата. Да не говориме ,че повечето от децата изобщо не са най-талантливите в своята област. Много субективна оценка и интереси. За пример ще дам математиката и проф.Сава Гроздев, който е в журито за избоира.

Старци футболисти-големо шоу, добре, че Ристе Стопичков не се спъна от топката да се пребие. Следващите звезди на Бербатов да бъдат инвалиди в колички.

Ейййй, много си прост швейк! Човека направи благотворителен мач за талантливите деца, доведе футболисти, които не сме и сънували, че ще видим тук и пак някой тъп селянин, който рита сигурно у местното кръчме ще се намери да изкоментира нещо по техен адрес. Мноооого си прост, бегай пий една ракия със сланината от прасето и не коментирай!

Дори и старци, хората пак ще помнят имената им,заради таланта им,а ми е интересно,теб,с какво биха те запомнили

Време е Бербатов , да смени голямата перука , Б. Михайлов ! Бербатов , благородник ДО КРАЙ .

СИ ПРАВЯТ PR ЗА ДА НЕ ПОТЪНАТ В ЗАБРАВА.

Пречат ли ти? играчите се кефят. публиката е доволна. телевизионните зрители са доволни. Дарените деца и те са доволни. Само ти мрънкалник с мрънкалник неден, не сдоволен.

Защо не си стоиш в катуна?

Пич, те нема да потънат в забрава, а ти вероятно си забравен от всички и ти е останала едната ракийка и мижавото ти компютърче и затова злобееш.

Браво Митко, Извинявай за обръщението, но искам да те чуствам, като близък . Участвал съм в организирането на различни мероприятия и знам колко е трудно. Ти се справи прекрасно браво момче, възхищавам ти се! Бъди здрав и успешен във всичко с което се захванеш. Успех, щастие и сполука на цялото семейство. Браво Митко,Браво!!!

Трогната съм от благородството на Бербатов. Да е жив и здрав и да продължава да е за пример.

Браво на цялото семейство!Вземайте пример от такива хора!

Прекрасно семейство - стилна мама, сладки дечица и татко пич !

Чудесно семейство! Съпругата му и момичетата излъчват щастие и спокойствие.

Благородство и добротворчество в действие ! Мойте уважения към Бербатов , голям талант и Човек . Прекрасно събитие , дълго ще се помни . Много късмет за изключително талантливите Български Кристалчета :) Със здраве !

3000 деца на издръжката на неговата фондация. Поклон! Азне съм му фенка,но за делата му към децатасе пракланям. Съпругата му е прекрасна,много красива жена и елегантна.

Елена Бербатова не трябва да се показва. Такива изпъкнали скули не са по рождение - Снимка 2. Все едно си е "всмукала" бузите.

Елена я знам от ученичка, същата си е и сега, след 2 деца. Стига, хейтъри !

Целия стадион беше накичен с реклами на банки и сайтове за комар

TIREX

държавата пак плати масрафа. фондацийката дава около 5000лв годишно а набира стотици хиляди. Те така.

Браво .хора като него имат нужда от подкрепа до края на живота си :)

Така и не разбрах какъв е тоя ПР- когато трябваше да играе за България- отказваше и стискаше устни в нещо като усмивка, а сега като някакъв Бони М готов да пее и в Попово на събора.

А защо Трябваше да играе за България - коя е България за повечето си граждани - МАЩЕХА, от къде накъде ще играе за нея, стига глупости - човека направи и прави, каквото може, можете само да му направите една с......!!!!!!!!!!!!!!

Кенеди казва, че първо трябва ти да направиш нещо за родината си, а не да питаш какво тя ще направи за теб. Ако дядо ти през балканската си е свалил гащите моят не е.

Тъпанар.

TIREX

отдавна е англиjски поданик и няма право да играе.