Дъщерята на Силви Вартан — инстаграм модел с пищни форми

Дарина е на 19 г., с коси на калифорнийка и на външен вид изглежда като всички свои връстнички. Какво е различното?

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Силви Вартан — инстаграм модел с пищни форми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дете няма ли си дрехи?

С какво е известно това момиче, та чак занимавате аудиторията с него? Известна ли е с друго, освен с това, че харчи парите на Силви Вартан насам-натам?

Никакъв вид няма, никакво излъчване, ама никакво. Името Вартан Скоти й дава възможности, които не сме и сънували.

Не виждам кое и е пищното освен големият бюст. Най-обикновено момиче.

Роди ме мамо с късмет- пък ме хвърли на смет (при Силвия Вартан). Дали родната й майка знае къде се намира сега чедото й?????

За каква майка говориш и за какво чедо? Силви е нейната майка и тя е нейно чедо,а не на жената която яде родила и оставила. Има късмет,че е била осиновена и има дом и семейство,което и дало любов и нежност. Браво на Силви. Помогнала е на едно беззащитно бебе да израсне спокойно и щастливо.

Тия цепки под мишниците на снимка нумер 3, направо изкъртиха фаянса.

"Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му"

Младо момиче, свежо, личи си красотата на младостта . Малко трябва да се стегне и да поспортува, да не бере ядове след няколко години. Иначе да, всички забелязахме какви естествени гърди има :)))

Какво обсъждаме: големи ли са цици? Да, огромни са. Поздрави на обладателка. Нещо друго интересно за нея?

А така, още една дъщеря на известна майка която не става за нищо друго освен да показва пищни форми.

Е, учи киноизкуство в USA, т.е. наистина нищо няма да стане от нея

Коя не става за нищо, майката или дъщерята? Грамотните знаят къде и защо се слага запетайка.

Та момичето е само на 20 год. (осиновена 97 г. на 9 м.) има много време да се изучи, да се изяви в нещо. Показват я не защото е супер красавица, а е интересно за много хора у нас какво става с осиновеното от детски дом бебе от Силви Вартан. Станало е едно хубавко младо момиче, което ако има достатъчно ъкъл и амбиции да използва възможностите, които е получила от съдбата ще направи много за себе си.

Смятах, че възпитанието определя до голяма степен излъчването на чове

Лиляна Павлова е по-готина!

Тя и Бойко са олицетворение на истинската българска жена!

българите плюят, че е станала французойка, а французите - защото е била българка (до 7 си месец), жените - защото е млада, сочна и с голечи цици, а мъжете - зщото могат само да я сънуват....

Какво е било сочно на нея? Каква е тази порноестетика?Махни тези ведра, и ще видим какво е в сух остатък. Моника Валериева поне има изящни линии по тялото си....

е, ми не е съсухрен чироз; антоним на съсухрен е сочен; ти какво предпочиташ - съсухрени или сочни ябълки?

Моника Валериева поне има изящни линии по тялото си....-егати примера...

Моника Валериева е олицетворение на порноестетиката

Еротика?

Отървала се е от бг селяндурите...

Мон Дьо, какви бедра, каква поатрин! Ж'апрув, ж'апрув.

Явно доминират гените на биологичната майка.Силви Вартан винаги е била еталон за френски шик и елегантност, но нищо не може да елиминира зова на кръвта...Момето изглежда твърде евтино и има визия на кифла, леко превтасала в случая.

Кифла това идва от воспитание, а не от ген.

Хубаво е момичето, без силикон и холивудско разкрасяване, но не е подходящо за модел.Доброто възпитание и доброто образование биха отворили много врати в много сфери на живота.

Само аз ли виждам обикновенно момиче с прекалено голям бюст? Спорт, четка за коса, вероятно, не са познати за нея думи. Втора снимка ме потресе... Не знам с какво е известна там, че собира толкова лайкове. Дира нещо крие.

Абе, и аз това се чудя, ама като гледам що народ е потрил ръце по момето тука в дир-а, реших че аз съм нещо сбъркана

Гроздето е кисело...я дайте вашия инстаграм, да се любуваме на четки за коса....

Какво да иска повече човек - умна арменка, пищна и пишна, известна мама, секси, млада....Айде бе, пу...вци, не блейте, не е за изпускане, действайте, дано ви огрее.

тук очевидно наследствеността е казала думата си пред възпитанието

Ако не беше дъщеря на Силви Вартан, дали пак щеше да има манекенска кариера?!

Тя па една кариера... Пуснала си сланинките по инстаграм. То в Щатите всяка под 100кг е модел в инстаграм. На мама красавицата.

Страхотна сладурана, с естествени части от биологията си. Дано запази пропорциите. Малко повече спорт няма да и навреди. Колкото до манекенството, има някаква тенденция към естественото. На мен ми омръзнаха изписани кокалани със силиконови добавки под кожа скрита под два пръста Фон дю тен

Жалко, че поне малко не е "прихванала" от изтънчеността на майка си.

прихванала е друго от биологичната си майка

оаулеле майчице! тоа пухчо, ако е и толко духчо, ще радва сека болна мъШка фантазия. просто е агнешко за чеверме...

Какво ли значи "коса на калифорнийка"? Обикновено физическите белези на хора като коса, ръст, тегло, телесна структура, очи , зъби се свързват с народността . Скандинавците са високи, китайците имат дръпнати очи, африканците- хубави зъби. Но Калифорния не е държава, населена от един народ, изградил се през хилядолетия с белезите на своя произход. Калифорния е пълна с всякакви хора. Как така косата ще е характерен белег за тях?

явно имат коса...и това е белега, а според него аз не съм от Калифорния

Предполaгa се, че сa имaли предвид дългa, русa, леко рaзрошенa плaжнa косa, тип пaмелa aндерсън ;;)

Може да е ниска, но за сметка на това е дебела.

Мда, като няма цици, що няма. Като има - много са големи Заешка работа.

Българче отвсякъде-късокрако, цицесто, дано има поне малко мозък.Късмет явно има, щом е попаднала в това семейство, но требе и акъл!

Вече всяка дебелана е модел.

Да си смени професията.Очевидно, макар и хубава, не става за модел.

Малее що я показахте тая сега мъжете ще раэточат едни лиги до земята хаха

Майка е тази жена, която те е отгледала. Майката е грижата, не толкова биологията. Свидетели сме на създадени по погрешка деца , както и нищо духовно не получили от т.н. си семейства. PS/ Повечето от коментарите по долу са срам за авторите си, простотия и селяния ....

Въй, че сочно!!!Блазе му на този, който ще я.........ашладисва!!!

ТАЗИ ДЕВОЙКА ТЕПЪРВА ЩЕ БЕРЕ ЯДОВЕ С ОТПУСНАТОТО И ВИМЕ!!!СПЕШНО НА ХИРУРГ!!

Дарина е осиновена и естествено няма никаква генетична връзка с майка си, която и на тези години изглежда елегантна и изискана дама.Сигурно има и друг начин да си полезен и да си доволен от живота си, но определено не й отива да се изживява като модел.С подходящи дрехи и поведение може да има съвсем друго излъчване.

Абе мацките в инстаграм не са всичките модели, някои просто си качват селфитата...

Ще има да си цоцам!

чест и почитания към Силви Вартан да вземе сираче от България и да му осигури прекрасна съдба! обаче, хлапето нещо се объркало много яко. който е виждал снимки на младата Силви-тя е стил, тя е фея, тя е нежно видение. ако имаше наистина дъщеря, т.е ако кифлата беше наистина генетимно "полусестра на Дейвид Холидей", тя сигурно щеше да е прекрасна, красива и нежна, докато това напращяло и семпло девойче с късмет не е дори хубавко. просто използва името Вартан, за да се пъчи по инстаграмите с напълно безинтересната си визия.вместо да седне и да понаучи и поработи нещо, което тя надали ще направи. ами, генът вода не става...

Да анализираме с какво е известна Силви Вартан! Един пас през биографията й и през творчеството й навежда на много противоречиви размисли. А и момата едва ли се представя с фамилията Вартан. Момиче като момичетата - пъчи се по социалните мрежи, както и много други нейни връстнички, знайни и незнайни. Просто господата топ журналисти, отскоро са направили съответните мисловни връзки и вече имаме новина!

Момичето е осиновено, Джони си е роден син на Силви, каква генетична връзка ви гони?

Тази е като мекичка, добре, че фотошоп съществува и майка и е Силви В. някой да и обърне внимание.

Е те т'ва си е жена.

papion

Изобщо не е полусестра на Д.Холидей, защото няма никаква кръвна връзка с него. По-правилното е доведена, осиновена, което е истината. Иначе имала късмет Дарина да попадне в правилното семейство. Но дали се хвали с българския си произход?

Жените като видите някоя с по-големи бомби и веднага получавате комплекси!

papion

Моите са размер 80Д, така, че няма за какво да и завиждам. Репликата беше към авторката на статията, която пише и спи.

"А Дарина поства много снимки - от ваканции, пътувания - на фестивала "Коачела", в Ню Йорк, в Париж и къде ли не. " Ми наша кифла, личи си отвсекъде!

....май много баница е яла... :D

Там не закусват банички, а пръжки с яйца. Бе, пак човешки вид има, на фона на мастодоните по онези ширини.

какъв инстаграм модел е, щото те всички кифли там са модели, но на снимка 2 яко кърти. Селесте Барбър 2.

Това сигурно е по вкуса на американците, но определено ми вдигна настроението. Аз ако имах такова тяло, не бих си позволила да се снимам по бански. Момичето е пухкаво и леко разплуто. Не е някаква голяма катастрофа, но все пак не е за снимки по бански. Ако не беше дъщеря на Вартан и не живееше в Калифорния, досега всички в тоя форум щяха да й се присмиват за отпуснатото тяло.

Абе става....става.

Момичето си е съвсем наред. Много е лесно да критикуваш, като не трябва да се показваш. Хайде, дай си твоя инстаграм, да те видим.

Ми явно съвсем съм я закъсала. Не се гъзотя по инстаграм. По принцип това да си сложиш полу-голи снимки в публичното пространство без да си известна личност или модел, ми е малко странно, но нейсе всеки с късмета си.

Кой е казал, че не е наред. Съвсем наред си е - има си всичко, ръце, крака, месце. Момиче като момиче. Не е някоя фиданка, нито е чудна красавица, но пък какви "очи" има само!

Именно! Един път някой да каже Царят е гол!

И защо пък да не се снима по бански и защо като не си известен да не се показваш в социалните мрежи както си искаш???? Ами такова тяло има момичето с такова се снима, тънката снага е ген, който не всеки притежава, е , тези които го нямат какво - да се заврат в миша дупка.

В смисъл - на 20 те вълнуват едни неща, на 30 - други, на 40 - трети и т.н. По-добре е, разбира се, да не разбираш, защо не бива да се снимаш неглиже в социалните мрежи, освен ако това не е работата ти. Много момичета все още не разбират и това е добре, и в такъв случай приемат, че става дума за консервативност, закостенялост или нещо от рода! Дъртите и грозни скочубри, завиждат и правят злобни забележки на красивите и млади момичета. Сигурно и това го има. Но в общия случай, когато не става дума за четене на морал, като се абстрахираме от всякакви етични норми, табута и т.н., остава нещо друго - нарича се побъркан свят, нагон и хормони! Наистина живеем в побъркан свят, опасности дебнат навсякъде, дори в социалните мрежи, най-малкото има социопати, хора страдащи от сериозни девиации, но достатъчно интелигентни и манипулативни, за да могат да злоупотребят с красотата и наивността на едно младо и неопитно момиче. Живем на относително цивилизовано място, при все това едно от десет момичета у нас става жертва на сексуално насилие. А предвид новото преселение на народите, се повишават рисковте и от сблъсък с представители на други култури, индивиди с по-ниски задръжки и по-висок тестостерон, които трудно контролират нагона си.

Вижте, по принцип всеки има право да се снима както си иска, стига после да не реве от последствията. Едно е да си в обща снимка по бански с приятели на морето, друго е през ден да си пускаш снимки по евино облекло. В публичното пространство няма жал за никой. Известните го правят за пари, а обикновените? Някакси много ми е гнусно колегите ти в работата, шефът ти, а още по-зле подчинените ти, да ти гледат полу-голите снимки с премрежен поглед. Даже да си на 18г и да ти е луда главата, тия снимки не изчезват никога и не знаеш един ден как могат да се обърнат срещу тебе.

Aве aйде стигa вече с тaзи женскa злобa, моля ви се, нaистинa, то не се търпи вече..спрете се, опитвaм се дa не се дрaзня, но нaистинa ми идвa в повече...aко стaвa въпрос и aз зaлитaм с хейтенето понякогa, но всичко си имa грaници. Според мен си е ок, минaлa е покрaй моделите, но тя НЕ е модел, мa чaк пък рaзплутa....aйде моля ви се