20-годишното гадже на Венсан Касел с голи снимки

Приятелката на Венсан Касел се снима в провокативна фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишното гадже на Венсан Касел с голи снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NUT

тази новина - бие всички рекорди... за най-много "закрити" мнения! какво значи "свобода на словото"!:(

Абе да, ама иначе, джанката е розова и става за избушване.

Нахална млада негърка и изкукал дядко -страхотна двойка! този Венсан изглежда много зле с тази брада , ако го срещна на улицата ще го помисля за вехтошар.

като започнат дядо ,баба -простотии.Никой не е останал вечно млад.Всеки иска да е, но природата,така е отредила.Тези които казват на петдесет и повече год дядо и баба,дано доживеят да станат дядовци и баби,че е страшно.

В случая проблемът не е във възрастта, а в голямата им разлика, и в това, че очевидно той не се поддържа (може би нарочно гони такъв имидж). Ясно е, че при такива двойки мъжът търси нещо младо, а жената (момичето) търси пари и известност. Ако той беше обикновен човечец от улицата, тази мома никога нямаше да го погледне.

Винсент изглежда страхотно, но БЕЗ БРАДА и ДЪЛГА коса

Зад брадата си мисли, че ще скрие старостта.

това дядо за човек 1966 звучи смешно преди време една дама беше решила че нейният мъж е дядо набор 1960 я тя 14 години по млада с излъчване на лелка с този мъж сме си прекарвали супер всичко зависи от здравословното състояние и от това да има интерес към жената пълна програма и добро настроение

венсан касел е роден 1966 година за какъв дядо говорим преди 1 година една жена ми твърдеше че нейният 1960 набор бил дядо да ама не при мен не е дядо супер си е даже градинката ми е редовно прекопана а аз съм щастлива засмяна и добра жена хубав ден на всички .

По-надолу хората оживено коментират за красвата Белучи и "този старец", коато в крайна сметка е с 2 години по-млад от нея. Да оставим настрана това, че жените по правило са много по-запазени от мъжете и нека отново не спорим така ли е, или не е така. Но ето поредния пример как мъжете си вкарват автогол с млади гаджета - застанали до тях автоматично заприличват на старци. Заради суетата си /не дори похот, а само показност/ си мачкат сами егото, не е ли странно. Затова приличат на изкуфели.

Мумифицирани, ботоксирани, вагинопластицирани, много запазени жени :D

Официална връзка с проституиращо цигане, съгласно и на дядки :) много е удобно, по-евтино излиза

Ох, на дядаааа. Супер са си двамата!

Венсан се маскирал като Ной!

Дано да стане много богата, милата.

Дай Боже всекиму такова сукалче

Прилича на плъх със слънчеви очила.

Дядо и внучка...

Много го харесвам като актьор, ама и той е потънал в андропауза здраво! Ама как друго яче?!! След като не си в състояние да бъдеш интересен на жена като Моника Белучи, ти остава само да се правиш на мъж пред недорасло моме ,което е решило да пробива с генетика.

Никога не е бил истински мъж на Моника Белучи, имали са отворен брак. Да се чете като - той открито си спи с други жени и й дал зелена светлина другаде да си го търси.

Което всъщност значи,че не е в състояние да задържи за себе си истинска жена. Малките невръсни девойчета са лесна плячка. За тях трябват незначителни неща, парцалки, почивчица и т.н. За истинската жена е нужно да си истинси мъж.

слаби са му ангелите на дедо Венсан... Мелезката не е лоша, ама масова продукция особено за Францата, не е Моника Белучи!

Моника Белучи е класи над това 20г цигане!!! Чудя му се на този "козел" от снимката, защо е оставил жена като Моника???

Защото тя го остави, затова :)

Защото жена като Моника Белучи има нужда от мъж с присъствие, авторитет и елегантност до себе си. Мъж, който да се старае да бъде равен на нивото й. А това дете има нужда единствено някой да й подава кредитната карта.

Тя го е оставила, защото отдавна е била оставена от него без * - да си го търси. Просто този мъж има слаба полова конституция, да не кажа почти импотентен, затова опитва да се стимулира чрез множество връзки. Едва ли му се получава, просто това циганче сега е с него заради славата и парите и дори може да е благодарно, че на дядо му Веснан рядко му става.

Евала, Венсан. Зарибил си я. Тя ако иска и гола да ходи под дъжда, на кой му пука.

Абе защо няма тука опция да се качват снимки по коментарите, щеше да е още по-интересно, исках да ви изпратя и една моя от плажа за мнение ;)

Мнения даваме всякакви. Черно/бели снимки не приемаме. Цветя и шоколадови бонбони не пием.

Този е съвсееем малко по-добре от Ал Пачино и неговата любима, тях виждали ли сте на плажа - пълна порнография ;)

Браво Венсан ! Харесвам жените ти ! Велик актьор, със велики роли ! Тази малката много добре се вписва във всичките си снимки и е страхотна! Венсан, като решиш да я разкараш се обади, брато :)

По принцип не обичам да коментирам жени под 25, които се разголват я за слава ,я от ексхибиционизъм.Щото и аз съм го правила ,че дори и до съвсем скори.Пък е редно тези жени мъжете да ги коментират.Те в крайна сметка искат мъже да впечатлят.А не мен и .Пък и аз съм жена и не мога да вляза в мъжкото мислене и да разбера защо , това ,което аз смятам за вулгарно ,мъже смятат за яко.И защо жена ,която аз смятам за красива ,те казват ,че не ги възбуждала и т.н.Има разлика във възприятията между двата пола и все повече, и повече го отчитам.Но.....като жена, мога спокойно да кажа ,че този бивш мъж на М.Белучи ми прилича на клошар, на сенилен тип и на някакъв изтрещял дядка.И нечистоплътен алкохолик .Не знам какво му стана на човека.А относни шоколадчето ами просто е много млада и за това е секси мадамата.Ще я видим след 10год-тяхната раса бързо и кофти остарява.Пък и ми се струва,че няма хубави черти заложени в нея ,нито има финеса и еротичното излъчване на М.Белучи.Но това е според мен,мнението ми е субективно,защото съм хетеросексуална жена и трудно мога да си представя кое възбужда мъжките фантазии.Ако бях мъж може би и мен щеше да ме провокира сексуално.Но като жена оценката ми за нея е 5+ по десетобалната система.А за М.Белучи 10.Пък и четох ,че това шоколадче ,толкова провокиращо мъжките фантазии , бясно ревнувало от бившата му жена М.Белучи и имало екшъни дори.Което само по себе си показва този Венсан спечелил ли е или в загубил от развода.

Падне ти се жена като Паула? А не можеш за кажеш. Цял живот мълчиш и слушаш нейните бръщолевения. Изперкваш и вършиш престъпление - в затвора няма да има Паула.

Наркоман. Нищо не ти се разбира.

Права си по принцип за мъжкото и женското светоусещане за красота. При нас, жените, то е по-различно и не чак толкова еротично по мъжки някакси. На мен лично М.Белучи в последните години изобщо не ми харесва. Годините са си казали думата, пък може би и твърде много жени в БГ се опитват да копират визията й, или пък просто защото е с перука навсякъде... не знам, но лично на мен не ми е топ от доста време. А шоколадчето? Тя прави кариера. Венсан няма да й е първия, нито последния, просто начин да стане известна.

Спрете с това шоколадче бе, хора! Дояде ми се шоколадче. Колкото до негроид, не, мерси.

И този е изтрещял,криза на средната и над средната възраст или както казваше една моя позната,която имаше връзки с по-млади мъже,че пак го е ударила на педофилия,така и при г-н Касел с над 30 години разлика

Никой от двамата не е изтрещял. 20-годишно момиче да го вдигне на 50-годишен мъж - ако въобще успее, това е подвиг. 50-годишният мъж като го вдигне и го забие в 20-годишно това е подвиг. И двете се случват рядко, но е подвиг.

Просвто бръщолевиш глупости.

Браво на Моника че се е отървала от тва дърто шимпанзе. Що се отнася до "премерените" снимки - те толкова премерени че чак на облечени бият. Наште чалгаджийки, Анелия например се пускат фронтално по без гащи в клипове, не странично в черно бели снимки ;-)

Моника е толкова дърта, колкото и шимпанзето.

Даже е с две години по-млад :) Да не вярваш, нали, природата как се е подиграла с него и повечето други мъже. Даже толкова невероятно е този старец да е на възрастта на Белучи, че хората са ти писали минуси.

Къде е богинята Моника, къде е тази.. мармозетка. Здраво е даунгрейднал Венсан.

Тамън си помислих колко е красива и екзотична, и стигнах до снимката, дето е захапала цигара като чичко-тираджия...не мирише на жена, а на пепелник. Иначе безспорно е уникална.

Мацката е бонбон с ликьор!

Абее... чернилка не мое ми го дигне ако ще да се насере

Айде другия път ги пуснете тези голи снимки дето ги анонсирате. Странно виждане за голи снимки.

Имаме новина! Моника Валериева има повече фенове в инстаграм от тази млада девойка :D

бързала за фотосесията и забравила да си обуе гащите! То, при циганите се случва, често!

Дедо и внучка - той се лигави на шезлонга на плажа, а тя си пафка цигарката. Потрес и идилия ...

Ужас! Приличат на некви жители на Факултето.

Дир-а, плащат ли ви, за да занимавате хората с подобни пошли новини и гледки?! Защо не срещаме новини и матераили за нормални, красиви и достойни хора, още повече че като медия трябва да предпазвате/да не излагате на вулгарности и да възпитавате истински ценности и вкусове в подрастващите! Защо всички са се втурнали да обслужват Рогатия?!

Отвратителна гледка! Особено тази на снимка 5, имам чувството че са от гетото

Уф, каква е тази противна мода с тези бради... да не говорим колко го състарява. Все едно виждам някаква дядка

Бай Венсан здравата се поти с това шоколадово трюфелче.Може пък и да се обичат хората...

NUT

админи - какъв ми беше спамът? нали обсъждаме една снимка постната от вас?!

хм....снимката ми напомня за лафа "дърт козел, млада върба лющеше". За мен лично, Венсан има едно похотливо-извратено излъчване, което явно привлича жените. Затова и ролите на гадняр му се лепят перфектно.Според мен, определено момичето не е с него заради парите.Има още нещо.Тая шоколадова сладурка сигурно може да си намери богато гадже, още-повече, че не е случайна бежанка, а модел. Така че, мосю Венсан си живее живота и хич не му пука какво мислят другите. Като се сетя, пичовете Делон, Белмондо и Депардьо на дърти години колко върби излющиха, не е истина.Чар, харизма и слава. Всичко са си извоювали сами. Жените са поредната играчка в пъзела на живота им...

Той Делон и пръчове излющи, не само козички!

тая е огън, сочна и естествена, останах без кожа на плъстите, но само за толкова имам парички, не съм като чичко-паричко като Касел!

дърт пръч. едно гладно дете от африка ще се продаде и за една филия хляб. едно време когато бях войник една циганка причакваше войниците и им предлагаше 12-13 годишната си дъщеря. трябва да има някаква граница все пак, колкото и да ти се живее.

Браво, много точно казано!

Истината е, че всеки мъж, независимо млад или стар, иска да бодне нещо свежо за вечеря.