Гери-Никол показа извивки на морето

Гери-Никол показа пищни извивки в секси пози край морето.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол показа извивки на морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е тантуренста, но не бих отказал един път да я тъпаня, колкото за пробата.

Гери-Никол показва ...че е табуретка.

Нещо много анти-фенове има това момиче. Много ми е интересно как така никой не я харесва, а тя си остава популярна като певица. Или всички мушмули тука плюят-плюят пък после гледат клиповете й по 100 пъти, ходят й на участия уж само да критикуват. Ми, вие я правите известна и популярна и тя го използва това. Няма значение колко пари ще пръсне семейството й за скъпи клипове ако няма кой да ги гледа. Няма значение колко фотосесии си ще си направи, ако няма кой да й ги лайкне или коментира. Вие сте й феновете, колкото и да се срамувате от това. Аз като не харесвам някой, просто не се интересувам от този артист. Приемерно не понасям чалга, е убий ме никога няма да тръгна да търся кой какъв клип изкарал или коя песен или певица са най популярни. Който търси, се интересува. Който се интересува от един артист, е негов фен и този артист прави пари от него или нея. Това е простото правило на шоу-бизнеса. Затова продължавайте да сипете обидни коментари по нейн адрес, именно с това я циментирате като популярна певица.

За тази знам, че е някаква певица и толкова. Но тук не говорят за пеенето и, а какво тяло показала на морето. Гледам снимки- виждам кофти тяло и някакви смешни изкуствени пози. Как пее не знам, не ми е интересно. Както не ме интересува и каква реклама си правела и колко била популярна.

В бакалията момичето изглежда по-добре от това пошло късокрако девойче...тя малко от нечистокръвните май

Стига сте афиширали малолетни момичета с леко, предизвикателно поведение, че имаме малки деца на които влияете пагубно и сте виновни точно вие които триете коментари като неприемливи, а показвате без притеснение този "тип"момичета" и правите модел за подражание......

Когато нямаш с какво друго се годееш с тялото си.

Ако то имаш

Къде е тялото или е важно да има дебели баджаци и и огромен задник... А главичка- като на карфичка.

интересно ми е кога празнува имен ден - на Гергьовден или на Никулден, и как го празнува - цепят я като шаран или я пълнят като агне....

Много порнографско излъчване има това моме. Грозновата е, но пък с голяяяямо самочувствие.

ква тая късокрака бабичка ?!

Макс, не сме по течата и могат да ни изтрият... Ама карай... То тая лозанова НиЛо(гнило), драга ми Венета, Андреа-Пулевица са ми любимките Идва ми да натопя един пишкир в кофа с л*йна и да ги зачиграстя по главите ама яко... Да плющи пишкира като лятна градушка...

Добре, а гънки на мозъка кога ще покаже?

Трябва и там пластична операция. ;) Иначе така и не научават, че изкуственото е грозно.

Това не е модерно от доста време, ама нещо много дълго продължава тази мода

.Има едно положително нещо - дебела е и няма да се поощряват анорексичките ако искат да й подражват. Извивки има,как да няма! Закръгления;)

ХАХАХА ....

Тази ми изглежда като някаква нереална ...

Кой я бара таз яка дупара :)))

Половината музикална индустрия, а срещу малко кокаин - можеш и ти :)

Имам бело, но само на прах за пране... А това моме едва ли знае как се използва пералнята :)))

Дори и парите на баща й не могат да прикрият бездарието й.

Само тия зелени чехлички не пасват...

Николче, покажи ми на плажа кеде ти влиза пясък... Хайде да произведеме новини за блясък.... Или пък Николче покажи ми на плажа къде ти влиза пишкира.. Аре да произведеме новина за Дира

Венета Райкова е много куха лейка! Изключително тъпо, нагло и вулгарно същество... А бе с една дума простакеса

красиво момиче, разбирам че повечето от вас ви се иска да я оплюят за това как изглежда, но що? красиво си е момичето за мен спор в това няма проблема на Никол за мен е, че тя в момента е тя е сред основните обекти за подражание на подрастващите тинейджъри (и момичета и момчета). Щом на тях им се втълпява че основните достояния на жената са - дупара, цици и способността да ги клатим. Просто ме е страх какво ни чака в бъдеще.

В твоите очи може да е Афродита, но нашите- на повечето коментатори виждат друго. Аз съм мъж и няма за какво да и завидя. А това, че някакви пубери искали да и подражават, не е неин проблем, а на родителите им.

Супер секси е Герито, уникални бедра, лице на кукличка, богата, обича секса с кокаин.... какво повече да кажем

Не виждам бедра, но ако за теб тези яко бухнали бутове са секси... Представи си какви диреци ще изглеждат на 40 и това отзад ще увисне като тесто за козунаци...

Добро си е момето, не го оплювайте типично по български, има си всичко и най важното е, че му се ебе.

Но гънки, гънки-ии има ли?

Има пълни ,къси крачка и голям *.Това е истината :)

И като гледам, се е засилила да задмине кардашиан... на гАз.

Всичко добре, Г.Николова, ама не са ли ти казвали, че по-добре да отпуснеш шкембето - то не е ли ФОРМА и защо не се гордееш? Като гълташ шкембето си издуваш гръдния кош като ковашки мех и вдигаш рамене до ушите, сякаш си без врат. Ми, яж по-малко.

Трябва да си зверски пиян, за да намериш нещо хубаво в това същество, но дори и да е така, ако решиш да ѝ теглиш един шут отзад, няма начин да пропуснеш целта! Е, мисля, че някой чичак - мераклия след някоя и друга година, може и да топне чушлето ! Стига да има кинти!

Eй, това герито много гъз ,много нещо има бе......

Напомня ми на Ла Камилла от "Арми ъф Лавърс", Само дето е руса .

Гери-Никол демонстрира 2 декара гъз, мани ги извивките, а за целулита ще помълчим

Ашколсун, машала! Коджа гьот! Колко?

еее, чак такава критика - кой не би я пропуснал на няколко ракии? Иначе, че за друго не става е ясно :)

Като външност с този голям задник и като безобразно поведение ми прилича на онази хухавела Ники Минаж .

Chefo77

Само че без таланта...

Ей, нещастници? Платиха ли Ви да публикувате тая смрад? Разберете, говеда, има "потребители" които НЕ подлежат на опростачаване.

Никой обаче не осъзнава, че точно такъв тип момичета се харесва на момчетата. Те нямаше да са особено впечатлени, ако се беше снимала, четейки книга.

...на това дете вече са му изпаржили мозака !...даржи се като да речем "преуспяваща булевардна дама "...че пак ще ме изтрiят !...то ние си имаме точна дума за това ...

Да бе извивки ебаси свинята.

Кой ще я бара тая дупара? Мераци, мераци...., че чак тръбите на терасата са се огънали от яката дупара.

Отвратително! На колко години е тая??? Изглежда като лелка!

ПРАСОГЪЗУНГЕР !

Подвига ми се .... Не знам дали от герито или от никол ... Това ветеранка от пайнерския катун ли е ?!!! Тогава пишете платено съобщение , щото никой не му пука за тия отпадъци :))))

Готова е!!! Направо на "джамовете" в Амстердам.