Млада френска певица почина на сцената от токов удар

Причината за смъртта на сцената на 35-годишната френска певица Барбара Велденс е поражение от токов удар.

Обратно в новината

Коментари - Млада френска певица почина на сцената от токов удар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех, че в днешно време всичката техника по сцената е на 12V.

2016 печели конкурса, албум, концерти и....всичко приключва в средата на 2017.Още едно потвърждение на сентенцията, че човек не знае какво печели, когато губи и какво губи, когато печели

Лека и пръст на жената, много нелепа смърт. Прочетох, кой е нейният кумир. Вижте и чуйте "Ne me quitte pas- Jacques Brel". Казвам вижте, защото това изпълнение заслужава поне Златна палма или Оскар. Като чуете началото на песента, повечето от вас ще се досетят , че са я чували в други варианти, но това изпълнение е едно на милиони- толкова емоции събрани само в няколко минути!

На 40-45 възраст млад, на 60-65 г средна възраст. НАПРАЗНИ МЕЧТИ.

v koi vek jiveesh?!?!

middle age: the period after early adulthood and before old age, about 45 to 65. По повод някои смешни коментари: до 20-24 години човек се развива, т.е. тялото и мозъкът ти растат, следва период когато съзряваш, което е м/у 25 и 45...и после идва средната възраст и най-накрая е старостта след 65. Така че на 35 човек е млад и в разцвета на силите си :)

Az sam pro4etola 4i BASSistat na URIAH HEEP Gary Thain pu pudoben na4in goe odaril tog na szenata ie omrel.

хаиде научи се да пишеш ма ;студентке;

Алооо, стоденке, ти как го пручети тва ма?

Малиииий, не знаеш колко си зле!!!

Ми той е умрел, ма!

Пази Боже от немец певец и французин инженер.

Бог да я прости! Млад човек...

Първо: на 35г. човек е в средата на живота си, но не е млад. По-скоро е млада като певица, но не и като жена. Не казвам че е възрастна, а просто че не е млада. Второ: всички нейни снимки в интернет приличат на травестит. Трето: с какво заслужава внимание това в български новинарски сайт?!?

Тоя па!

Ти може да мислиш, че не е млада, но по днешните стандарти заради масовото застаряване на населението на Европа 35 години са си младост.

хаха тъпако аз съм на 33 и ми искат още ID...освен тва средна възраст се води след 45, ако не знаеш.

Нещо не се намира никаква информация за тази "певица" или певец, да не говорим за клип в ютюб. Фалфива новина ли е? За един преател питам?

Аз ОТДАВНА не ПРОВЕРЯВАМ тук "достоверната" информация :-....но коментарите ме разсмяха :-)))))))))

Токът да не е бил свързван от новата мургава работна ръка на Европа?! Или от пишман български майстори?!

Българските техници са в пъти по добри от западните. Западняците са свикнали само да сменят модули а ние бедняците ги ремонтираме. В Стокхолм един специалист ми обяснява да ремонтираш модул все едно да ремонтираш крушка той ако знае колко хора разклащат крушката докато свети. Все едно я ремонтират.

колко пъти да им казвам че на сцената се излиза само с гумени бутуши и ръкавици.....

"млада" френска певица на 35-годишна възраст На колко ли години са им "не младите" певици - на 100 може би

Очевидно ти си на 15, щом мислиш, че човек на 35 е стар...

мирей матьо навърва 71 год . силви вартан е родена на 15 08 44, и двете пеят досега във и извън франция .но никой не ги нарича млади ,дори самите те да се смятат за такива .

Младежките програми и студентските отстъпки са до 35 :))) та млада си е ... КОйто смята 35 годишна за стара да се прегледаааа :)

Сигурно допреди 2 години е била певец, а певица е отскоро. Не знам де, предполагам като я/го гледам!

Жените живеят повече от мъжете. Тук статистически 7.5 години повече. Мъжете средно тук умират на 71, а жените на около 78. За мъже тук 35-36 години са точно средна възраст. За жени 39 години някъде. Общо погледнато и това е в средна възраст.